- 16 Mart 2022
- 3.331
- 3.283
- 83
- 33
Çok sevindim kuzum. Maşallah sana da miniklere de. Allah gönlündekini vermişKızlarrrr biz de kontrolden çıktık bebişlerimiz biri 13+5 diğeri 13+4bir kız bir erkek netleşti dedi doktorum rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ense kalınlıkları ve burun kemiklerine bakıldı her şey yolunda şükür. Doktorum ikili test ve nipt yapmayacağını detaylı ultrasonda ileriki hafta daha sağlıklı olur testler ikizlerde yanıltır dedi bende doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra 16. Haftamızda inşallah tsh (tiroid) ve cpr (erken doğum riski ölçümü) için kan verdim onun sonuçları da bugün çıkarmış doktorum bunlara bakılmasını istedi inşallah onlarda güzel çıkar 16. Hafta da gittiğimde vajinal muayene edeceğini erken doğum riski için vajinal uzunluğu rahim ağzı ölçümleri yapacağını söyledi. Bebeklerin hareketlerini hissettiğimi söyledim ultrasonda onu da netleştirdi hissediyorsun gayet normal dedi şükür
-Yeni ilaçlar verdiler şuan kullandığım yeni ilaç listem:
Gyno ferro demir ilacı sabah 1 aç karnına
Coraspirin sabah 1
Devit-3 15 ml (D vitamini) sabah 15 damla
Vinelac multivitamin sabah 1
Magnezyum sabah 1
Oksapar 0.6 ml gün aşırı kan sulandırıcı iğne göbekten
Ayyyyy harikaaaa bir kız bir erkekKızlarrrr biz de kontrolden çıktık bebişlerimiz biri 13+5 diğeri 13+4bir kız bir erkek netleşti dedi doktorum rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ense kalınlıkları ve burun kemiklerine bakıldı her şey yolunda şükür. Doktorum ikili test ve nipt yapmayacağını detaylı ultrasonda ileriki hafta daha sağlıklı olur testler ikizlerde yanıltır dedi bende doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra 16. Haftamızda inşallah tsh (tiroid) ve cpr (erken doğum riski ölçümü) için kan verdim onun sonuçları da bugün çıkarmış doktorum bunlara bakılmasını istedi inşallah onlarda güzel çıkar 16. Hafta da gittiğimde vajinal muayene edeceğini erken doğum riski için vajinal uzunluğu rahim ağzı ölçümleri yapacağını söyledi. Bebeklerin hareketlerini hissettiğimi söyledim ultrasonda onu da netleştirdi hissediyorsun gayet normal dedi şükür
Coraspirin sabah 1
Magnezyum sabah 1
Oyyykızlar genox sonucum çok şükür temiz geldi heralde biraz da içime atmışım yarım saat hüngür hüngür ağladım çok sevindim kendime geldim cinsiyetimiz kesinleşti erkek
Herkese teşekkür ederim kızlarÇok sevindim kuzum. Maşallah sana da miniklere de. Allah gönlündekini vermiş
seninkiler ikiz diye mi bu kadar erken hissettin acaba
Bir sabah avokado yiyip kustum sonradan yiyememeye başladım. Normalde çok severdimAyy bende sabah avakado mezesi yaptım beğendim tarif vereyim belki seversiniz yaparsınız, şimdi avakadoyu eziyoruz biraz limon sarımsak tuz ve yağ sonra labne ile karıştırıyoruz sonra löp löp yiyoruz
Bende evde 2 tane dolabda var hemen çıkartdım yemek içinAhh kiyamam yaaa Kasım aralık gibi çıkar herhalde mutlaka yersinama ayva çıktığında tüm gebelerin yemesi lazım, Bunun üzerine Allah o peygambere; 'Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar. ' diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).9 Ağu 2016, zamanı gelsin bol bol yiyelim
Kızın olursa o resmi telefonunda ekran resmi yap her telefonu eline aldığında görürsünben bir tane bebiş gördüm internetteee kıvırcık saçlı yeşil gözlü o kadar güzel bir kız çocuğu ki.....açıp açıp bakıyorum sürkrli
Yaaa aç karnına olan mı kusuturdu eyvahlar olsunAyyyyy harikaaaa bir kız bir erkekbizim aile de var çok tatlı oluyorlar ayyy o ilk ilaç işte beni kusturan inşallah sana öyle etkisi olmaz. Coraspin neden kuzum?
