2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım benim aklına kötü şeyler getirme. Düşüncelerimiz hislerimiz bebeklerimizi etkiliyor. Bende senin gibiydim ama şimdi kötü düşünmemeye çalışıyorum beni mutlu eden şeyler dinliyorum düşünüyorum çünkü beni mutlu eden şeyler bebeğimi de mutlu eder. Bir de bol bol Ya Musavvir zikrini elini karnına koy çek kuzum.

ben de okudum o gönderiyi, merak ediyorum ben de, 1 hafta önce gitmiştim kontrole, 1 ay sonra gel dedi, daha çok var ya, napsam diye düşünüyorum, başka doktora mı gitsem.

vücut değişimin nasıl oldu? Kız cocuklarına hamile olanlar genelde kalçadan da kilo alıyor hafiftrn yanlara genişleme oluyor. Hurafe gibi ama bu cidden tutuyo çoğu bu şekilde...

ben de okudum o gönderiyi, merak ediyorum ben de, 1 hafta önce gitmiştim kontrole, 1 ay sonra gel dedi, daha çok var ya, napsam diye düşünüyorum, başka doktora mı gitsem.
Kızlar aklınıza kötü şeyler getirmeden bol bol dua edin. Sık ultrason da cok zararlı bebek için, uzmanlar doğuma kadar 4 kere girlmesini öneriyormuş aslında. Uzun bir süre evet ama dua edip iyi olduğunu dilemekten başka yapılacsk bir şey yok bu bebişler bizimke kalacaksa her türlü kalıyorlar zaten.

Düşüncelere engel olmak çok zor canım twşekkür ederim

Alından bakılıyor mu ben hiç anlamıyordum bilmiyorum da sadece nubtan bakmayı öğrendim birde şu instagramfa ki cinsiyet tahminine yazdım attım o sayfa nasıl fikriniz var mı
O sayfalardan biri benimkini yanlış yorumladı erkek dedi kızım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…