- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Hergün erken uyanıyoruz ya. Vücutta alarm kurulu olmasa da uyandırıyorBenim de boş günüm. Ben de kendiliğimden uyandım. Normalde hiç uyanan biri değilim. Hamilelik böyle yaptı
Evet tadı çok kötü, acı biberli gbi bısey ama cok etkili olmasa eczacı hamile bırıne bunu vermezdi sanırımBen de bunu kullandım. Eczacı çocuklar için demiş Bunu bir çocuğun ağzında tutması mümkün değilpastil dediğin tadı güzel olur, korkunç bir tadı var ama bana da fayda sağladı
Dün gece çok kötüydü çok endişelendim bebeklere bir şey olur mu diye bi hapşırıyorum bi öksürüyorum ağrılar gitmeye başladı rahmime evde kat kat giyindim yattım klima karlısında ama sadece titriyordum nefes de alamadım bir süre sonra ağzımdan ve burnumdan aldığım nefes yetmedi yolda da ateşim çıkmaya başladı acile gittik parol serum ve vitamin serum verdiler bir de crp enfeksiyon testi yapıldı testte enfeksiyon çıkmadı şükür herhalde bağışıklığım düştü bir anda kötü oldum vücut dinlenince acısı çıktı bu sabah daha iyiyim ateşim yok ama öksürük hapşırma ağrılar nefes darlığı burun tıkanıklık devam ediyor maalesefCanım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine şimdi nasılsın ?
Gece 3 gibi eve geldik zor uyudum serumlardan sonra gece baya terledim terleyerek atarım dedim ama çok mümkün olmadı gece her WC kalktığımda rahmime ağrı girdi öksürmekten bebeklere inşallah bir şey olmaz bir kadın doğum hekimi görmedi gece acilde yoktu ama bebekleri hissediyorum şuan iyiler şükür biraz rahatım ben acı çekeyim de onlar iyi olsun inşallah mandalina yiyorum bol bol c vitamini çorba içiyorum acılı limonlu bakalımÇok geçmiş olsun kuzumnasılsın şimdi? Eve çıktın mı
Geçmiş olsun canım bi de covid testi yaptırsaydın umarım hiçbişey yokturDün gece çok kötüydü çok endişelendim bebeklere bir şey olur mu diye bi hapşırıyorum bi öksürüyorum ağrılar gitmeye başladı rahmime evde kat kat giyindim yattım klima karlısında ama sadece titriyordum nefes de alamadım bir süre sonra ağzımdan ve burnumdan aldığım nefes yetmedi yolda da ateşim çıkmaya başladı acile gittik parol serum ve vitamin serum verdiler bir de crp enfeksiyon testi yapıldı testte enfeksiyon çıkmadı şükür herhalde bağışıklığım düştü bir anda kötü oldum vücut dinlenince acısı çıktı bu sabah daha iyiyim ateşim yok ama öksürük hapşırma ağrılar nefes darlığı burun tıkanıklık devam ediyor maalesef
Çok geçmiş olsun canım. İyi haberlerle gel inşallah.Kızlar acillik olduk bu gece gripten enfeksiyon bakıyorlar çıkarsa antibivericez dedi inş çıkmaz serum verdiler ateşim 38 nefes alamıyorum titreme başladı
Çok geçmiş olsun bir an önce iyilesrsn canm Allah acil sifa versin inslalahGece 3 gibi eve geldik zor uyudum serumlardan sonra gece baya terledim terleyerek atarım dedim ama çok mümkün olmadı gece her WC kalktığımda rahmime ağrı girdi öksürmekten bebeklere inşallah bir şey olmaz bir kadın doğum hekimi görmedi gece acilde yoktu ama bebekleri hissediyorum şuan iyiler şükür biraz rahatım ben acı çekeyim de onlar iyi olsun inşallah mandalina yiyorum bol bol c vitamini çorba içiyorum acılı limonlu bakalım
