2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ense ve burun kemiği iyi dedi cnm
Nift yada ikili arasında kalmıştım
İkili hiç istemıyordum
Şimdi nift te istemıyorum grek yok
Rabbim ne eylerse guzel eyler
Sizin adınıza çok sevindim öncelikle İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Bir şey soracağım ultrasonda kalbe de baktı mı doktorunuz?

İşte onları hiç yiyemiyorım canım, hamilelik öncesi düzenli spor yapam resmen aç yaşayan biriydim. Şimdi aylardır yatıyorum. Şundan korkuyorum doktorum 9 ay yatış verdiğimiz hamileler oluyor dedi benimde öyle olursa çok kilo alırım biryerden başlamam lazım. Şimdi 2 hafta yine sadece WC ye kalkacağım

Kuru meyvedeki şekerle patatesteki şeker çok farklı.Özellikle patatesi soğuk yemek daha faydalı içerisindeki nişasta oranı en aza iniyor çünkü.Doğal şeker ihtiyacı için kuru meyvelerle kuruyemişleri yemek ok ama patates bambaşka bir karbonhidrat kaynağı bence tamamen kesmek(alerjiniz vs. ya da sevmeme durumu dışında)pek doğru gelmiyor.Ama siz güveniyorsanız diyetisyeninize sorun yok.Ben hiçbirine güvenmiyorum

Ceviz bende hiç yiyemiyordum böyle bi yağlı geliyordu. 1 yemek kaşığı kuru üzüm ile birlikte 2 ceviz verdi diyetisyenim. Kuru üzüm cevizin o hissiyatını hafifleştirecektir dedi. Ve dediği gibi de oldu. İkisini birlikte yiyince sorun olmuyor. Sende dene istersen

Şu haftalar yasak . İlerleyen zamanlarda ne olur bilemem canım bir şey istediğinde kontrollü olacak şekilde yine listeye ekliyor sağolsun. Bu diyetisyenim ile kas kaybı yaşamadan hep yağdan kilo verdim şimdiye kadar. O yüzden güvenim tam

Söyledim ama pek yorum yapmadı buna. Kusma var mı dedi o da yok çok şükür şuan. Vitaminler falan verdi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…