2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de bunu kullandım. Eczacı çocuklar için demiş Bunu bir çocuğun ağzında tutması mümkün değil pastil dediğin tadı güzel olur, korkunç bir tadı var ama bana da fayda sağladı
Evet tadı çok kötü, acı biberli gbi bısey ama cok etkili olmasa eczacı hamile bırıne bunu vermezdi sanırım

Kızlar bizde dün akşam e bebek e gittiydk baya indirim vardi bez 1 ve 2 numara 1 er paket baby me marka aldık bakalım bi deneyeceğiz prima çok pahalı kızımda prima kullanmastm ama bu markaları da denemek istedik olmazsa prima alırız dedik sonra chicco emzik ve biberon ikili olarak 280 tl idi eltimindw yeni bebeği oldu biberonu tavsiye etti emzik de bildiğim kızımda kullandığım emzik uygundu aldım biberon anne memesine yakın ve antikolik özellikte dalın şampuan kendim için gogus peşlerinden ve mycey göğüs kalkanı aldım yorumlara bakarak kızımda çok çekmiştim meme ucu yaralarindan ve şimdiden lansinoh kremini de aldım 8.ayda filan başlayacağım bu sefer bakalım Rabbjm kullanmayı nasip eder inşallah

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine şimdi nasılsın ?
Dün gece çok kötüydü çok endişelendim bebeklere bir şey olur mu diye bi hapşırıyorum bi öksürüyorum ağrılar gitmeye başladı rahmime evde kat kat giyindim yattım klima karlısında ama sadece titriyordum nefes de alamadım bir süre sonra ağzımdan ve burnumdan aldığım nefes yetmedi yolda da ateşim çıkmaya başladı acile gittik parol serum ve vitamin serum verdiler bir de crp enfeksiyon testi yapıldı testte enfeksiyon çıkmadı şükür herhalde bağışıklığım düştü bir anda kötü oldum vücut dinlenince acısı çıktı bu sabah daha iyiyim ateşim yok ama öksürük hapşırma ağrılar nefes darlığı burun tıkanıklık devam ediyor maalesef

Çok geçmiş olsun kuzum nasılsın şimdi? Eve çıktın mı
Gece 3 gibi eve geldik zor uyudum serumlardan sonra gece baya terledim terleyerek atarım dedim ama çok mümkün olmadı gece her WC kalktığımda rahmime ağrı girdi öksürmekten bebeklere inşallah bir şey olmaz bir kadın doğum hekimi görmedi gece acilde yoktu ama bebekleri hissediyorum şuan iyiler şükür biraz rahatım ben acı çekeyim de onlar iyi olsun inşallah mandalina yiyorum bol bol c vitamini çorba içiyorum acılı limonlu bakalım

Geçmiş olsun canım bi de covid testi yaptırsaydın umarım hiçbişey yoktur

Kızlar acillik olduk bu gece gripten enfeksiyon bakıyorlar çıkarsa antibivericez dedi inş çıkmaz serum verdiler ateşim 38 nefes alamıyorum titreme başladı
Çok geçmiş olsun canım. İyi haberlerle gel inşallah.

Çok geçmiş olsun bir an önce iyilesrsn canm Allah acil sifa versin inslalah

Ay MaşAllah ne kadar konuşmuşsunuzBen çok kötüyüm dua ediyorum çocuğu etkilemesin..ağzımın tadı bile kalmadı..hapşurmaktan mahv oldum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce atlatırsınız ya

Amin Allah o günlerde gelsinAynen öyle gecicek tabi canım duaların gücüne çok inanıyorum..Allah bizim vazgecmediğimizi görüyorİn şa Allah güzel haberle gel bura güzel geçsin kontrolün

Çok çok geçmiş olsun kuzum. Doktora gidecek misin bugün kadın doğuma?

Kızlar acillik olduk bu gece gripten enfeksiyon bakıyorlar çıkarsa antibivericez dedi inş çıkmaz serum verdiler ateşim 38 nefes alamıyorum titreme başladı
Gecmiş olsun canım.Şimdi nasılsın?Sabaha kadar hiç uyuyamadım şimdi kafam çatlıyor sanki dişlerimde başlamış ağrımaya

Gecmiş olsun canım.Şimdi nasılsın?Sabaha kadar hiç uyuyamadım şimdi kafam çatlıyor sanki dişlerimde başlamış ağrımaya
Hala kötüyüm canım açıkçası parol ve vitamin sadece o an ateşimi düşürüp titremeyi kesti sabahı zor ettim sabahta etken kalktım nefes alamadım yine uyurken nefesim kesildi erken kalktım bir daha da uyuyamadım bir de 3 gündür geçmeyen bi baş ağrım var acil doktoru tek yapabileceğim günde en fazla 4 parol içmek dedi

Çok çok geçmiş olsun kuzum. Doktora gidecek misin bugün kadın doğuma?
Yok canım zaten dün sabah gitmiştim 11:30 da hatta dedim çok hastayım yani akşama çok kötü olacak gibi hissediyorum pastil alabilir miyim dedim o da bu ara herkes grip bir şey olmaz pastil al dedi akşama fenalaştım işte hemşireme yazdım acile gidin dedi o kadar 3 hafta sonra gelin dediler bir daha

Acaba dedim covid mi olduk enfeksiyon testi yaptılar kan alıp enfeksiyon yok dediler ama burnuma çubuk sokup yapmadılar test herhalde değilimdir ya endişelendim şimdi bir de mayıs 2023 de yeni covid geçirdim zaten şimdi yine olmuş muyumdur ki

Parol o anlık iyi ediyor zaten,başımız hastalıktan ağrıyor bitmiş haldeyiz

Çok geçmiş olsun B Buddy x bol bol dinlen başka türlü atlatma seçeneğimiz yok çünkü inşallah bir an önce toparlarsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…