2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?

Kızlar şubat anneleri sayfasını okumadım ama bugün burada yazılanları okuyunca etkilendim maalesef ( ister istemez sanki iştahım kesildi 2 saate bir acıkan ben öğleden beri açlık hissetmiyorum zorla atıştırdım. Sinirlerim bozuldu Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

Canım normaldir olabilir. Her günümüz aynı olacak diye bir şey yokki. benim de öyle bi çok iştahlıyım bi midem almıyor hiçbir şey

Kızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?
Omeganın çoğu kokuyor malesef. Ben koklamadan nefesimi tutarak yutuyorum. İlk içtiğim zaman bikaç gün ağzıma tadı geldi hatta ama sonradan alıştım artık gelmiyor.

Kızlar dediğim gbi farklı bı doktora gttım bugun
Biraz doktor arayışı içine girdim, bni 1,5 saat tuttular, yani ilk kez geldıgım içinmi bılmıyorum ama detaylı bi inceleme oldu
Kısaca gecmişimden bahsettim
Enfeksıyonumdan, kistımden, riskli çıkan ikili testimden, genetik testimden
Ultrason makınası instadaki mehmet boz'un makınası gbiydi, kan akımlarını bıle gosterıyordu
Yaş faktörümden dolayı mutlaka fetal dna istedi, fetal dna fıyatı almaya girdgım odadaki kız testime bakıp hiç kafanı kurcalama, eger aldırmam dıyorsan boşuna yaptırma, senın kombine riskin zaten 450/1 dedi

Kimyasal düşüklerın sebebi pıhtılaşma olamaz, kalp durmasının sebebi pıhtılaşmadır dedi,

Kistımi göremedi, sanırım kaybolmuş ve en önemlisi bişy farkettım dedi.
Plesenta eski sezeryan dikiş yerine çok yakın yada yapışmış gbı bısey soyledi
Perinatologu çağırdı, beraber inceledıler baktılar, yoldan yorgun geldgım için olablırmış, dinlensin sonra yıne bakalım dedi
Yarım saat dınlendım, sonra baktılar düzeldi, yani yürüyunce oyle gozukebılıyomuş

Cinsiyetle ılgılı ise bakan doktor yuzde 100 kız dedi
Perinatolog evet kız gbi ama ordan pipide cıkablır dedi, hocam dedim bu haftadan sonra cıkarmı ki?
Doktorlar bellı bı hafta gecmrden yanılmamak için soylemıyorlar

2.ciye baktıgında doktor bu kesin kız dedi
Bnde guvendım

İmom omega kullanıyorum kokuyor cnm
Doktor vinelac yazdı onu alıcam, vinalac istedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…