2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay MaşAllah ne kadar konuşmuşsunuzBen çok kötüyüm dua ediyorum çocuğu etkilemesin..ağzımın tadı bile kalmadı..hapşurmaktan mahv oldum
Yok canım birsey olmaz, bende olmuştum 8. Haftam falandı sanırım bağışıklık falan çökmüştü antibiyotik serum zor duruyordum boğaz ağrısı ateşim 40 olmuştu. Allah’ın izni ile birsey olmaz içebilirsen ıhlamur iç bol bol çok iyi gelecek

Kızlar bende demir ilacı kullanamıyorum. Doktor tahlil istedi ve bugün dedi ki kullanamiyorsan kendini zorlama kan tahlilin iyi ama yine de her ay kan ver takip edelim dedi. Bende şimdi pekmez vs onlarla desteklicem bakalım

Yarın hep birlikte diyete girelim kızlarrrrr
Yaaa benim de canım bir şeyler istiyor ama durduruyorum kendimi meyve mandlina özellikle çok yiyorum arada da çikolatalı gofret ya da puding onun dışında abur cubur vs yyemedim hiç canım salçalı sosis istiyor ama yemedim doktora sorcaktım bir kerelikten bir şey olur mu diye unuttum

Bende bir test vereyim sağlık ocağında daha bildirmemistim

Ay ben o kadar hassas davranamıyorum yaaa sen bu kadar dikkatliysen ne mutlu

İn şa Allah canım.Bende hamileliğimi öğrenmeden önce grip olmuştum haberim yoktu hamileyim diye şimdi ama boğazda resmen nefes alamıyorum ıhlamurun bana nedense hiç etkisi olmuyor..çay çok içiyorum birde meyve yiyorum..hamileliğimi yatakta geçiriyorum ben şükür bu günüme bebişim iyi olsun yeterki

Kızlar sizin de tam yumurtalık bölgenize yani kasıklarınıza ani batma gibi ağrılar girip çıkıyor mu normal mi

Aynen canım bende öyleyim 15+4 oldum 10 haftadır 2,5 aydır sadece wc ye kalkıyorum bazen çok bunalıyorum birilerine muhtaç olmak zoruma gidiyor ama sonra diyorum ki olsun bebeğim benimle şükür diyorum. Bu günlerde geçecek Allah’ın izni ile

Bu da bizim sınavımız canım..mesela ben korudum kendimi gripten aman dedim olmayım birde hastalıkla uğraşamam ama sabah kalktım gördüm hastayım sadece eşime dedimki Allah bana yardım edicek bunu diyerek çok rahatlıyorumŞükür bu günümüze canım yeterki bebeklerimiz bizimle sağlam olsunlar

Ben de bunu kullandım. Eczacı çocuklar için demiş Bunu bir çocuğun ağzında tutması mümkün değil pastil dediğin tadı güzel olur, korkunç bir tadı var ama bana da fayda sağladı

Aynen canım biz onları bekledik neler çektik biliyorsun. İkimizi süreci aynı doktorun söyledikler bizim yıpranmamız bak Buda geçecek yolu yarıladık bile şükür Allah’ımıza oğullarımız kucağımızda olacak. Yarın yine kontrole gideceğim. İnşallah güzel haberler alacağım öyle diyorum

Kızlar acillik olduk bu gece gripten enfeksiyon bakıyorlar çıkarsa antibivericez dedi inş çıkmaz serum verdiler ateşim 38 nefes alamıyorum titreme başladı
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine şimdi nasılsın ?

Kızlar sizin de tam yumurtalık bölgenize yani kasıklarınıza ani batma gibi ağrılar girip çıkıyor mu normal mi
Evet benim de oluyor. Doktor ultrasonla baktığında bir sorun göremedi . Ama yine de önlem amaçlı progestana başlattı . Kaç haftalıksın bilmiyorum ama benim bugün tam 17.haftam bitti ve hala devam ediyor . Uygulamada bu haftalarda rahim büyümesine bağlı olarak sancıların olabileceğini yazıyor . Bir de grupta birkaç arkadaşımıza bu tarz sancılar için magnezyum vermiş doktoru. Dün bir de magnezyuma başladım . Çok geçmiş olsun

Oluyor cnm dün oturduğumda yerden kalkarken oldu resmen nefes alamadım kasildm kaldım sağ karin kaşık bölgemde sonra geçti ama ağrısı kaldı biraz uzun sürdü ama arastrdgmda normal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…