2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım güzel haberlerle gel inşallah. Ama hiçbir şey yoktur gönlünü ferah tut benim yürüyüşümü bile etkilemişti düşün . Ona rağmen sorun yok bebeğin büyümesinden kaynaklı dedi
Yürüyüşüm değişti derken nasıldı? Benimde bugün şirkette yürüyemeyecek kadar sancı girdi oturamadım bile iş yeri doktoru serum verdi sadece tansiyonda fıtladı 14/9 başım döndü. Adım attıkça bıçak kesiyor gibi 15. Haftadayız

Aynen benimde öyleydi. Yumurtalıklarımın olduğu yerde içeride hissettiğim aşırı bir şişlik ve yürürken de orayı tutma ihtiyacı hissedecek kadar bıçak saplanması oluyordu.16 bitti bizimde

Kızlar ben de doktora gittim bugün. Bebişim çok şükür iyiymiş. Uyuyor muydu napıyordu yüz üstü yatmış duruyordu hareket ettiremedi doktor çok. vajinal batmalarım için gitmiştim. Muayene etti enfeksiyonum yokmuş ama akıntılar için fitil verdi yine de . Bi de probiyotik verdi. Bir daha taaa 3 Kasım'da çağırdı.

Aynen benimde öyleydi. Yumurtalıklarımın olduğu yerde içeride hissettiğim aşırı bir şişlik ve yürürken de orayı tutma ihtiyacı hissedecek kadar bıçak saplanması oluyordu.16 bitti bizimde
Ayy evet aynısı oldu bugün resmen alttan göbeğimi tuttum acı dinsin diye inşallah yarınki kontrolüm güzel geçer

3 kasıma da cok var kız

Ne güzel büyüyor MaşAllahama 3 kasıma çok var ya

Ayy evet aynısı oldu bugün resmen alttan göbeğimi tuttum acı dinsin diye inşallah yarınki kontrolüm güzel geçer
İnşallah canım . Ben doktora sanki bebeğim yukarıdan göbeğime indi , tüm ağırlık göbeğimin olduğu yerde dedim. Eee zaten orada dedi miniklerimiz yavaş yavaş varlığını belli ediyor. Sana da çok geçmiş olsun, güzel sonuçlarla gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…