2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kızlar genox sonucum çok şükür temiz geldi heralde biraz da içime atmışım yarım saat hüngür hüngür ağladım çok sevindim kendime geldim cinsiyetimiz kesinleşti erkek
Çok sevindim canım senin adına artık rahatlaya bilirsinbende çok ağladım cevabı alarkenbu sene hep erkek sanki sağ salim doğulsun

kızlar genox sonucum çok şükür temiz geldi heralde biraz da içime atmışım yarım saat hüngür hüngür ağladım çok sevindim kendime geldim cinsiyetimiz kesinleşti erkek
Yaaaa ne kadar güzel burada kimin cinsiyet haberini duysam çok seviniyorum yavaş yavaş tamamlanıyor cinsiyetler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah oğluşunu

Benim dudaklarımın kenarlarında var inşallah kızımın da aynı yerinde gamzeleri olur inşallah hatta Hürremin de aynı yerde çok beğeniyorum o görüntüyü ayva yiyip ben de oralara bastıracağım
Ahahah annelik bu işte her şeyi deneyelim benim de çenem hafif çukur ve çenemde gamze var, ama ailemizde kimse de yok yeğenim de doğdugunda kulağının al tarafında kalp şeklinde doğum lekesi vardı, sonra köfteye benziyordu şimdi biraz küçüldü ama çok güzel duruyor yaa çok güzel bir bebekti maşAllah hala da güzel esmer güzeli

yaaa maşallahhh bebişlere çok sevindim kız erkek çok iyiii

Ayyy ne güzel her ikisinden Allah nasip etdi canım çok sevindim yaSağ salim kucağına almak Allah nasip etsin AllahSenin hazırlıkların her rengde olucakAyy benim doktorum demedi ya bu testleri ben giderken 17 haftamda olucam acaba vajinal bakılacakmı çok merak etdim şimdi

Ayy ben de çok sevindim kıyamam oğluşuna da Maşallah canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hamilelikte kime için gitse bebiş ona benziyor yani bebişinin yeğenine benzeme olasılığı var ben kendi fotoğraflarıma bakıyorum bol bol bana benzesin diye bir de ne yalan söyleyeyim Meryem uzerliye bakıyorum gözleri benzese ne var diye bu arada annemin de çenesinde var gamzesi ve gerçekten o görüntü de çok güzel duruyor

Ayy bende sabah avakado mezesi yaptım beğendim tarif vereyim belki seversiniz yaparsınız, şimdi avakadoyu eziyoruz biraz limon sarımsak tuz ve yağ sonra labne ile karıştırıyoruz sonra löp löp yiyoruz
Ayy labneyi de severim eşime diyeyim de akşam gelirken alsın deneyeyim bakalım

ben bir tane bebiş gördüm internetteee kıvırcık saçlı yeşil gözlü o kadar güzel bir kız çocuğu ki.....açıp açıp bakıyorum sürkrli

Ayyy yemez miyim çıksın da yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…