2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar Medical Park'tan doğum paketi satın aldık hadi hakkımızda hayırlısı olsun heyecanlandım doğumu düşündükçe
Canım doğum olmadan alabiliyor musun memorial doğum olmadan satın aldırmıyor. Yatış günü alıyormuşsun, çok sevindim hakkında hayırlısı olsun ne kadar

Kızlar kontrolüm vardı.12+0 bebis kıpır kipirdi.ilk defa boyle hareketli gördüm. Doktor cinsiyeti göremedi.ense ölçümleri iyi çıktı.
kızlar selam biz de muayeneden çıktık. ense kalınlığı, burun kemiği güzel her şey yolunda dedi çok şükür cinsiyet için 1 ay sonra gelin dedi 16 olcaz inşAllah bana sadece vit yazdı
Ohhh çok şükür kızlar inşallah sağlıkla devam etsin

Git kuzumm canın çektiyse ye mutlaka, benimde dün çekmişti hamsi yedim diğer balıklari pek sevmiyorum, bende rüyamda ayva gördüm hatta çekirdeğini yanaklarıma sürüyordum gamze oluyormuş ya
Ben de az önce ekmekten kestane kokusu aldım ve canım istedi ama burada kestane yok henüz

kızlar selam biz de muayeneden çıktık. ense kalınlığı, burun kemiği güzel her şey yolunda dedi çok şükür cinsiyet için 1 ay sonra gelin dedi 16 olcaz inşAllah bana sadece vit yazdı
İkili tarama testi yaptırmadınız mı

Canım doğum olmadan alabiliyor musun memorial doğum olmadan satın aldırmıyor. Yatış günü alıyormuşsun, çok sevindim hakkında hayırlısı olsun ne kadar
Aldık biz evet bazı hastanelerde yok bu sistem maalesef, medarda da yoktu. Biz ocaktaki zamdan etkilenmemek için aldık çünkü bunu aldığında zam geldiğinde etkilenmiyorsun zaten muayeneler 1000in üstünde e testler nst doğum falan derken zaten bu ödediğimiz ücreti aşacaktı böyle mantıklı geldi bize

Çok çok iyi yapmışsınız canım hayırlı uğurlu olsu , sağlıkla gelsin prenses

Ben de az önce ekmekten kestane kokusu aldım ve canım istedi ama burada kestane yok henüz
Ahh kiyamam yaaa Kasım aralık gibi çıkar herhalde mutlaka yersin ama ayva çıktığında tüm gebelerin yemesi lazım, Bunun üzerine Allah o peygambere; 'Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar. ' diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).9 Ağu 2016, zamanı gelsin bol bol yiyelim

Kızlarrrr biz de kontrolden çıktık bebişlerimiz biri 13+5 diğeri 13+4 bir kız bir erkek netleşti dedi doktorum rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ense kalınlıkları ve burun kemiklerine bakıldı her şey yolunda şükür. Doktorum ikili test ve nipt yapmayacağını detaylı ultrasonda ileriki hafta daha sağlıklı olur testler ikizlerde yanıltır dedi bende doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra 16. Haftamızda inşallah tsh (tiroid) ve cpr (erken doğum riski ölçümü) için kan verdim onun sonuçları da bugün çıkarmış doktorum bunlara bakılmasını istedi inşallah onlarda güzel çıkar 16. Hafta da gittiğimde vajinal muayene edeceğini erken doğum riski için vajinal uzunluğu rahim ağzı ölçümleri yapacağını söyledi. Bebeklerin hareketlerini hissettiğimi söyledim ultrasonda onu da netleştirdi hissediyorsun gayet normal dedi şükür
-Yeni ilaçlar verdiler şuan kullandığım yeni ilaç listem:
Gyno ferro demir ilacı sabah 1 aç karnına
Coraspirin sabah 1
Devit-3 15 ml (D vitamini) sabah 15 damla
Vinelac multivitamin sabah 1
Magnezyum sabah 1
Oksapar 0.6 ml gün aşırı kan sulandırıcı iğne göbekten

kızlar genox sonucum çok şükür temiz geldi heralde biraz da içime atmışım yarım saat hüngür hüngür ağladım çok sevindim kendime geldim cinsiyetimiz kesinleşti erkek
Yaaaa çok sevindim canımmm, oğluşunla güzel bir hayat seni bekliyor hiç birşey için asla ve asla kendini üzme, sonuçların iyi gelmesini çok çok sevindim ay bu grupta güzel haberler alınca kendim almış gibi seviniyorum iyiki varsınız kızlar

Allahımmmmm sen ikisindende nasip etti çok sevindim canım kucağına sağ salım zamanında al inşallah bir oğluş bir prenses nasıl güzel olurlar

Ay çıksın da yiyelim güzel mi güzel bebişlerimiz olsun inşallah

Oyyy çok güzel maşallah çifte heyecan Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki duyguyu da yaşayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…