Bende tat koku gidince aynı şeyi düşünmüştüm 10 gün oldu hala toparlayamadım tam, ağzım açık uyumaktan dudaklarım kurudu resmenAcaba dedim covid mi olduk enfeksiyon testi yaptılar kan alıp enfeksiyon yok dediler ama burnuma çubuk sokup yapmadılar test herhalde değilimdir ya endişelendim şimdi bir de mayıs 2023 de yeni covid geçirdim zaten şimdi yine olmuş muyumdur ki
Bebekler için endişeleniyorum ama dün acil zaten çok doluydu herkese aynı serumdan takmışlardı bir virüs var etrafta ama covid değil bence mevsimsel bir şey gibi tat koku var şuan için ama daha 2. Gün bi bakıcam mayısta covid olduğumda 4. Gün gitmişti tat koku. Ama dünya cilde enfeksiyon testi yapıldı kanda enfeksiyon rastlanmadı o yüzden bi rahatladımBende tat koku gidince aynı şeyi düşünmüştüm 10 gün oldu hala toparlayamadım tam, ağzım açık uyumaktan dudaklarım kurudu resmenolmuş olabiliriz ama oda dinlenerek geçmişti ben ilaç kullanmamıştım bilmemek daha iyidir belki panik yapmayız en azından bol c vitamini al
Çok geçmiş olsun . Covidse de zaten ilaç kullanamayız. Korkma, insan korkuyla daha da hastalığı artıyor. Bol bol dinlenip vitamin al canım başka çözümü yok. Umarım çok çabuk atlatırsınBebekler için endişeleniyorum ama dün acil zaten çok doluydu herkese aynı serumdan takmışlardı bir virüs var etrafta ama covid değil bence mevsimsel bir şey gibi tat koku var şuan için ama daha 2. Gün bi bakıcam mayısta covid olduğumda 4. Gün gitmişti tat koku. Ama dünya cilde enfeksiyon testi yapıldı kanda enfeksiyon rastlanmadı o yüzden bi rahatladım
Allah on izniyle toparlarsın kuzum bi iki günde. Bol c vitamini al senYok canım zaten dün sabah gitmiştim 11:30 da hatta dedim çok hastayım yani akşama çok kötü olacak gibi hissediyorum pastil alabilir miyim dedim o da bu ara herkes grip bir şey olmaz pastil al dedi akşama fenalaştım işte hemşireme yazdım acile gidin dedi o kadar 3 hafta sonra gelin dediler bir daha
Kuzum benim akıntım en başından beri var. Test tahlil yapıldı hiçbir şey çıkmadı o yüzden ilaç da verilmedi bana mesela. Normalmiş akıntıKızlar bundan kullanan var mı? Doktor akıntı için verdi. Daha önce de başka kullanmıştım akıntı biraz azalmıştı sonra tekrar arttı. Bunu kullanmada kararsız kaldım . Akıntıların bi zararı olmazsa bebeğe kullanmasam. Mı ?
of tek ben böyleyim sanıyordum ciddi anlamda hafta sonları çalışmadığım zamanlar en erken 12de kalkardım eşim 11de kaldırmaya çalışınca cinnet geçiriyordumHergün erken uyanıyoruz ya. Vücutta alarm kurulu olmasa da uyandırıyor
Bebiskoların beslenmesi lazımm ondan benceHergün erken uyanıyoruz ya. Vücutta alarm kurulu olmasa da uyandırıyor
Et kemik sulu çorba yapyım diyorum sarımsaklı bol limonlu acıyla yiyim belki iyi gelirAllah on izniyle toparlarsın kuzum bi iki günde. Bol c vitamini al sen
Normal kuzum da sanki benimkinin miktarı ve yoğunluğu fazla gibi. Doktor vajinal muayene etti öyle verdi fitiliKuzum benim akıntım en başından beri var. Test tahlil yapıldı hiçbir şey çıkmadı o yüzden ilaç da verilmedi bana mesela. Normalmiş akıntı
Çok geçmiş olsunEt kemik sulu çorba yapyım diyorum sarımsaklı bol limonlu acıyla yiyim belki iyi gelir
Yap yap kuzum. Mideni yakarsa acısız ye. Yakmaz diyorsan acı da koy tabiEt kemik sulu çorba yapyım diyorum sarımsaklı bol limonlu acıyla yiyim belki iyi gelir
Beni de muayene edince direk akmıştı var diyor. Ama bir sorun çıkmadı çok şükür. Acaba ara ara tekrarlamak mı lazım? Bir de ben şunu farkediyorum çok su içince o akıntı daha az oluyor. 3 litre su içince meselaNormal kuzum da sanki benimkinin miktarı ve yoğunluğu fazla gibi. Doktor vajinal muayene etti öyle verdi fitili
Kız bende öyle . Kv gillere falan sürekli ben haftasonu 1 buçuktan önce uyanmıyorum diyodum aramasınlar diye hahahah şimdi erkenciyizof tek ben böyleyim sanıyordum ciddi anlamda hafta sonları çalışmadığım zamanlar en erken 12de kalkardım eşim 11de kaldırmaya çalışınca cinnet geçiriyordumsuan maksimum 9da gözlerim açılıyor hafta sonu hafta içi çalışırkende 08:30 civarı kalkıyorum
Ayyy hiç bu açıdan bakmamıştık. Cidden bu sebeple olabilir heBebiskoların beslenmesi lazımm ondan bence
Ya vallahi canım sanırım bitmeyecekNe zaman bitecek bunlar acaba
Yine de çok şükür kuzumYa vallahi canım sanırım bitmeyecek
O kadar çok içmiyorum canım 2 litre gibi içiyorumdur. Bana da enfeksiyon boyutunda bi durum yok dedi ama fitil verdi. Yoksa niye veriyorsunuz dememiştim tabi. Fitil bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum . Sanırım mantar için bi.fitilmiş.Beni de muayene edince direk akmıştı var diyor. Ama bir sorun çıkmadı çok şükür. Acaba ara ara tekrarlamak mı lazım? Bir de ben şunu farkediyorum çok su içince o akıntı daha az oluyor. 3 litre su içince mesela
Yok kuzum zararı olmaz. Hemen hemen herkese veriyorlar çünkü bu problemi yaşayan çok. Şubat grubunda da kullanan çok mesela. Ben de çok içmiyorum midemin iyi olduğu günler 3ü buluyor. Yoksa 2 litre zorla içiyorumO kadar çok içmiyorum canım 2 litre gibi içiyorumdur. Bana da enfeksiyon boyutunda bi durum yok dedi ama fitil verdi. Yoksa niye veriyorsunuz dememiştim tabi. Fitil bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum . Sanırım mantar için bi.fitilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?