Normalde sıra zor bulunuyormuş. Şansa denk geldi bana da. Şu an açık randevularda var. Bakalım gidince nasıl olacak. Ben tam 17+3 olacağım randevu zamanı. Detaylı için biraz erken ama yine de bi danışmış olurım diye düşündüm.
Normalde sıra zor bulunuyormuş. Şansa denk geldi bana da. Şu an açık randevularda var. Bakalım gidince nasıl olacak. Ben tam 17+3 olacağım randevu zamanı. Detaylı için biraz erken ama yine de bi danışmış olurım diye düşündüm.
Ama ilkte kızda olsa erkekte olsa fark etmiyor ya belki ondan olabilir mesela oğlu olan acaba kizmidir kızı olan oglanmidir diye merak eder ama ilk bebiste daha rahat oluyorsun
bende 16 haftalıkken gitcem bugün 13 olduk dayanabilirsen dayan ali cabbar ama doktorların yanıldığı cok olmus erkekten kıza dönen de cok kızdan erkeğe de bence 16.haftanı bekle kesin olsun bana %65 erkek dedi şmdi gitsem kız dese iyice kafam karışacak en iyisi beklemek
Ama ilkte kızda olsa erkekte olsa fark etmiyor ya belki ondan olabilir mesela oğlu olan acaba kizmidir kızı olan oglanmidir diye merak eder ama ilk bebiste daha rahat oluyorsun
Valla sabrediyorum da bi de bana sorun İlki travmatik bir hamilelikti , hiiiç anlatmıyım. O yüzden bu sürpriz olsun istiyorum. Bekliyorım. Yoksa ben de hemen öğrenirdim ama bunda böyle bir karar aldım bakalım. Sağlıklı olsun da
Oyyy kuzum büyüme ağrısıdır o aslında. Hayırlı haberlerle gel haber ver mutlaka. Benim de var böyle çekilme gibi hep bir de aşağı baskı var. Ama büyümedir diye düşünüyorum
Bende doğum öncesi diyetisyenle 53ten 49a dusmustm ne güzel başlarda çok güzel gidiyordu yine dikkat ediyordum ama son 3 haftadr mide bulantılarindan eksimesinden karbonhidrata sardım şuanda 53 oldum yine