2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bende bu şekilde besleniyorum ama hafta da 1 gün falan kaçamaklarım oluyor tabi :)

Dünkü ağrı ve sancılardan dolayı bugün hastanede rahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığında sorun görülmedi doktorum nst çekilmesini istedi karnımı gergin hissettiğimi söyledim 20 dk nst bakılacak kasılmalar var mı yok mu diye gece uyurken kasılma hissettiğini söyledim sanki top gibi bir şey çekiliyor gevşiyor gibi hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı günler kızlar, bende dün kan ve idrar tahlili yaptım. Bütün sonuçlar çıkmamış sadece TSH 1.30 yazıyordu. Umarım idrar yolunda enfeksiyon yoktur yaa. Sonuçlar çıkınca doktora gidicez bugün hem belki cinsiyeti de öğreniriz bakalım

İnşallah hiçbir şey çıkmaz kuzum gönlünü ferah tut

Geçmiş olsun cnm inşallah önemli birsey çıkmaz

Geçmiş olsun cnm inşallah önemli birsey çıkmaz
Belki de önlem amaçlı içimiz rahat olsun diye mi nst istedi bilmiyorum öyle de olabilir karnım diğer haftalara göre artık daha gergin gibi dedim daha küçükler olmaz dedi küçük dediği usg ye göre 16 hafta regliye göre 15 haftalığım göbeğim eskiye göre dümdüz değil artık yani neyse nst de bir şey çıkmasın da önemli olan o

Çok geçmiş olsun, bizide bilgilendir, dualarımız sizinle

Canım çok geçmiş olsun . Stresten bile olabilir sancılar. Rahim uzunluğu normalse korkma . Sancı varsa sadece bikaç gün hastanede kalıp tedavi oluyorlar diye biliyorum .bir de doktorum bana 14. Haftadayken bu haftalarda nst olmaz bebeğin kalbi bile hissedilmez nst de demişti.

Aslında gerginlik normal değil mi. Benim de gergin sert yani. Bi de bir tane . Senin iki taneyken gerginlik normal olmalı inşallah bişey çıkmaz canım

Ben de alıcam iyice kapanmayana kadar bekliyorum az biraz yemeği fazla kaçırınca lastikliler de sıkıyor benim kışı heralde komple hamile taytlarıyla geçiririm gibi geliyor
Muhtemelen bende öyle canım . Benim şuan beli kapansa bile kasıklarıma ağrı yapıyor o yüzden kullanmıyorum artık onları. Seneye inşallah

Benim de 2 pantolon hariç olmuyor. Ben de lastikli pantolon almayı düşünüyorum önerilere linklere açığım
Kuzum ben bulunduğumuz yerde bi butikten almıştım ama yenisini almak istiyorum araştırıyorum . Ya bu lcw daki hamile pantolonları falan da sanki doğum yaklaşınca giyilecek cinsten. Üst kısımda kocaman kumaşı var. Şuan onları kullanamayız gibi

Geçmiş olsun canım . Senin belirtilerin neydi enfeksiyon ve kum için
Canım kasık ağrım çoktu, birde böyle belimde mi boşluklarımda mı tarif edemeyeceğim bir ağrı oldu. Aşagıda doğru baskı çok hissediyordum. Dün artık karın ağrısına dayanamadım kasıklarım ağrıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…