Ense ve burun kemiği iyi dedi cnm
Nift yada ikili arasında kalmıştım
İkili hiç istemıyordum
Şimdi nift te istemıyorum grek yok
Rabbim ne eylerse guzel eyler
Sizin adınıza çok sevindim öncelikleKızlar kontrolden çıktımherşey güzel. Burun ense gayet iyi dedi. Nift ya da fetal gerek yok şimdilik sana dedi. İkili de risk görürsek yaptıralım derim dedi. 11+6 ölçtü multivitamin falan başlıyorum. Henüz almadım ilaçları alınca söylerim
Kac haftalikken doktor tahmin etmiştiEvet canım fetal sonucu geldi. Ama doktor 5 gün önce de %80 kız demişti. Tutturdu doktorda :)
İşte onları hiç yiyemiyorım canım, hamilelik öncesi düzenli spor yapam resmen aç yaşayan biriydim. Şimdi aylardır yatıyorum. Şundan korkuyorum doktorum 9 ay yatış verdiğimiz hamileler oluyor dedi benimde öyle olursa çok kilo alırım biryerden başlamam lazım. Şimdi 2 hafta yine sadece WC ye kalkacağımHahahabak diyetisyene gidince bir anda sağlıklı bi beslenme dönemin başlayacak. Ben ceviz badem falan yemezdim hiç . Unuturdum. Şimdi ara öğünleri atlamamak adına bile düzenli yemiş oluyorum ara öğünlerde zaten ceviz badem ayran ya da kefir hep böyle şeyler var
Allah gönlündekini verdi, çok sevindim sağlıkla gelsin oğlunOğlum olucak kızlarRüyam çıktı
Kuru meyvedeki şekerle patatesteki şeker çok farklı.Özellikle patatesi soğuk yemek daha faydalı içerisindeki nişasta oranı en aza iniyor çünkü.Doğal şeker ihtiyacı için kuru meyvelerle kuruyemişleri yemek ok ama patates bambaşka bir karbonhidrat kaynağı bence tamamen kesmek(alerjiniz vs. ya da sevmeme durumu dışında)pek doğru gelmiyor.Ama siz güveniyorsanız diyetisyeninize sorun yok.Ben hiçbirine güvenmiyorumHem karbonhidrat içeriyor hem de nişastadan dolayı şeker ağırlıklı için bu alımları daha doyurucu olacak şekilde sağlamaya çalışıyor. Mesela patatesten alacağın şekeri kuru meyve ile al hem şeker ihtiyacın dengelenecek hem de bağırsakların için şu süreçte daha iyi demişti . Bir de bu diyetisyen benim baya 2-3 senedir ara ara gittiğim kişi . Patates yediğim haftalar kilo kaybım hiç olmuyordu. Onu da göz önünde bulunduruyor
Rahatlıcam kuzum artıkAttık rahatla lütfen kuzum
Ayy erkek mii hayırlı olsun senin adını gördükçe hep kız geçiyordu içimdenAynen öyleAmin canım hepimizin öyle olsun
Ceviz bende hiç yiyemiyordum böyle bi yağlı geliyordu. 1 yemek kaşığı kuru üzüm ile birlikte 2 ceviz verdi diyetisyenim. Kuru üzüm cevizin o hissiyatını hafifleştirecektir dedi. Ve dediği gibi de oldu. İkisini birlikte yiyince sorun olmuyor. Sende dene istersenİşte onları hiç yiyemiyorım canım, hamilelik öncesi düzenli spor yapam resmen aç yaşayan biriydim. Şimdi aylardır yatıyorum. Şundan korkuyorum doktorum 9 ay yatış verdiğimiz hamileler oluyor dedi benimde öyle olursa çok kilo alırım biryerden başlamam lazım. Şimdi 2 hafta yine sadece WC ye kalkacağım
Amin Allah canımAllah gönlündekini verdi, çok sevindim sağlıkla gelsin oğlun
Erkek hissediyordum ben de
Ben evlenmeden önce bile bana her kes diyordu ilk çocuğun erkek olucakAyy erkek mii hayırlı olsun senin adını gördükçe hep kız geçiyordu içimdenbende hep hissettiklerimin tersi çıkıyor
ben hiç cinsiyetle alakalı rüya görmedim sadece çok fazla kız hissim varAmin Allah canımAynen öyle oldu Ben söyleyim hamileyken rüyalar gerçek oluyormuş
annem de bi kere bana demişti brnim hep kızlarım oldu sizn ilkler hrp erkek olcak diyeBen evlenmeden önce bile bana her kes diyordu ilk çocuğun erkek olucak
Şu haftalar yasak . İlerleyen zamanlarda ne olur bilememKuru meyvedeki şekerle patatesteki şeker çok farklı.Özellikle patatesi soğuk yemek daha faydalı içerisindeki nişasta oranı en aza iniyor çünkü.Doğal şeker ihtiyacı için kuru meyvelerle kuruyemişleri yemek ok ama patates bambaşka bir karbonhidrat kaynağı bence tamamen kesmek(alerjiniz vs. ya da sevmeme durumu dışında)pek doğru gelmiyor.Ama siz güveniyorsanız diyetisyeninize sorun yok.Ben hiçbirine güvenmiyorum
Hisslerde önemli bu arada çin takvimi yalnış çıktı bendeben hiç cinsiyetle alakalı rüya görmedim sadece çok fazla kız hissim var
benim çin takvimi dahil yaptığım bütün testler kız çıktı oğlan olursa çok şaşırtıcı olurHisslerde önemli bu arada çin takvimi yalnış çıktı bende
Ay bizde iki kız kardeşiz annemde erkek bekliyordu nasıl ağladıannem de bi kere bana demişti brnim hep kızlarım oldu sizn ilkler hrp erkek olcak diyehayırlısı bakalım
Ben bir tek çin takvimine baktım ama ayy merak etdimbenim çin takvimi dahil yaptığım bütün testler kız çıktı oğlan olursa çok şaşırtıcı olur
ayyy kıyamam benim iki erkek kardeşim var ama kızlardan sonraAy bizde iki kız kardeşiz annemde erkek bekliyordu nasıl ağladıben sonuçlar çıkarken ağladım önemli benim cevablardı ondan.Merak etdim senide
Evet zaten diyet için de 6 ay deniyor aslında6.aydan sonra bizden bağımsız olarak zaten mecburen kilo alacağız. Şuan çok değerli aylardayız
Söyledim ama pek yorum yapmadı buna. Kusma var mı dedi o da yok çok şükür şuan. Vitaminler falan verdi işteDoktoruna sordun mu peki bulantılarının geçeceği tahmini bir hafta var mıymış?Miden kabul etmiyorsa az az sık sık yemeyi deneyebilirsin bak.Fındık üzüm gayet besleyici şeyler zaten ara öğün olmuş senin için çok fazla bu durumu düşünmemeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?