Benimde aklıma direkt bu geldi.Ama şimdiden doğum şekli belli olmadığı için nasıl alınıyor onu anlamadım.Sezeryan ve normal doğum ücretleri farklıdır herhalde kafam karıştı
Bilen yok mu?Yaa test sonuçlarına internetten baktım doktor akşam değerlendirecekmiş size sorayım bilen var mı. TSH olması gereken değer 0.49-4.67 benim değerim 0.24 TSH. Bir de crp erke doğum riski ölçümü olması gereken değer 0-5 benim değerim 11 çıkmış. İnternette baktım tsh düşüklüğü iyi değil diyor. Crp yüksekliği de erken doğumdur diyor. Kafam karıştı korktum okuyunca da inşallah doktorum bir şey yok der ya da ilaçla düzelebilir bir şey der inşallah ya bilen var mı bu değerleri
İnşallah sen rahat rahat içersinAyy yarın sabah başlayacağım bakalım Nasıl olacak ya hemen onu içip aç karnına kahvaltıya hemen başlasam belki hissetmem ay inşallah sorunsuz içebilirim
Canım ferrum şurup mu? Bende bi tek onu içebiliyorum. İlk bi demir tadı geliyor ama sonraki günler o koku tat kalmıyor.Canım onu bende içemiyorum yaaa bende mide bulantısı çok yaptı doktorum değiştirdi şurup gibi ilaç vermiş ama bana sormadı ve ben hayatta şurup içememaslında internette şey okudum aç karna daha çok etki etsin diye içilmesi gerekiyormuş ama yemeklerdn bir kaç saat sonra da içilebilir yazıyordu. Benim randevuma daha çok var eczaneye sorcam ben ya da başka ilaç bakcam yani araştırip aslında bilemedim çünkü
İçmemle kusmam arasında çok uzun dk bile geçmiyor hemenCanım onu bende içemiyorum yaaa bende mide bulantısı çok yaptı doktorum değiştirdi şurup gibi ilaç vermiş ama bana sormadı ve ben hayatta şurup içememaslında internette şey okudum aç karna daha çok etki etsin diye içilmesi gerekiyormuş ama yemeklerdn bir kaç saat sonra da içilebilir yazıyordu. Benim randevuma daha çok var eczaneye sorcam ben ya da başka ilaç bakcam yani araştırip aslında bilemedim çünkü
Yok kuzum ben hiç bilmiyorumBilen yok mu?
Kuzum Banu çiftçinin kitabında yazıyor. Normalmiş kanaması. Olurmuş yaniKızlar doktor kontrolünden güzel haberler alıp gelen arkadaşlarim hepiniz için çok mutlu oldum hepimize güzel haberler almak nasip olsunbenim salı günü kontrolum günler geçmiyor brsey de sormak istiyorum sizlere burun kanamasi yaşayan oldu mu hiç benim bugün ikinci kere oluyor araştırdım hamilelerde kan basıncı arttığı için olabilir deniyor acaba kan sulandirici ilaçlar mi etki etti bilemiyorum
Benim sabahlar oluyor olunca bende okudum hamilelikte oluyormuşKızlar doktor kontrolünden güzel haberler alıp gelen arkadaşlarim hepiniz için çok mutlu oldum hepimize güzel haberler almak nasip olsunbenim salı günü kontrolum günler geçmiyor brsey de sormak istiyorum sizlere burun kanamasi yaşayan oldu mu hiç benim bugün ikinci kere oluyor araştırdım hamilelerde kan basıncı arttığı için olabilir deniyor acaba kan sulandirici ilaçlar mi etki etti bilemiyorum
Yaaa hayırlı olsun canımcım sağlıkla gelsin oğluşunkızlar genox sonucum çok şükür temiz geldi heralde biraz da içime atmışım yarım saat hüngür hüngür ağladım çok sevindim kendime geldim cinsiyetimiz kesinleşti erkek
Canım biraz enfeksiyonun var galiba ama çok yüksek değil. TSH da bazen mevsime göre değişen bişeymiş. Benim Mayısda verdiğim testte TSH 3 ün üstündeydi . Daha sonra ben burdan 2.5 üstü hamilelikte tehlikeyliymiş diye okudum. Temmuzda verdiğim testte 2.10 olmuş kendi kendine. Doktor TSH belli zamanlarda iner çıkar dedi. Önemli olan hep düşük ya da hep yüksek olması dedi. Seninki de takip edilir. Doktor kontrol altına alır muhakkak.Yaa test sonuçlarına internetten baktım doktor akşam değerlendirecekmiş size sorayım bilen var mı. TSH olması gereken değer 0.49-4.67 benim değerim 0.24 TSH. Bir de crp erke doğum riski ölçümü olması gereken değer 0-5 benim değerim 11 çıkmış. İnternette baktım tsh düşüklüğü iyi değil diyor. Crp yüksekliği de erken doğumdur diyor. Kafam karıştı korktum okuyunca da inşallah doktorum bir şey yok der ya da ilaçla düzelebilir bir şey der inşallah ya bilen var mı bu değerleri
Kuzum Banu çiftçinin kitabında yazıyor. Normalmiş kanaması. Olurmuş yani
Rahatlama seansı yüklendi güzel annişler teşekkürlerBenim sabahlar oluyor olunca bende okudum hamilelikte oluyormuş
Oo iyiymiş vallaGebzedeyim canım, doğum paketi ben 15. haftamda olduğum için 3 muayene çıkarıldı bir de ilk testlerin ücreti çıkarıldı o şekilde fiyat verildi. Şu an 7 muayene hakkım var, normal ya da sezeryan fark etmez ikisi de içinde konaklama da içinde bütün yapacağın kan testleri ve nst içinde. 1 tane psikolog ve 1 diyetisyen hakkın içinde. Emzirme eğitimi, bebeğin ilk muayeneleri içinde. Eşin için mini check-up da var. Doğum sonrası 5. gün anne için muayene de içinde daha unuttuğum var mı bilmiyorum
Yok ben 15. haftamda anca doktoruma karar verebildim de o yüzden böyle olduOo iyiymiş valla15.haftadan itibaren mi alınıyor acaba bu paketler?
