2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yorumları baya güzel bende siz deyince baktım da
Normalde sıra zor bulunuyormuş. Şansa denk geldi bana da. Şu an açık randevularda var. Bakalım gidince nasıl olacak. Ben tam 17+3 olacağım randevu zamanı. Detaylı için biraz erken ama yine de bi danışmış olurım diye düşündüm.

evet biraz erken olmuş detaylının en iyi 21-22.haftalarda olduğunu duymuştum

16 da da giderim belki kesin söyler merak işte yahu whajhcw

Ama ilkte kızda olsa erkekte olsa fark etmiyor ya belki ondan olabilir mesela oğlu olan acaba kizmidir kızı olan oglanmidir diye merak eder ama ilk bebiste daha rahat oluyorsun
ama sadece ondan değil ki bir sürğ bir şeyler almak istiyosun ama cinsiyet belli değil hep unisex de olmuyo

ilk değildir beee benim ilk ve içim içime sığmıyor bir öğrenseydim
Valla sabrediyorum da bi de bana sorun İlki travmatik bir hamilelikti , hiiiç anlatmıyım. O yüzden bu sürpriz olsun istiyorum. Bekliyorım. Yoksa ben de hemen öğrenirdim ama bunda böyle bir karar aldım bakalım. Sağlıklı olsun da

Bende doğum öncesi diyetisyenle 53ten 49a dusmustm ne güzel başlarda çok güzel gidiyordu yine dikkat ediyordum ama son 3 haftadr mide bulantılarindan eksimesinden karbonhidrata sardım şuanda 53 oldum yine

Canımm hemen frenle kendini sende. Bende senin gibiydim sürekli pideler börekler havada uçuştu ama zaten son aylar çok çok çok alıcaz. Dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…