2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktor enfeksiyon olsaydı yanma da olurdu dedi. Ama burda tahlilinde enfeksiyon çıkan bazılarında da yanma kaşıntı yokmuş. Bana bol su iç dedi geçti. Ben de kaşıntı olmadığından takmamaya başladım . Sık sık iç çamaşır değiştiriyorum öyle idare ediyorum bebeğe bi zararı olmaz dediler burda akıntının da

en ufak şeyi stres yapıyorum. Akıntıların olabileceğini söyledi cumartesi ilk defa gittiğim doktor. takipte kalacağız bakalım.
bu arada yanma idrarda yanma değil mi vajinal bir yanma mı yoksa

en ufak şeyi stres yapıyorum. Akıntıların olabileceğini söyledi cumartesi ilk defa gittiğim doktor. takipte kalacağız bakalım.
bu arada yanma idrarda yanma değil mi vajinal bir yanma mı yoksa
İdrar yaparken yanma olur ya . Ondan bahsediyor. Ben de internetten ya da hamilelik uygulamalarından baktığımda akıntıların normal olduğu yazıyor her yerde ama ölçütü nedir bilemiyor insan

İdrar yaparken yanma olur ya . Ondan bahsediyor. Ben de internetten ya da hamilelik uygulamalarından baktığımda akıntıların normal olduğu yazıyor her yerde ama ölçütü nedir bilemiyor insan
Bir an evvel sağlıkla doğsunlar:) şükür beni zorlamadı şu güne kadar ama pimpirikli olunca 9 ay nasıl bitecek bilmiyorum

Arkadaşlar bir de şu fetal DNA yaptıranlarınız hangi firmalara yaptırdınız ve memnun kaldınız mı?
Doktorum 3 firmanın broşürünü verdi

Arkadaşlar bir de şu fetal DNA yaptıranlarınız hangi firmalara yaptırdınız ve memnun kaldınız mı?
Doktorum 3 firmanın broşürünü verdi
Ben nipt diye bir test yaptırdım Amerika'ya gidiyor test için ama daha dün verdim testi 12 gün sonra çıkacak sonuçlar dediler. Ben yaptırmayı düşünmüyordum ikili test de yaptırmadım ama bebeğin bağırsaklarında parlama göründü o yüzden doktor önerdi

İkili test mı fetal DNA mı diye doktora sorduğumda maddi olarak zorlamayacaksa fetal DNA yı öneririm dedi. Bu hafta karar vermem gerekiyor. İçinizde şüphe kalacağına testi yaptırmanız iyi olmuş. İnşallah bebişinizin sonuçları da temiz gelecektir.

Zaten ikili test de yanlış sonuç çıkma ihtimali oluyor o yüzden ben kafamı karıştırmak istemedim yaptırmadım, işte ultrasonda parlaklık görünce en azından ne olduğunu bilelim diye g-nipt testi verdik bakalım ama benim kanama alanlarım çoktu kan yutmuş olabilir yani umarım öyledir hastalık olmasın da

Bir an evvel sağlıkla doğsunlar:) şükür beni zorlamadı şu güne kadar ama pimpirikli olunca 9 ay nasıl bitecek bilmiyorum
Amiiin benimki biraz zorladı ama kurban olurum ben ona zorlarsa böyle zorlasın sağlıklı olsun da yeter ki ben de onu düşünüyorum bitmiyor sanki bi an önce Mart gelse

Amiiin benimki biraz zorladı ama kurban olurum ben ona zorlarsa böyle zorlasın sağlıklı olsun da yeter ki ben de onu düşünüyorum bitmiyor sanki bi an önce M

İyi düşünelim iyi olsun kötüyü unutun : )

14+2 bu haftada olan kızlar kasıklarınızda batma ağrı oluyormu?

Ben de çikolatalarını aldım kendime sonra aklıma geldi hurma olayı yemeyi bıraktım
Doktor bana hurma yasak demedi sadece 2 taneden fazla yeme dedi . Ben bu süreçte beslenme uzmanından destek alıyorum , meyve dışında tatlı yemiyorum hiç , tatlı krizin olursa bu bisküviyi önerdi bende hafta da 2 tane falan anca yiyorum , içeriği de temiz doğal deneyebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_3777.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 49
14+2 bu haftada olan kızlar kasıklarınızda batma ağrı oluyormu?
Evet sol tarafımda 3 gündür gelip giden sancı kasılma batma vardı cumartesi doktora da söyledim ama benim maalesef bebek kanalı kapatmış plasenta previa görünümü var dedi sancının etkisi ile olabilir dedi ama zamanla yukarı çıkma ihtimali yüksek 20. haftadan sonra riskli oluyor dedi. Progestanı günde 3e çıkardı onun etkisiyle mi bilmiyorum azaldı arada oluyor sadece. Bence batma ve ağrı rahim büyümesi ama sancı ve kasılma iyi değil sanırım

Düne kadar vardı ara ara göbek deliğimin altında , 2 gündür sanki hamile değil gibiyim göğüs ucunun sızısı dışında bir durum yok bende 14+3
Bende 2 gündür kasık ağrım var bu gün doktoruma randevum sorucam kendisine genelde burda okudum 14-16 haftada oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…