2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bak sen yazmadan önce ben attım ultrason fotosunu 13 hafta içerisindeyim ben 12+3 orada bile belli olmuyo yani
hay Allahım ya dün doktorda dedi zaten bir tahminim var söylemek istemiyorum çünkü değişme ihtimali çok yüksek bu haftalarda dedi hemen dedik çıkıntı falan mı acaba gördünüz sanki çıkıntı vardı gibi oda dedi ki çıkıntı kızda da oluyor Allahım belirsizlik öldürecek bugün itibariyle tatile çıkıyorum haftaya yokum 1 hafta tatilde geçer 14. haftadan da gel dedi

Canim suyu da olur sanırım ama ilk üç ayını atlattıysan iç bence çünkü bende havuçu falan dikkatli yedim ilk üç ayda, içinde A vitamini olduğu için düşük tehlikesine yol açtığını okumuştum ama 3 ayı atlattım şimdi her gün bir tane yiyorum.. Ama suyunun daha iyi olduğunu da okumuştum bennim evimde meyve sıkacağı yok o yüzden yiyorum sadece aaa armut kadar güzel bir şey var mı İçinde folik asit da vaaar heem mis gibiii ben meyve yemeyi çok seviyorum ya Allah'tan kilo yapmıyor şu anlık. Mesela yaban mersini almıştım o da bayağı şifalı her gün bir avuç yiyorum sonra muz özellikle bir tane

Ben de bazen çok meraklı oluyorum bazen de amaaan kız da olsa erkek olsa benim için aynı ikisi de çok güzel olur diyorum bizimki 14. hafta da göstermedi 18. Hafta veya 19. Hafta gidicez, yakınlarımız kız diyor ama ben erkek hissediyorum mesela sanırım onlar da vücut değişimime göre diyorlar

ya orası öyle cidden önemi yok ama ne bileyim merak işte 10. haftaya kadar hiç merak etmiyordum ben

Merhaba sizin sonuç noldu haber var mı aynı gün vermiştik

Ya ben de şimdi bebek iyi mi diye merak ediyorum. Dün burdan bir arkadaş yazdı 12. Haftada kalbi durmuş hiç belirti vermemiş. Aklıma gelip duruyor . Randevumda 17 gün sonra . Erken mi gitsem . Telaş yapıyorum bi hareket etse hissetsem

Merhaba henüz iki hafta dolmadığı için sormadım ben iki haftadan önce gelmez demişti, sizin belli mi
Çoğu kişi 8-10 günde çıktı dediği için merak ettim bir de bende bir tüpte problem çıktı tarihinde diye tekrar çağırdılar perşembe tekrar verdim o günden sayıldı şuan 8. Gün aradım şuan Amerika da ulaştı sonuç henüz çıkmadı dedi artık bir daha aramam beklerim

3 ayı atlattım çok şükür 15+3 şimdi bende suyunun daha faydalı olduğunu okudum..bende meyve sıkacağı var gebelikten önce eşime yapıyordum bazen kendimde içiyordum25 doktora randevum var eğer izin verirse içerim bende çünkü benim iğnelerim var sorun çıkartmayım başımabende meyve çok severim armutu burda okumuştum evdekiler dedi saçmalıyorsun bende dinlemedim onları yemedimMuz nedense mide bulantısı bana veriyor ondan onu sütle blenderden geçiriyorum.Ceviz kaysı kaşar yiyorum bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…