- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
limon düşüğe sebep olmaz diye bilyorum ben dilimleyip yiyorum insallah öyle bir etkisi yokturBenim bu gün pasaport yenilenmem sabahın köründe yola çıktık zaten kaç gündür diyordum bana uzun yol yolculuğu olmaz nasıl olucak diye şimdi artı hastada oldumlimon bilmiyorumki olurmu gebelikte düşükten dolayı offf..birde ben hasta olunca haftalarda çekiyor ateş olmasında
Biraz daha durdurdum inşallah bakalım ilk hamileligimde 16 kilo aldydim bunda o kadar almak istemiyorum inşallah almamCanımm hemen frenle kendini sende. Bende senin gibiydim sürekli pideler börekler havada uçuştu ama zaten son aylar çok çok çok alıcaz. Dikkat edelim
Ben de maksimum 6-7 kilo alsam keşke diyorum ama bebeğin ağırlığı , su, plasenta falan derken imkansız mı bilemedimBiraz daha durdurdum inşallah bakalım ilk hamileligimde 16 kilo aldydim bunda o kadar almak istemiyorum inşallah almam
0.24 çıkmıştı benimde ama doktorum herhangi bir sorun teşkil etmez yüksek olmazı bizi endişelendirdi o zamanda ilaçla düşürürdük şuan endişe edecek bir değer değil ilaç verilecek bir durum da yok dedi mevsimsel bile TSH değişebilir dedi öyle geçti canım bir daha ölçtürmedi. Sana ne dedi doktorunCanım TSH benim 0.01 çıkmış, sana doktor ne yorum yapmıştı?
Ay rahatladım biraz sağol. Henüz cevap vermedi benim dr, email yazdım cevapladığında buraya da koyarım cevabı0.24 çıkmıştı benimde ama doktorum herhangi bir sorun teşkil etmez yüksek olmazı bizi endişelendirdi o zamanda ilaçla düşürürdük şuan endişe edecek bir değer değil ilaç verilecek bir durum da yok dedi mevsimsel bile TSH değişebilir dedi öyle geçti canım bir daha ölçtürmedi. Sana ne dedi doktorun
Kuruyemis yiyor musun canm pekiKızlar yediklerinize dikkat edenlerden misiniz yoksa amaaann hamileyim canım çektiğini yiceeemmm 'lerden misiniz? Ben ilk hamileleğimde her istediğimi yedim 21 kg aldım zor geçti hamileliğim ağırrrr.. Bu sefer diyetisyen eşliğinde kendime beslenme düzeni koydum.. Şu şekilde besleniyorum belki işinize yarar :)
Sabah 1 iyi pişmiş yumurta
1 dl tuzu az peynir
2 dilim çavdar yada tam bugday ekm.
4-5 adet zeytin salatalık
Öğlen 1 tabak sebze yemeği ve çorba
Akşam yemekte ne varsa ana yemek yanına salata ya da yoğurt pilav makarna börek vs yok :)
Ara öğülerde meyve , süt .. Şimdilik 0,5 kg almışım 14+2 ... Bakalım devam edebilecek miyim.. Bence birbirimize motive olalım yediklerimizi değil yemediklerimizi yazalım
Onu atlamışım evet canım diğer ara öğünde badem ceviz yiyorum.. Cevizden tiksindim ama zorluyorumKuruyemis yiyor musun canm peki
Ben de geçen hafta öyleydim canım 10 gün kadar sürdü ilaç içmedim bol bol sıcak su limonlu bal zencefil limon karışımı filan yaparak atlattm çok şükür.. İlaçlar bebisleri etkilemesin diye içmemek en iyisi sanki :/Kızlar üşüttüm galiba hasta oluyorum boğazım şiş acıyor ve yanma var ilaç da kullanamıyoruz malum ne yapabilirim bugün doktor kontrolüm var doktora da soracağım ama o saate kadar boğaz yanmam geçmeyecek gibi
İlk içerken kokmasa bile belirli süre sonra geğirti gibi olaylarda ağza o balık tadı geliyor maalesef. Ben çok kötü oldum ama hiç kötü olmayıp etkilenmeyenler de var denemek lazımKızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?
Şu sıralar herkes hasta hele ki bizler bağışıklığımız düştüğünden hemen kapıyoruz çok geçmiş olsun . Ballı limonlu ıhlamur için yumuşatır. İlikli kemik bulabilir iseniz tavuk çorbası yapın bol sarımsaklı karabıberli bir günde 3 tabak içtim öyle ayağa kalktım işe yarıyorKızlar üşüttüm galiba hasta oluyorum boğazım şiş acıyor ve yanma var ilaç da kullanamıyoruz malum ne yapabilirim bugün doktor kontrolüm var doktora da soracağım ama o saate kadar boğaz yanmam geçmeyecek gibi
Bende aynıyım cevizi zorluyorum badem ve kamu iyi geliyor bana da onları da sayılı yiyorum aslında günde 6 7 ser adet fln ancadirOnu atlamışım evet canım diğer ara öğünde badem ceviz yiyorum.. Cevizden tiksindim ama zorluyorum
Şöyle demiş: Erken gebelikte TSH düşük olabilir.B,iz yüksek olursa endişeleniriz.0.24 çıkmıştı benimde ama doktorum herhangi bir sorun teşkil etmez yüksek olmazı bizi endişelendirdi o zamanda ilaçla düşürürdük şuan endişe edecek bir değer değil ilaç verilecek bir durum da yok dedi mevsimsel bile TSH değişebilir dedi öyle geçti canım bir daha ölçtürmedi. Sana ne dedi doktorun
Yaa bu süper oldu tam aradığım motivasyonKızlar yediklerinize dikkat edenlerden misiniz yoksa amaaann hamileyim canım çektiğini yiceeemmm 'lerden misiniz? Ben ilk hamileleğimde her istediğimi yedim 21 kg aldım zor geçti hamileliğim ağırrrr.. Bu sefer diyetisyen eşliğinde kendime beslenme düzeni koydum.. Şu şekilde besleniyorum belki işinize yarar :)
Sabah 1 iyi pişmiş yumurta
1 dl tuzu az peynir
2 dilim çavdar yada tam bugday ekm.
4-5 adet zeytin salatalık
Öğlen 1 tabak sebze yemeği ve çorba
Akşam yemekte ne varsa ana yemek yanına salata ya da yoğurt pilav makarna börek vs yok :)
Ara öğülerde meyve , süt .. Şimdilik 0,5 kg almışım 14+2 ... Bakalım devam edebilecek miyim.. Bence birbirimize motive olalım yediklerimizi değil yemediklerimizi yazalım
yarın gtcem sonuca
Kuzum senin yaşın bebeğin ensesi burnu ölçüleriyle o değerler hesaplanıyor. Birbirlerine oranları önemli. Hemen evham yapma bence güzel çıkmıştır sonucunKıxlar benim PAPP-A 0.63 çıkmış internette bu değerin düşük çıkması riskliymiş diye okudum bu kknuda bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?