2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cevizi görmeye bile tahammül edemiyorum canım acayip tiksindim ama artık yemem lazım bir deneyeyim teşekkür ederim fikir için canım

Sizin adınıza çok sevindim öncelikle İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Bir şey soracağım ultrasonda kalbe de baktı mı doktorunuz?
İnşallah evet canım baktı. İkili tarama için detaylıca inceledi bebeği

Cevizi görmeye bile tahammül edemiyorum canım acayip tiksindim ama artık yemem lazım bir deneyeyim teşekkür ederim fikir için canım
Ben de yiyemiyorum ceviz. Fındık da uzun zamandır ilk kez yedim çok az da olsa. Canım hiçbir şey istemiyor

Ben de yiyemiyorum ceviz. Fındık da uzun zamandır ilk kez yedim çok az da olsa. Canım hiçbir şey istemiyor
Bende öyleyim canım, açım ama yiyemiyorum tiksindim yine az önce makarna yedim. Yapacak birsey yok zorlayınca serumluk oluyorum

Kızlar birsey soracağım. Yoğurtlarınızı nasıl tüketiyorsunuz mayalıyor musunuz? Marketten mi alıyorsunuz

Kızlar bu ilaçları kullanan var mı ? Alttaki hap çok midemi bulandırıyor

Eklentiler

• 4DAB35F7-132B-44CF-BEDB-075DE2A7D7AF.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 45
Benim annem 9 ay çok zor gecirmiş hamileğini yani bazen anlatıyor şaşırıyorum 9 ay nasıl durmuş öyle sadece koku kusma diğil anlatıcak bile diğilondan 2 çocuktan fazla yapamadı
ben bile 2.y düşünmüyorum zor mu geçirdin de hayır ama 2 hafta kadar bulantım oldu ölüyodum

Yaaa bende öle istiyorum, normal doğum epiduralli :) sezeryan zorda kalmadıkça mecburi bi durum olmazsa istemem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…