2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok sevindim kuzum. Maşallah sana da miniklere de. Allah gönlündekini vermiş
seninkiler ikiz diye mi bu kadar erken hissettin acaba

Yaa test sonuçlarına internetten baktım doktor akşam değerlendirecekmiş size sorayım bilen var mı. TSH olması gereken değer 0.49-4.67 benim değerim 0.24 TSH. Bir de crp erke doğum riski ölçümü olması gereken değer 0-5 benim değerim 11 çıkmış. İnternette baktım tsh düşüklüğü iyi değil diyor. Crp yüksekliği de erken doğumdur diyor. Kafam karıştı korktum okuyunca da inşallah doktorum bir şey yok der ya da ilaçla düzelebilir bir şey der inşallah ya bilen var mı bu değerleri

Ayyyyy harikaaaa bir kız bir erkek bizim aile de var çok tatlı oluyorlar ayyy o ilk ilaç işte beni kusturan inşallah sana öyle etkisi olmaz. Coraspin neden kuzum?

Çok sevindim kuzum. Maşallah sana da miniklere de. Allah gönlündekini vermiş
seninkiler ikiz diye mi bu kadar erken hissettin acaba
Herkese teşekkür ederim kızlar
İkiz erken hissedilir dedi bi bakalım ultrasonu bastırdı öndeki bebek hareketli olan öndeki zaten arkalı önlü ikizler yan yana sanıyordum ben biri önde biri arkada arkadaki öndeki bebeği ittiriyor öndeki bebek de benim rahmimle karnımın ortasında ince tam tahmin ettiğim yeri ittiriyor doktor oraya ultrasonu bastırdı ekranda gösterdi bebeği salladı onlar vurdukça ultrasonda doktor görüp hissediyor musun diye sordu ama baya sordu sürekli yönleri değiştirdi hani ben mi acaba yanlış hissediyorum diye nerede hissediyorsun dedi bende hep elimle aynı yeri gösterdim doğru orada hissediyorsun dedi ama öyle güçlü bir vuruş değil sanki içerden gıdıklanırmış gibi yani biri hafif tık tık kapı çalıyor gibi

Ayy bende sabah avakado mezesi yaptım beğendim tarif vereyim belki seversiniz yaparsınız, şimdi avakadoyu eziyoruz biraz limon sarımsak tuz ve yağ sonra labne ile karıştırıyoruz sonra löp löp yiyoruz
Bir sabah avokado yiyip kustum sonradan yiyememeye başladım. Normalde çok severdim

Bende evde 2 tane dolabda var hemen çıkartdım yemek içinbenim gamzem var oğluşumdada olsun istiyorum

ben bir tane bebiş gördüm internetteee kıvırcık saçlı yeşil gözlü o kadar güzel bir kız çocuğu ki.....açıp açıp bakıyorum sürkrli
Kızın olursa o resmi telefonunda ekran resmi yap her telefonu eline aldığında görürsün bizim kızımız muhtemelen büyük olasılıkla sarışın kıvırcık saçlı olacak çünkü eşimle ben birbirimize benziyoruz ve ikimizde sarışınız ama gözler konusunda emin değilim benim gözüm açık kahverengi bazen sarı gibi duruyor ama eşimin de kopkoyu siyaha yakın kahverengi babam yeşil gözlü baba tarafım çoğu renkli gözlü ya benim göz rengime benzesin ya da babama falan sipariş veriyorum sanki tövbe yarabbim

Ayyyyy harikaaaa bir kız bir erkek bizim aile de var çok tatlı oluyorlar ayyy o ilk ilaç işte beni kusturan inşallah sana öyle etkisi olmaz. Coraspin neden kuzum?
Yaaa aç karnına olan mı kusuturdu eyvahlar olsun kan sulandırıcı il gebelik kaybımdan dolayı kullanıyorum canım bi 16 hafta kalp durmam olmuştu önlem amaçlı bir de tüp bebek diye sanırım

Yaaa aç karnına olan mı kusuturdu eyvahlar olsun kan sulandırıcı il gebelik kaybımdan dolayı kullanıyorum canım bi 16 hafta kalp durmam olmuştu önlem amaçlı bir de tüp bebek diye sanırım
Evet kuzum aç karna içilen. Hemen yanında bi şey bulundur üzerine ye önlem olsun. Ben yapamıyorum bugün içmedim doktora da daha söylemedim. Ama içemiyorum kötü oluyorum.

nşlallah sarışın yeşl gözlü olur...yeşil göz çok severim ben bzide de dayısının gözleri yeşil bol bol. kardeşime bakıyorum oğlum olursa da ona benzesin

Evet kuzum aç karna içilen. Hemen yanında bi şey bulundur üzerine ye önlem olsun. Ben yapamıyorum bugün içmedim doktora da daha söylemedim. Ama içemiyorum kötü oluyorum.
Ayy yarın sabah başlayacağım bakalım Nasıl olacak ya hemen onu içip aç karnına kahvaltıya hemen başlasam belki hissetmem ay inşallah sorunsuz içebilirim

Ayy bende sabah avakado mezesi yaptım beğendim tarif vereyim belki seversiniz yaparsınız, şimdi avakadoyu eziyoruz biraz limon sarımsak tuz ve yağ sonra labne ile karıştırıyoruz sonra löp löp yiyoruz
Ben de böyle yapıyorum içine sarımsak koymazsam labne ya da krem peynir koyuyorum. Labne ya da krem peynir koymazsam sarımsak koyuyorum

Ama şimdiden doğum şekli belli olmadığı için nasıl alınıyor onu anlamadım.Sezeryan ve normal doğum ücretleri farklıdır herhalde kafam karıştı

Ben de Medical Park’a gidiyorum hangi şehirdesinBir de doğum paketi nasıl oluyor biz almadık henüz bir şey
Gebzedeyim canım, doğum paketi ben 15. haftamda olduğum için 3 muayene çıkarıldı bir de ilk testlerin ücreti çıkarıldı o şekilde fiyat verildi. Şu an 7 muayene hakkım var, normal ya da sezeryan fark etmez ikisi de içinde konaklama da içinde bütün yapacağın kan testleri ve nst içinde. 1 tane psikolog ve 1 diyetisyen hakkın içinde. Emzirme eğitimi, bebeğin ilk muayeneleri içinde. Eşin için mini check-up da var. Doğum sonrası 5. gün anne için muayene de içinde daha unuttuğum var mı bilmiyorum

Canım onu bende içemiyorum yaaa bende mide bulantısı çok yaptı doktorum değiştirdi şurup gibi ilaç vermiş ama bana sormadı ve ben hayatta şurup içemem aslında internette şey okudum aç karna daha çok etki etsin diye içilmesi gerekiyormuş ama yemeklerdn bir kaç saat sonra da içilebilir yazıyordu. Benim randevuma daha çok var eczaneye sorcam ben ya da başka ilaç bakcam yani araştırip aslında bilemedim çünkü

Canımmm ne güzel bir haber bu Maşallah çift mutluluk bir kız bir erkek Sağlıkla gelsinler inşalllahh.

Ama şimdiden doğum şekli belli olmadığı için nasıl alınıyor onu anlamadım.Sezeryan ve normal doğum ücretleri farklıdır herhalde kafam karıştı
Normal de olsa sezeryan da olsa doğum paketinin içinde ücreti ödediğin zaman fark etmiyor bebek nasıl gelmek isterse geliyor artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…