2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
limon düşüğe sebep olmaz diye bilyorum ben dilimleyip yiyorum insallah öyle bir etkisi yoktur

Canım TSH benim 0.01 çıkmış, sana doktor ne yorum yapmıştı?
0.24 çıkmıştı benimde ama doktorum herhangi bir sorun teşkil etmez yüksek olmazı bizi endişelendirdi o zamanda ilaçla düşürürdük şuan endişe edecek bir değer değil ilaç verilecek bir durum da yok dedi mevsimsel bile TSH değişebilir dedi öyle geçti canım bir daha ölçtürmedi. Sana ne dedi doktorun

Ay rahatladım biraz sağol. Henüz cevap vermedi benim dr, email yazdım cevapladığında buraya da koyarım cevabı

Kızlar yediklerinize dikkat edenlerden misiniz yoksa amaaann hamileyim canım çektiğini yiceeemmm 'lerden misiniz? Ben ilk hamileleğimde her istediğimi yedim 21 kg aldım zor geçti hamileliğim ağırrrr.. Bu sefer diyetisyen eşliğinde kendime beslenme düzeni koydum.. Şu şekilde besleniyorum belki işinize yarar :)

Sabah 1 iyi pişmiş yumurta
1 dl tuzu az peynir
2 dilim çavdar yada tam bugday ekm.
4-5 adet zeytin salatalık

Öğlen 1 tabak sebze yemeği ve çorba
Akşam yemekte ne varsa ana yemek yanına salata ya da yoğurt pilav makarna börek vs yok :)

Ara öğülerde meyve , süt .. Şimdilik 0,5 kg almışım 14+2 ... Bakalım devam edebilecek miyim.. Bence birbirimize motive olalım yediklerimizi değil yemediklerimizi yazalım

Kuruyemis yiyor musun canm peki

Kızlar üşüttüm galiba hasta oluyorum boğazım şiş acıyor ve yanma var ilaç da kullanamıyoruz malum ne yapabilirim bugün doktor kontrolüm var doktora da soracağım ama o saate kadar boğaz yanmam geçmeyecek gibi

Ana öğünü fazla yersem midem çok rahatsız oluyo davul gibi şişiyorum resmen saatlerce inmiyo şişlik ama az ve sık yiyince rahat oluyo..

Ben de geçen hafta öyleydim canım 10 gün kadar sürdü ilaç içmedim bol bol sıcak su limonlu bal zencefil limon karışımı filan yaparak atlattm çok şükür.. İlaçlar bebisleri etkilemesin diye içmemek en iyisi sanki :/

Kızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?
İlk içerken kokmasa bile belirli süre sonra geğirti gibi olaylarda ağza o balık tadı geliyor maalesef. Ben çok kötü oldum ama hiç kötü olmayıp etkilenmeyenler de var denemek lazım

Şu sıralar herkes hasta hele ki bizler bağışıklığımız düştüğünden hemen kapıyoruz çok geçmiş olsun . Ballı limonlu ıhlamur için yumuşatır. İlikli kemik bulabilir iseniz tavuk çorbası yapın bol sarımsaklı karabıberli bir günde 3 tabak içtim öyle ayağa kalktım işe yarıyor

Şöyle demiş: Erken gebelikte TSH düşük olabilir.B,iz yüksek olursa endişeleniriz.

Yaa bu süper oldu tam aradığım motivasyon teşekkürler! Ben de yapıcam bunu benim doktor da bi liste vermişti ama hiç bakmadım bile. Karbonhidrat yasak dedi bi onu yapmaya çalışıyorum. Ben bir iki avuç çiğ kuruyemiş yiyorum o sanırım kilo yapıyor. 13. Haftaya kadar çok progesteron vs kullandım. İlaçları bıraktığımdan beri kilo almam durdu çok şükür şimdi biraz zayıflamaya çalışacağım. 13+4 ve maalesef +10 kilo fazlam var

Kıxlar benim PAPP-A 0.63 çıkmış internette bu değerin düşük çıkması riskliymiş diye okudum bu kknuda bilginiz var mı
Kuzum senin yaşın bebeğin ensesi burnu ölçüleriyle o değerler hesaplanıyor. Birbirlerine oranları önemli. Hemen evham yapma bence güzel çıkmıştır sonucun inşallah çok güzel haberlwrle gelirsin yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…