2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende tat koku gidince aynı şeyi düşünmüştüm 10 gün oldu hala toparlayamadım tam, ağzım açık uyumaktan dudaklarım kurudu resmen olmuş olabiliriz ama oda dinlenerek geçmişti ben ilaç kullanmamıştım bilmemek daha iyidir belki panik yapmayız en azından bol c vitamini al

Bebekler için endişeleniyorum ama dün acil zaten çok doluydu herkese aynı serumdan takmışlardı bir virüs var etrafta ama covid değil bence mevsimsel bir şey gibi tat koku var şuan için ama daha 2. Gün bi bakıcam mayısta covid olduğumda 4. Gün gitmişti tat koku. Ama dünya cilde enfeksiyon testi yapıldı kanda enfeksiyon rastlanmadı o yüzden bi rahatladım

Çok geçmiş olsun . Covidse de zaten ilaç kullanamayız. Korkma, insan korkuyla daha da hastalığı artıyor. Bol bol dinlenip vitamin al canım başka çözümü yok. Umarım çok çabuk atlatırsın

Kızlar bundan kullanan var mı? Doktor akıntı için verdi. Daha önce de başka kullanmıştım akıntı biraz azalmıştı sonra tekrar arttı. Bunu kullanmada kararsız kaldım . Akıntıların bi zararı olmazsa bebeğe kullanmasam. Mı ?

Eklentiler

• IMG_20230929_103410.webp
    16 KB · Görüntüleme: 65
B Buddy x tekrardan çok geçmiş olsun canım. İnşallah hemencecik iyileşirsin . Özellikle boğazlar için ben hastayken hep, kaynamış suyun içine bolca bal ve limon ekleyip onu böyle ılık ılık içiyodum hastayken çok iyi geliyordu. Bir de direnç veriyordu. Ee tadı da çok güzel. İstersen bi dene

B Buddy x Canım çok gecmis olsun Rabbim tez vakitte şifa versin sanada meleklerine de bütün hastalara çok gecmis olsun kizlar Allahım bizleri şu kovid illetinde de salgınlardan da korusun insallah yatak dösek olmadan gecirelim şu aylari

Allah on izniyle toparlarsın kuzum bi iki günde. Bol c vitamini al sen

Kuzum benim akıntım en başından beri var. Test tahlil yapıldı hiçbir şey çıkmadı o yüzden ilaç da verilmedi bana mesela. Normalmiş akıntı

Hergün erken uyanıyoruz ya. Vücutta alarm kurulu olmasa da uyandırıyor
of tek ben böyleyim sanıyordum ciddi anlamda hafta sonları çalışmadığım zamanlar en erken 12de kalkardım eşim 11de kaldırmaya çalışınca cinnet geçiriyordum suan maksimum 9da gözlerim açılıyor hafta sonu hafta içi çalışırkende 08:30 civarı kalkıyorum

Normal kuzum da sanki benimkinin miktarı ve yoğunluğu fazla gibi. Doktor vajinal muayene etti öyle verdi fitili
Beni de muayene edince direk akmıştı var diyor. Ama bir sorun çıkmadı çok şükür. Acaba ara ara tekrarlamak mı lazım? Bir de ben şunu farkediyorum çok su içince o akıntı daha az oluyor. 3 litre su içince mesela

Kız bende öyle . Kv gillere falan sürekli ben haftasonu 1 buçuktan önce uyanmıyorum diyodum aramasınlar diye hahahah şimdi erkenciyiz

Bebiskoların beslenmesi lazımm ondan bence
Ayyy hiç bu açıdan bakmamıştık. Cidden bu sebeple olabilir he

O kadar çok içmiyorum canım 2 litre gibi içiyorumdur. Bana da enfeksiyon boyutunda bi durum yok dedi ama fitil verdi. Yoksa niye veriyorsunuz dememiştim tabi. Fitil bebeğe zararı olur mu diye korkuyorum . Sanırım mantar için bi.fitilmiş.

Yok kuzum zararı olmaz. Hemen hemen herkese veriyorlar çünkü bu problemi yaşayan çok. Şubat grubunda da kullanan çok mesela. Ben de çok içmiyorum midemin iyi olduğu günler 3ü buluyor. Yoksa 2 litre zorla içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…