Ben de Medical Park’a gidiyorum hangi şehirdesinKızlar Medical Park'tan doğum paketi satın aldık hadi hakkımızda hayırlısı olsun heyecanlandım doğumu düşündükçe
Evet kuzum aç karna içilen. Hemen yanında bi şey bulundur üzerine ye önlem olsun. Ben yapamıyorum bugün içmedimYaaa aç karnına olan mı kusuturdu eyvahlar olsunkan sulandırıcı il gebelik kaybımdan dolayı kullanıyorum canım bi 16 hafta kalp durmam olmuştu önlem amaçlı bir de tüp bebek diye sanırım
nşlallah sarışın yeşl gözlü olur...yeşil göz çok severim benKızın olursa o resmi telefonunda ekran resmi yap her telefonu eline aldığında görürsünbizim kızımız muhtemelen büyük olasılıkla sarışın kıvırcık saçlı olacak çünkü eşimle ben birbirimize benziyoruz ve ikimizde sarışınız ama gözler konusunda emin değilim benim gözüm açık kahverengi bazen sarı gibi duruyor ama eşimin de kopkoyu siyaha yakın kahverengi babam yeşil gözlü baba tarafım çoğu renkli gözlü ya benim göz rengime benzesin ya da babama falan sipariş veriyorum sanki tövbe yarabbim
Ayy yarın sabah başlayacağım bakalım Nasıl olacak ya hemen onu içip aç karnına kahvaltıya hemen başlasam belki hissetmem ay inşallah sorunsuz içebilirimEvet kuzum aç karna içilen. Hemen yanında bi şey bulundur üzerine ye önlem olsun. Ben yapamıyorum bugün içmedimdoktora da daha söylemedim. Ama içemiyorum kötü oluyorum.
Ben de böyle yapıyorum içine sarımsak koymazsam labne ya da krem peynir koyuyorum. Labne ya da krem peynir koymazsam sarımsak koyuyorumAyy bende sabah avakado mezesi yaptım beğendim tarif vereyim belki seversiniz yaparsınız, şimdi avakadoyu eziyoruz biraz limon sarımsak tuz ve yağ sonra labne ile karıştırıyoruz sonra löp löp yiyoruz
Ama şimdiden doğum şekli belli olmadığı için nasıl alınıyor onu anlamadım.Sezeryan ve normal doğum ücretleri farklıdır herhalde kafam karıştıAldık biz evet bazı hastanelerde yok bu sistem maalesef, medarda da yoktu. Biz ocaktaki zamdan etkilenmemek için aldık çünkü bunu aldığında zam geldiğinde etkilenmiyorsun zaten muayeneler 1000in üstünde e testler nst doğum falan derken zaten bu ödediğimiz ücreti aşacaktı böyle mantıklı geldi bize
Gebzedeyim canım, doğum paketi ben 15. haftamda olduğum için 3 muayene çıkarıldı bir de ilk testlerin ücreti çıkarıldı o şekilde fiyat verildi. Şu an 7 muayene hakkım var, normal ya da sezeryan fark etmez ikisi de içinde konaklama da içinde bütün yapacağın kan testleri ve nst içinde. 1 tane psikolog ve 1 diyetisyen hakkın içinde. Emzirme eğitimi, bebeğin ilk muayeneleri içinde. Eşin için mini check-up da var. Doğum sonrası 5. gün anne için muayene de içinde daha unuttuğum var mı bilmiyorumBen de Medical Park’a gidiyorum hangi şehirdesinBir de doğum paketi nasıl oluyor biz almadık henüz bir şey
Canım onu bende içemiyorum yaaa bende mide bulantısı çok yaptı doktorum değiştirdi şurup gibi ilaç vermiş ama bana sormadı ve ben hayatta şurup içememEvet kuzum aç karna içilen. Hemen yanında bi şey bulundur üzerine ye önlem olsun. Ben yapamıyorum bugün içmedimdoktora da daha söylemedim. Ama içemiyorum kötü oluyorum.
Canımmm ne güzel bir haber buKızlarrrr biz de kontrolden çıktık bebişlerimiz biri 13+5 diğeri 13+4bir kız bir erkek netleşti dedi doktorum rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ense kalınlıkları ve burun kemiklerine bakıldı her şey yolunda şükür. Doktorum ikili test ve nipt yapmayacağını detaylı ultrasonda ileriki hafta daha sağlıklı olur testler ikizlerde yanıltır dedi bende doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra 16. Haftamızda inşallah tsh (tiroid) ve cpr (erken doğum riski ölçümü) için kan verdim onun sonuçları da bugün çıkarmış doktorum bunlara bakılmasını istedi inşallah onlarda güzel çıkar 16. Hafta da gittiğimde vajinal muayene edeceğini erken doğum riski için vajinal uzunluğu rahim ağzı ölçümleri yapacağını söyledi. Bebeklerin hareketlerini hissettiğimi söyledim ultrasonda onu da netleştirdi hissediyorsun gayet normal dedi şükür
Coraspirin sabah 1
Magnezyum sabah 1
Normal de olsa sezeryan da olsa doğum paketinin içinde ücreti ödediğin zaman fark etmiyor bebek nasıl gelmek isterse geliyor artık bakalımAma şimdiden doğum şekli belli olmadığı için nasıl alınıyor onu anlamadım.Sezeryan ve normal doğum ücretleri farklıdır herhalde kafam karıştı
Ay inşallah güzel umutlar çok güzel süreçler Allah sağlıkla kavuştursun hepimizinşlallah sarışın yeşl gözlü olur...yeşil göz çok severim benbzide de dayısının gözleri yeşil bol bol. kardeşime bakıyorum oğlum olursa da ona benzesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?