2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bilen yok mu?

Canım ferrum şurup mu? Bende bi tek onu içebiliyorum. İlk bi demir tadı geliyor ama sonraki günler o koku tat kalmıyor.

Kızlar doktor kontrolünden güzel haberler alıp gelen arkadaşlarim hepiniz için çok mutlu oldum hepimize güzel haberler almak nasip olsun benim salı günü kontrolum günler geçmiyor brsey de sormak istiyorum sizlere burun kanamasi yaşayan oldu mu hiç benim bugün ikinci kere oluyor araştırdım hamilelerde kan basıncı arttığı için olabilir deniyor acaba kan sulandirici ilaçlar mi etki etti bilemiyorum

İçmemle kusmam arasında çok uzun dk bile geçmiyor hemen zaten kusunca gidiyor hiçbir anlamı kalmıyor. Bu yüzden sabah içmedim. Şurupta da midem bulanır kesin

Kuzum Banu çiftçinin kitabında yazıyor. Normalmiş kanaması. Olurmuş yani

Benim sabahlar oluyor olunca bende okudum hamilelikte oluyormuş

Canım biraz enfeksiyonun var galiba ama çok yüksek değil. TSH da bazen mevsime göre değişen bişeymiş. Benim Mayısda verdiğim testte TSH 3 ün üstündeydi . Daha sonra ben burdan 2.5 üstü hamilelikte tehlikeyliymiş diye okudum. Temmuzda verdiğim testte 2.10 olmuş kendi kendine. Doktor TSH belli zamanlarda iner çıkar dedi. Önemli olan hep düşük ya da hep yüksek olması dedi. Seninki de takip edilir. Doktor kontrol altına alır muhakkak.

Oo iyiymiş valla15.haftadan itibaren mi alınıyor acaba bu paketler?

Çok uyguna gelmiş o zaman . Ben Antalyanın ilçesinde yaşıyorum. Antalya'ya mesafem 2.5 saat . Yaşadığım yerde de medicalpark Memorial gibi büyük özel hastaneler yok :) doktorumun da kendi kliniği var . Doğum yaptıracağı hastaneye ayrı doktora ayrı para ödeyeceğiz

Hadi ya o kötüymüş evet bizim uyguna geldi hesaplandığında daha yüksek çıkıyor e her ay zam zam zam sonu yok maalesef o yüzden bize bu daha mantıklı geldi

Yaaaa allah tamamına erdirsin çok çok sevindim, bir kız bir erkek

Çok şüküür her şey gönlünüzce olsun siz İzmit konağa mı gidiyorsunuz acaba

kızlar selam, ben ense kalınlığına baktırdım 2li tarama testi için kanımı verdim ve eve geldim şimdi. Fetal dna yaşım gereği önermedi. Ense kalınlığı 8mm çok güzel dedi 4 gün önden gidiyormuş köfte 11+1 olması gerekirken 11+5 çıktı Cinsiyet için bir tahminim var ama çok erken daha söylemek istemiyorum dedi sanırım erkek tahmin etti çünkü ağzından kaçırdı klitoris de çıkabiliyor gördüğümüz şey henüz erken 3 hafta sonra tekrar görüşelim o zaman netleşir dedi fotoğrafını almayı unuttum çok üzgünüm

Hadi ya o kötüymüş evet bizim uyguna geldi hesaplandığında daha yüksek çıkıyor e her ay zam zam zam sonu yok maalesef o yüzden bize bu daha mantıklı geldi
Aynen çok mantıklı olmuş. Paket halinde olması hesaplı olmuşher muayene zaten 1000 TL . Testi bilmem nesi derken bayağı para . Bana verdikleri fiyatlar yılbaşından sonra da artar zaten neyse sağlık olsun da gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…