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce atlatırsınız yaAy MaşAllah ne kadar konuşmuşsunuzBen çok kötüyüm dua ediyorum çocuğu etkilemesin..ağzımın tadı bile kalmadı..hapşurmaktan mahv oldum
Amin Allah o günlerde gelsinAynen canım biz onları bekledik neler çektik biliyorsun. İkimizi süreci aynı doktorun söyledikler bizim yıpranmamız bak Buda geçecek yolu yarıladık bile şükür Allah’ımıza oğullarımız kucağımızda olacak. Yarın yine kontrole gideceğim. İnşallah güzel haberler alacağım öyle diyorum
Çok çok geçmiş olsun kuzum. Doktora gidecek misin bugün kadın doğuma?Gece 3 gibi eve geldik zor uyudum serumlardan sonra gece baya terledim terleyerek atarım dedim ama çok mümkün olmadı gece her WC kalktığımda rahmime ağrı girdi öksürmekten bebeklere inşallah bir şey olmaz bir kadın doğum hekimi görmedi gece acilde yoktu ama bebekleri hissediyorum şuan iyiler şükür biraz rahatım ben acı çekeyim de onlar iyi olsun inşallah mandalina yiyorum bol bol c vitamini çorba içiyorum acılı limonlu bakalım
Gerçekten öyle. Herhalde alış anne diyorlarHergün erken uyanıyoruz ya. Vücutta alarm kurulu olmasa da uyandırıyor
Gecmiş olsun canım.Şimdi nasılsın?Sabaha kadar hiç uyuyamadım şimdi kafam çatlıyor sanki dişlerimde başlamış ağrımayaKızlar acillik olduk bu gece gripten enfeksiyon bakıyorlar çıkarsa antibivericez dedi inş çıkmaz serum verdiler ateşim 38 nefes alamıyorum titreme başladı
canım çok geçmiş olsunKızlar acillik olduk bu gece gripten enfeksiyon bakıyorlar çıkarsa antibivericez dedi inş çıkmaz serum verdiler ateşim 38 nefes alamıyorum titreme başladı
Hala kötüyüm canım açıkçası parol ve vitamin sadece o an ateşimi düşürüp titremeyi kesti sabahı zor ettim sabahta etken kalktım nefes alamadım yine uyurken nefesim kesildi erken kalktım bir daha da uyuyamadım bir de 3 gündür geçmeyen bi baş ağrım var acil doktoru tek yapabileceğim günde en fazla 4 parol içmek dediGecmiş olsun canım.Şimdi nasılsın?Sabaha kadar hiç uyuyamadım şimdi kafam çatlıyor sanki dişlerimde başlamış ağrımaya
Yok canım zaten dün sabah gitmiştim 11:30 da hatta dedim çok hastayım yani akşama çok kötü olacak gibi hissediyorum pastil alabilir miyim dedim o da bu ara herkes grip bir şey olmaz pastil al dedi akşama fenalaştım işte hemşireme yazdım acile gidin dedi o kadar 3 hafta sonra gelin dediler bir dahaÇok çok geçmiş olsun kuzum. Doktora gidecek misin bugün kadın doğuma?
Parol o anlık iyi ediyor zaten,başımız hastalıktan ağrıyor bitmiş haldeyizHala kötüyüm canım açıkçası parol ve vitamin sadece o an ateşimi düşürüp titremeyi kesti sabahı zor ettim sabahta etken kalktım nefes alamadım yine uyurken nefesim kesildi erken kalktım bir daha da uyuyamadım bir de 3 gündür geçmeyen bi baş ağrım var acil doktoru tek yapabileceğim günde en fazla 4 parol içmek dedi
Çok geçmiş olsun B Buddy xHala kötüyüm canım açıkçası parol ve vitamin sadece o an ateşimi düşürüp titremeyi kesti sabahı zor ettim sabahta etken kalktım nefes alamadım yine uyurken nefesim kesildi erken kalktım bir daha da uyuyamadım bir de 3 gündür geçmeyen bi baş ağrım var acil doktoru tek yapabileceğim günde en fazla 4 parol içmek dedi
Zencefilli o yüzden sanırımEvet tadı çok kötü, acı biberli gbi bısey ama cok etkili olmasa eczacı hamile bırıne bunu vermezdi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?