2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?
Benimki malesef kokuyor parfüm kapağını burnuma tıkayıb öyle içiyorum

Kıxlar benim PAPP-A 0.63 çıkmış internette bu değerin düşük çıkması riskliymiş diye okudum bu kknuda bilginiz var mı

Ama bende ilkte kalbi durdu genetiğim temiz çıktı pıhtılaşmam hiç yok mesela

Aynen benimde öyleydi. Yumurtalıklarımın olduğu yerde içeride hissettiğim aşırı bir şişlik ve yürürken de orayı tutma ihtiyacı hissedecek kadar bıçak saplanması oluyordu.16 bitti bizimde
bugün aynı şeyleri birebir hissettim bende ( tam en alt kısmımda bir şişkinlik var ( sanki koca bir tampon içimde gibi (

kızlar bakar mısınız
kuzum ben oranları bilmiyorum oranlardan ziyade raporu hemen doktora at doktor yorumlasın bana oranla ilgili bir şey demedi alt kısımda negatif pozitif yazması gereken yer var oraya bakman gerekiyor sanırım bu tarz değerler yaş, kilo vb şeylere göre değişiyor olabilir bilemiyorum

mesajdan atar mısın kuzum raporunu bana bakayım benim ki ile karşılaştırayım

cuma günü sonuca gdicem şimdi hiç kafamı falan karıltırmak istemiyorum sorup eğer riskli falan derse fetal yaptırırm

cuma günü sonuca gdicem şimdi hiç kafamı falan karıltırmak istemiyorum sorup eğer riskli falan derse fetal yaptırırm
tabi bu test yanıltabiliyormuş zaten ama ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum whatsapptan atma şansın olmaz mı doktora biz böyle test vb bir şey olduğunda sonucu hemen atmamı istiyor whatsapptan oradan atıyorum hemen arıyor bilgi için

canım devlete gidiyorum doktorun numarası yok ay içim daraldı çok kötğ oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…