2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaa süper. Listemiz çok benziyor. 2 ara öğünde benimde 2 ceviz, kefir , meyve vermişti . Henüz bende almadım .. diyeyisyenim de en fazla +6 kg ile doğuma göndereceğim seni diyor. İnşallah yani

Kızlar geçmiş olsun. Gerçekten herkes hasta oluyor. Grip salgınından kaçış yok sanırım bende olmakla olmamak arasıyım. İstirahat edip bol bol sıvı tüketeceğiz. Başka çaremiz yok

Günaydın kızlar X Xxudy kuzum doktor ne dedi yazmamışsın merak ettim
Canım dün bebiş iyiydi ama kasık ağrım çoktu idrar tahlili yapıldım kum döküyormuş kum çıktı idrarda, aşagıya doğru baskı hissediyorum dün çok korktum kanama alanı olduğu gibi duruyor hatta acildeki doktor 3,5 cm ölçü geçen hafta kendi doktorum 2,5 demişti. Cumartesi kendi doktoruma gideceğim

+10 kg yu hamileyken mi aldın canım eğer öyle ise beslenmeni düzene sokmalısın hem hamilelğin rahat geçer hem bebiş sağlıklı olur :)

P PembeBiKuzu canım doktorumda bana protestanın kilo yaptığını söylemişti. 15+3 ün 4 kilo aldım bu yeme sorunum olmasına rağmen. 15+3 üm dün yine günde 600 progestan alacağım . Bir haftadır 400 olmuştu yine 600 kg çıkardı bugün o şekilde alacağım. Veririz hiö önemli değil bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki

ayy inşallsh canım inşallah iyidir bebişim sakşn olmaya karar verdim ablamın daha düşük çıkmış baktık da bebişi de gayet sağlıklı maşallah

Kızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?
Canım ben halen senin gibiyim gece alıyorum omegayı o zaman rahat ediyorum

+10 kg yu hamileyken mi aldın canım eğer öyle ise beslenmeni düzene sokmalısın hem hamilelğin rahat geçer hem bebiş sağlıklı olur :)
Evet bunu yapmam lazım aslında düzgün yiyorum ama durduramadım kilo almayı. İlaçları bırakınca durdu.

Çok şükür minnoşun iyi kuzum. Çok geçmiş olsun nasıl bir tedavi uygulanacak kuzum

Canım haklısın. Bu arada neymiş kasıl ağrın önemli bişey yoktur umarım. Magnezyum içiliyor musun?

Yaaa süper. Listemiz çok benziyor. 2 ara öğünde benimde 2 ceviz, kefir , meyve vermişti . Henüz bende almadım .. diyeyisyenim de en fazla +6 kg ile doğuma göndereceğim seni diyor. İnşallah yani
Ay inşallah en çok istediğim şey 10 kg yu aşmadan doğuma girebilmek çünkü doğumdan sonra en az 5kg 1 ayda da emzirme ve lohusalıktan en az 8-10 kg gidiyor :)

Ben de alıcam iyice kapanmayana kadar bekliyorum az biraz yemeği fazla kaçırınca lastikliler de sıkıyor benim kışı heralde komple hamile taytlarıyla geçiririm gibi geliyor
Kış için rahatım çünkü trendyolmilla nın triko takımları var ben de. Onlarda rahat zaten. Onları giyerim diyorum

Ben de kilo almamama rağmen göbüşüm şişti bu sebepten pantolonların düğmeleri açık giyiyorum :) hamiş kıyafetleri sipariş ettim 1 ay sonra başlarım giymeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…