Bende çok iyiydi canım hatda sık sık bacaklarım ağrıyordu hemen baktırmıştımOlabilir kuzum tabi ki. Amin inşallahama d vitamini ülkemizce bir sorun. Herkes böyle yani
Evet kuzum ya çok şükür bebek bi şekilde şimdi besleniyor. 15+1 im canımmOyyy 119 gr mıııı yerimmmşükür kuzum sen kaç haftalıksın
Maşallah kuzumEvet kuzum ya çok şükür bebek bi şekilde şimdi besleniyor. 15+1 im canımm
Canım inşallah seninde iyi haberlerini alacağızAy çok şükür canım sevindim adınaDarısı bana banada kessin ilacları
Ay iyi güldümoff hepimiz mi aynıyız beeben geçende eşime ultrason fotosunu açtım. yaaa nubu düz gibi bksana dedim. 15 dakka baktı baktı. sonra nub neee ya dedii
Amin canım AminCanım inşallah seninde iyi haberlerini alacağızhaftalarımız çok yakın
Oy maşallah canım maşallah, kolay ve güzel doğum olur inşallahKızlar ben geldim. Herşey yolunda bebeğin kilosu 119 gr çıktı. Haftasına göre üç gün ileride gidiyor. Plesentam rahim ağzından uzaklaşmış şükürler olsun en korktuğum konuydu. Progestanı da bu haftadan sonra keseceğim artık kullanmama gerek olmadığını söyledi.
Kuzucum çok teşekkür ederim. Amin amin hepimiz hamileliğin o balayı dönemini yaşayalım hemde tadını çıkara çıkara. Seninde öyle olacak ki az kaldıberenikaa canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına, hersey çok gidiyor şimdi gebeliğin balayı zamanı başladı senin içi. Keyifli zamanlar geçir oğluşuna maşallah canım
Aminn canımmm.Oy maşallah canım maşallah, kolay ve güzel doğum olur inşallah
Hayırlısı ile güzel günlerde kullanmak nasip olsun canımKızlaaaaarrBebek arabamızı aldık biz aslında çok erken ama ablam hediye alıcaktı baktık hersey haftada bir zamlanıyo indirim görmüşken kaçırmayalim dedik Prego Maybach Travel Sistem hayırlısıyla kullanmak nasip olsun insallaaaaahhh
Şükür canım, maşallahKızlar kontrolüm vardı.12+0 bebis kıpır kipirdi.ilk defa boyle hareketli gördüm. Doktor cinsiyeti göremedi.ense ölçümleri iyi çıktı.
Başka doktorada mı gitsen bu haftalarda belli olur aslındaSelam kızlar kaç gündür idrar yolu enfeksiyonundan bulantılardan buraya bakamadım hiç. Bugün devlet hastanesinde kontrolüm vardı 14+5 haftalığız. 12 haftalıkken özeldeki doktorum kıza benziyor demişti. Bu doktor yüzde 90-95 erkek ama sen yinede alışveriş yapma yüzde yüz olmasını bekle dedi çok şaşırdım
Kuzum bana doktor birşey demedi ekstra yaptırmam içinKızlar 2 li tarama testi düşük risk çıkanlar , 3 lü tarama testini yaptırıyor musunuz , yada doktorunuz 3 lü tarama için yorumu var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?