2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Devlette oksoparı nasıl yazdırırız acaba ben özele gittiğim için çok pahalıya geliyor bize kendimiz almak zorunda kalıyoruz

Hayırlı olsunKaçıncı haftada gösterdi kendini
Teşekkür ederim 15+2 dedi doktor
Evet erkek erkek erkek maşallahımız var valla, kızçelerimiz kıymetli olacak benim ilkim de erkek evet kız kadar çeşit yok ama aslında giyimine süsüne düşkün erkek gerçekten zor. Daha 10 yaşında ama maşallah çeşit çeşit kıyafetler ayakkabılar parfümler kremler ohooo kızdan daha masraflı sanki eskilerini saklamıştım allahtan yoksa şimdi onları almaya kalksam ateş pahası
Maşallah canımmm. Erkekler çoğalıyorr sağlıkla kucağına al inşallah…
Amin canım sağolasın hepimiz inşallah
Ay bir oğluş daha katıldı hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Amin sağol canım

galiba zayıf anneler vitamini daha çok yazıyorlar kilolu anne daha da kilo almasın ve onda yeterli depo vardır diye yazmıyorlar bana söylenen oydu benim depom yetermişşşş
Bilmiyorumki canım belkide dediğin gibidi genelde kilo istemiyorlar doktorlar

Devlette oksoparı nasıl yazdırırız acaba ben özele gittiğim için çok pahalıya geliyor bize kendimiz almak zorunda kalıyoruz
Sağlık ocağına yazdır canım ve ya kendi doktoruna biz öyle ediyoruz her defa bitince 3 kutu alıyoruz

benim 11hafta bebişin kafasını solda hissediyorum resmen daha büyk sertlik var çünkü. Göbekten hiç kilo almazdım hamile kalana kadar ondan galiba en ufak şeyi hissediyorum..
Evet canım hissedilebiliyormuş bende hadi canım yok artık demiştim ama hissettim.

Sağlık ocağına yazdır canım ve ya kendi doktoruna biz öyle ediyoruz her defa bitince 3 kutu alıyoruz
Benimde doktorum rapor çıkarttı ben her kontrole gittiğimde 15 kutu alabiliyorum benimki 0.6 lık olan onun 1 kutusunda 2 tane var 1 aylık oluyor , sağlık ocağı ile uğraşmıyorum yazdırmaya bir daha

Benimki sata göre küçüktü arada bi kaç gün oynuyordu şimdi sata göre büyük nasıl oluyor bu işler ya
İşte bu haftalarda oynayabiliyor bu ölçümlerden kaynaklı canım
Yaa maşallh kg var artık yerim kigözünaydın canım darısı diğer arkadaşların da başına
Kızlar kontrolüm vardı.12+0 bebis kıpır kipirdi.ilk defa boyle hareketli gördüm. Doktor cinsiyeti göremedi.ense ölçümleri iyi çıktı.
Gözünüz aydın canım sizin de,hep böyle iyi haberler duyalım
kızlar selam biz de muayeneden çıktık. ense kalınlığı, burun kemiği güzel her şey yolunda dedi çok şükür cinsiyet için 1 ay sonra gelin dedi 16 olcaz inşAllah bana sadece vit yazdı
Maşallh muayeneler güzel geçmişşmaşallh minnoş kuzuyada
Ne güzel kuzu maşallh ikisinedesağlıkla ilerlesinler inşlalh
Bana yine hiç ilaç yok,idrara ve kana tekrar bakıldı sadece dün iyi çıktı diye ilaç başlamadık,folatta bitti vitaminim yok bakalım belki riskli gebelik bir şey verir d biraz düşüktü işte olmazsa ben alayım benim drlar vitamine ne hikmetse karşı

Benimde doktorum rapor çıkarttı ben her kontrole gittiğimde 15 kutu alabiliyorum benimki 0.6 lık olan onun 1 kutusunda 2 tane var 1 aylık oluyor , sağlık ocağı ile uğraşmıyorum yazdırmaya bir daha
Beni sağlık ocağı hiç uğraştırmıyor 3 kutudan fazla eczane vermiyor zaten doktor yazsa bile ama hangisi denk gelirse öyle ediyorum bazen doktora gideceğime çok varken hemen sağlık ocağı yazıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…