Çok uyguna gelmiş o zaman . Ben Antalyanın ilçesinde yaşıyorum. Antalya'ya mesafem 2.5 saat . Yaşadığım yerde de medicalpark Memorial gibi büyük özel hastaneler yok :) doktorumun da kendi kliniği var . Doğum yaptıracağı hastaneye ayrı doktora ayrı para ödeyeceğizGebzedeyim canım, doğum paketi ben 15. haftamda olduğum için 3 muayene çıkarıldı bir de ilk testlerin ücreti çıkarıldı o şekilde fiyat verildi. Şu an 7 muayene hakkım var, normal ya da sezeryan fark etmez ikisi de içinde konaklama da içinde bütün yapacağın kan testleri ve nst içinde. 1 tane psikolog ve 1 diyetisyen hakkın içinde. Emzirme eğitimi, bebeğin ilk muayeneleri içinde. Eşin için mini check-up da var. Doğum sonrası 5. gün anne için muayene de içinde daha unuttuğum var mı bilmiyorum
Hadi ya o kötüymüşÇok uyguna gelmiş o zaman . Ben Antalyanın ilçesinde yaşıyorum. Antalya'ya mesafem 2.5 saat . Yaşadığım yerde de medicalpark Memorial gibi büyük özel hastaneler yok :) doktorumun da kendi kliniği var . Doğum yaptıracağı hastaneye ayrı doktora ayrı para ödeyeceğiz
Yaaaa allah tamamına erdirsin çok çok sevindim, bir kız bir erkekKızlarrrr biz de kontrolden çıktık bebişlerimiz biri 13+5 diğeri 13+4bir kız bir erkek netleşti dedi doktorum rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ense kalınlıkları ve burun kemiklerine bakıldı her şey yolunda şükür. Doktorum ikili test ve nipt yapmayacağını detaylı ultrasonda ileriki hafta daha sağlıklı olur testler ikizlerde yanıltır dedi bende doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra 16. Haftamızda inşallah tsh (tiroid) ve cpr (erken doğum riski ölçümü) için kan verdim onun sonuçları da bugün çıkarmış doktorum bunlara bakılmasını istedi inşallah onlarda güzel çıkar 16. Hafta da gittiğimde vajinal muayene edeceğini erken doğum riski için vajinal uzunluğu rahim ağzı ölçümleri yapacağını söyledi. Bebeklerin hareketlerini hissettiğimi söyledim ultrasonda onu da netleştirdi hissediyorsun gayet normal dedi şükür
-Yeni ilaçlar verdiler şuan kullandığım yeni ilaç listem:
Gyno ferro demir ilacı sabah 1 aç karnına
Coraspirin sabah 1
Devit-3 15 ml (D vitamini) sabah 15 damla
Vinelac multivitamin sabah 1
Magnezyum sabah 1
Oksapar 0.6 ml gün aşırı kan sulandırıcı iğne göbekten
Çok şüküür her şey gönlünüzce olsunKızlarrrr biz de kontrolden çıktık bebişlerimiz biri 13+5 diğeri 13+4bir kız bir erkek netleşti dedi doktorum rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ense kalınlıkları ve burun kemiklerine bakıldı her şey yolunda şükür. Doktorum ikili test ve nipt yapmayacağını detaylı ultrasonda ileriki hafta daha sağlıklı olur testler ikizlerde yanıltır dedi bende doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra 16. Haftamızda inşallah tsh (tiroid) ve cpr (erken doğum riski ölçümü) için kan verdim onun sonuçları da bugün çıkarmış doktorum bunlara bakılmasını istedi inşallah onlarda güzel çıkar 16. Hafta da gittiğimde vajinal muayene edeceğini erken doğum riski için vajinal uzunluğu rahim ağzı ölçümleri yapacağını söyledi. Bebeklerin hareketlerini hissettiğimi söyledim ultrasonda onu da netleştirdi hissediyorsun gayet normal dedi şükür
-Yeni ilaçlar verdiler şuan kullandığım yeni ilaç listem:
Gyno ferro demir ilacı sabah 1 aç karnına
Coraspirin sabah 1
Devit-3 15 ml (D vitamini) sabah 15 damla
Vinelac multivitamin sabah 1
Magnezyum sabah 1
Oksapar 0.6 ml gün aşırı kan sulandırıcı iğne göbekten
Aynen çok mantıklı olmuş. Paket halinde olması hesaplı olmuşHadi ya o kötüymüşevet bizim uyguna geldi hesaplandığında daha yüksek çıkıyor e her ay zam zam zam sonu yok maalesef o yüzden bize bu daha mantıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?