Şükür canım bak o da aynı şeyi demiş içiniz rahat olsunŞöyle demiş: Erken gebelikte TSH düşük olabilir.B,iz yüksek olursa endişeleniriz.
En iyisi sonraki aylar zaten yuvarlanarak yürücezBen hakkımı sonraki aylara aktardım inşallah
bende bu şekilde besleniyorum ama hafta da 1 gün falan kaçamaklarım oluyor tabi :)Kızlar yediklerinize dikkat edenlerden misiniz yoksa amaaann hamileyim canım çektiğini yiceeemmm 'lerden misiniz? Ben ilk hamileleğimde her istediğimi yedim 21 kg aldım zor geçti hamileliğim ağırrrr.. Bu sefer diyetisyen eşliğinde kendime beslenme düzeni koydum.. Şu şekilde besleniyorum belki işinize yarar :)
Sabah 1 iyi pişmiş yumurta
1 dl tuzu az peynir
2 dilim çavdar yada tam bugday ekm.
4-5 adet zeytin salatalık
Öğlen 1 tabak sebze yemeği ve çorba
Akşam yemekte ne varsa ana yemek yanına salata ya da yoğurt pilav makarna börek vs yok :)
Ara öğülerde meyve , süt .. Şimdilik 0,5 kg almışım 14+2 ... Bakalım devam edebilecek miyim.. Bence birbirimize motive olalım yediklerimizi değil yemediklerimizi yazalım
Yaaa süper. Listemiz çok benziyor. 2 ara öğünde benimde 2 ceviz, kefir , meyve vermişti . Henüz bende almadım .. diyeyisyenim de en fazla +6 kg ile doğuma göndereceğim seni diyor. İnşallah yani
AhahahahahEn iyisi sonraki aylar zaten yuvarlanarak yürücez
İnşallah hiçbir şey çıkmaz kuzumDünkü ağrı ve sancılardan dolayı bugün hastanede rahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığında sorun görülmedi doktorum nst çekilmesini istedi karnımı gergin hissettiğimi söyledim 20 dk nst bakılacak kasılmalar var mı yok mu diye gece uyurken kasılma hissettiğini söyledim sanki top gibi bir şey çekiliyor gevşiyor gibi hayırlısı olsun inşallah
Ben de kalıyorum. Hızlı hızlı bişey anlatınca bile nefesim yetmiyor artık . Dün arabayı biraz uzak bi yere park ettik yürürken nefes nefese kaldımAhahahahahya ben şimdiden nefes nefes kalıyorum siz de öyle misiniz ?
Geçmiş olsun cnm inşallah önemli birsey çıkmazDünkü ağrı ve sancılardan dolayı bugün hastanede rahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığında sorun görülmedi doktorum nst çekilmesini istedi karnımı gergin hissettiğimi söyledim 20 dk nst bakılacak kasılmalar var mı yok mu diye gece uyurken kasılma hissettiğini söyledim sanki top gibi bir şey çekiliyor gevşiyor gibi hayırlısı olsun inşallah
Belki de önlem amaçlı içimiz rahat olsun diye mi nst istedi bilmiyorum öyle de olabilir karnım diğer haftalara göre artık daha gergin gibi dedim daha küçükler olmaz dedi küçük dediği usg ye göre 16 hafta regliye göre 15 haftalığım göbeğim eskiye göre dümdüz değil artık yaniGeçmiş olsun cnm inşallah önemli birsey çıkmaz
Çok geçmiş olsun, bizide bilgilendir, dualarımız sizinleDünkü ağrı ve sancılardan dolayı bugün hastanede rahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığında sorun görülmedi doktorum nst çekilmesini istedi karnımı gergin hissettiğimi söyledim 20 dk nst bakılacak kasılmalar var mı yok mu diye gece uyurken kasılma hissettiğini söyledim sanki top gibi bir şey çekiliyor gevşiyor gibi hayırlısı olsun inşallah
Canım çok geçmiş olsun . Stresten bile olabilir sancılar. Rahim uzunluğu normalse korkma . Sancı varsa sadece bikaç gün hastanede kalıp tedavi oluyorlar diye biliyorum .bir de doktorum bana 14. Haftadayken bu haftalarda nst olmaz bebeğin kalbi bile hissedilmez nst de demişti.Dünkü ağrı ve sancılardan dolayı bugün hastanede rahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığında sorun görülmedi doktorum nst çekilmesini istedi karnımı gergin hissettiğimi söyledim 20 dk nst bakılacak kasılmalar var mı yok mu diye gece uyurken kasılma hissettiğini söyledim sanki top gibi bir şey çekiliyor gevşiyor gibi hayırlısı olsun inşallah
Kum döküyorum canım, bakteri çıktı idrar yollarımda antibiyotik başladıkCanım haklısın. Bu arada neymiş kasıl ağrın önemli bişey yoktur umarım. Magnezyum içiliyor musun?
Bol su antibiyotik başladık canım, progestan yine günde 3 e çıktı yatmaya devam edeceğimÇok şükür minnoşun iyi kuzum. Çok geçmiş olsunnasıl bir tedavi uygulanacak kuzum
Aslında gerginlik normal değil mi. Benim de gergin sert yani. Bi de bir tane . Senin iki taneyken gerginlik normal olmalıBelki de önlem amaçlı içimiz rahat olsun diye mi nst istedi bilmiyorum öyle de olabilir karnım diğer haftalara göre artık daha gergin gibi dedim daha küçükler olmaz dedi küçük dediği usg ye göre 16 hafta regliye göre 15 haftalığım göbeğim eskiye göre dümdüz değil artık yanineyse nst de bir şey çıkmasın da önemli olan o
Geçmiş olsun canım . Senin belirtilerin neydi enfeksiyon ve kum içinKum döküyorum canım, bakteri çıktı idrar yollarımda antibiyotik başladık
çok çok geçmiş olsunKum döküyorum canım, bakteri çıktı idrar yollarımda antibiyotik başladık
Muhtemelen bende öyle canım . Benim şuan beli kapansa bile kasıklarıma ağrı yapıyor o yüzden kullanmıyorum artık onları. Seneye inşallahBen de alıcam iyice kapanmayana kadar bekliyorumaz biraz yemeği fazla kaçırınca lastikliler de sıkıyor benim kışı heralde komple hamile taytlarıyla geçiririm gibi geliyor
Kuzum ben bulunduğumuz yerde bi butikten almıştım ama yenisini almak istiyorum araştırıyorum . Ya bu lcw daki hamile pantolonları falan da sanki doğum yaklaşınca giyilecek cinsten. Üst kısımda kocaman kumaşı var. Şuan onları kullanamayız gibiBenim de 2 pantolon hariç olmuyor. Ben de lastikli pantolon almayı düşünüyorum önerilere linklere açığım
Canım kasık ağrım çoktu, birde böyle belimde mi boşluklarımda mı tarif edemeyeceğim bir ağrı oldu. Aşagıda doğru baskı çok hissediyordum. Dün artık karın ağrısına dayanamadım kasıklarım ağrıyordu.Geçmiş olsun canım . Senin belirtilerin neydi enfeksiyon ve kum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?