2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım devlete gidiyorum doktorun numarası yok ay içim daraldı çok kötğ oldum
canım hayır hayır bu oranlara öyle tek tek bakılmıyor kombine olarak bakılıyor ve her laboratuvarın değer birimi farklı oluyormuş misal veriyorum senin yaptırdığın yerde düşük olması gerekiyor olabilir bilemeyiz bunu

bugün aynı şeyleri birebir hissettim bende ( tam en alt kısmımda bir şişkinlik var ( sanki koca bir tampon içimde gibi (
Evet canım . Ama bebişlerin büyümesinden kaynaklıymış . Bir de ben hiç çorap falan giymiyordum ayaklarımdan da üşüttüm galiba. Birkaç gün dikkat ettim geçti o his

ay inşallah cuma günü gittğimde kötü şeyler duymam durduk yere canım sıkıldı hamile kalınca bile bitmiyor stresler
Kız dur hemen panik yapma . O değerler her yere göre değişiyor . Aralık olarak hastanenin baz aldığı değer önemli orada
Referans aralığı da yazmıyor ki bu değerin düşük olması sebebiule tansiyon sorunu yaşayan erken doğum yapan birkaç.kişiyi okudum canım sıkıldı

Ya internete niye bakıyorsun sen . Ben kasık sancısına baksam muhtemelen dün doğurmuştum

Canım TSH benim 0.01 çıkmış, sana doktor ne yorum yapmıştı?

Şuan bebeğini çok üzüyorsun annesi . Daha normal referans aralığını bile bilmiyorsun . Cuma günü doktordan çıkınca kendine çok kızcaksın
inşallah öyle olur sonuçlar iyi olsunda ben her şeye razıyım. Kız bende ayrı bi şey var bugün mide bukantısı, halsizlik uyku hali...konuşmaya mecali olmsz mı insanın yok

inşallah öyle olur sonuçlar iyi olsunda ben her şeye razıyım. Kız bende ayrı bi şey var bugün mide bukantısı, halsizlik uyku hali...konuşmaya mecali olmsz mı insanın yok
Ee olabilir . Her günümüz aynı olacak diye bir şey yok ki . Dün ben de aynıydım . Bütün gün uyudum, ne yediysem çıkardım . Bugün normale döndüm . Yani illa kötüyü düşünme . Her gün çiçek olamayız

Kızlar grip oldum ve boğazım çok ağrıyor..bütün günü evdeyim nerden kaptım ya..acaba doktora yazayımmı korkuyorum çocuğa bir şey olur
yaz canım ne yapacağını söyler en azından ama korkma her hamile kadın illa hastalık geçiryor 9 ay boyunca hasta olmamak garip zaten. Limon suyuna sıcak su ekleyip iç iyi geliyor

yaz canım ne yapacağını söyler en azından ama korkma her hamile kadın illa hastalık geçiryor 9 ay boyunca hasta olmamak garip zaten. Limon suyuna sıcak su ekleyip iç iyi geliyor
Benim bu gün pasaport yenilenmem sabahın köründe yola çıktık zaten kaç gündür diyordum bana uzun yol yolculuğu olmaz nasıl olucak diye şimdi artı hastada oldumlimon bilmiyorumki olurmu gebelikte düşükten dolayı offf..birde ben hasta olunca haftalarda çekiyor ateş olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…