2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
berenikaa canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına, hersey çok gidiyor şimdi gebeliğin balayı zamanı başladı senin içi. Keyifli zamanlar geçir oğluşuna maşallah canım

Kızlar 2 li tarama testi düşük risk çıkanlar , 3 lü tarama testini yaptırıyor musunuz , yada doktorunuz 3 lü tarama için yorumu var mı

Oy maşallah canım maşallah, kolay ve güzel doğum olur inşallah

berenikaa canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına, hersey çok gidiyor şimdi gebeliğin balayı zamanı başladı senin içi. Keyifli zamanlar geçir oğluşuna maşallah canım
Kuzucum çok teşekkür ederim. Amin amin hepimiz hamileliğin o balayı dönemini yaşayalım hemde tadını çıkara çıkara. Seninde öyle olacak ki az kaldı

Kızlaaaaarr Bebek arabamızı aldık biz aslında çok erken ama ablam hediye alıcaktı baktık hersey haftada bir zamlanıyo indirim görmüşken kaçırmayalim dedik Prego Maybach Travel Sistem hayırlısıyla kullanmak nasip olsun insallaaaaahhh

Eklentiler

• Screenshot_20230914-113657_Trendyol.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 68
Hayırlısı ile güzel günlerde kullanmak nasip olsun canım ah ne güzel günler bunlar Allahım hepimiz bebişlerimiz sağlıklı kucağımıza alalım

Selam kızlar kaç gündür idrar yolu enfeksiyonundan bulantılardan buraya bakamadım hiç. Bugün devlet hastanesinde kontrolüm vardı 14+5 haftalığız. 12 haftalıkken özeldeki doktorum kıza benziyor demişti. Bu doktor yüzde 90-95 erkek ama sen yinede alışveriş yapma yüzde yüz olmasını bekle dedi çok şaşırdım

Başka doktorada mı gitsen bu haftalarda belli olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…