2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bı haftada doktorum bana %80 erkek dedi sonra fetal dna sonrası kontrolde hocam nasıl bildiniz dedim omurilik yapısından bile anlarım dedi, kese yapısından, duruşundan bu haftalara eltime kız dedi onunda kızı var
Ne güzeelll Allah keşke herkesi bilgili ve anlayışlı doktorlarla karşılaştırsa

Bı haftada doktorum bana %80 erkek dedi sonra fetal dna sonrası kontrolde hocam nasıl bildiniz dedim omurilik yapısından bile anlarım dedi, kese yapısından, duruşundan bu haftalara eltime kız dedi onunda kızı var
perşembe günü ultrason fotosu atayım sana nolur göster doktoruna bir arkadaş var 7 aylık merakından ölüyor dersin

perşembe günü ultrason fotosu atayım sana nolur göster doktoruna bir arkadaş var 7 aylık merakından ölüyor dersin
Kıyamam, ya canım iki hafta sonra kontrolüm benim, ama denerim şansımı istersen aile doktorumuz kırmaz bence

Yani kovmadida kovmus kadar oldu dr cok sertti ikili tarama dr ayri oydu bahsettigim bu hafta sonuc icin normal dr gidicem bakalim.
olsun bizler bu dönemlerde olduğumuzdan fazla hassas olabiliyoruz oda yaptığı işin farkında olup buna göre yaklaşmalı bence bizi bizden daha iyi tanıyan anlayan insanlardan biri olmalı doktorlarımız

Canlı görmesi mi lazım bilmiyorum, ultrasondan yorum yapar mı ama deneriz şansımızı insan önce sağlıklı olsun diyor ama cinsiyeti de merak ediyor. Birde anneler hissediyor ya sen ne hissediyorsun
asıl problem o hiçbir şey hissetmiyorum rüyamda gördüm 2 kez bir tanesinde eşimle normal arabada sohbet ederken bebeğin adını söyleyip onun için alışveriş yapalım diyorum bir de teyzemin eşi ben hamile olduğumu bilmeden rüyasında görmüştü beni sormuştu bende yok düşünmüyoruz demiştim 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim oda geçenlerde cinsiyeti de görmüş ikimizinde aynı rüyası böyle şeyler olunca daha da meraklandım

Peki mesela bebeğin adı neydi, erkek ismi mi kız ismimi ? Birde ilk gebelik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…