Nelerine bakıldı nelerine bakılmadı canım, benim düzenli her ay TSH testim var çok oynuyor çünkü. Bazı sağlık ocakları düzenli takip yapıyor oradan gebelik kaydını oluşturdun mu? Benim ilk kan testlerim 6. hafta olmuştu, sonra özeldeki doktorum 8. haftada enabızdan baktı yapılmayan testleri istedi toksoplazma, cmv, d vitamini falan gibi testlerim. 12. haftada kasık ağrısı sebebiyle idrar testi istedi, bir de açlık ve tokluk şekerine baktırdı. Yani belki senin 4. haftada eksiksiz bütün testlerin yapıldıysa devamında doktorun istememiş olabilir, bazı durumlarda da şikayete göre test istiyorlar
Yaa olma pişman. Afiyet bal şeker olsun. Yarasın minnoşa tabi rahatsız etmiyorsa. Ben böyle şeyler yedikten sonra mahvoluyorum bi de. En azından bu akşam midem yanmıyor bulanıyor bu sefer de
Yaa olma pişman. Afiyet bal şeker olsun. Yarasın minnoşa tabi rahatsız etmiyorsa. Ben böyle şeyler yedikten sonra mahvoluyorum bi de. En azından bu akşam midem yanmıyor bulanıyor bu sefer de