- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Bakayım kuzum . Bizdeki puset ile bu uyumlu diye buna bi aklım kaydı açıkçası ama belki adaptör ile onlara da uyumlu hale gelebilir bi bakimmamas&opapaslara da mutlaka bak ben coookk kararsızım birkaç marka arasında kaldım senin attığında fikir oldu
Canımcım anne yanı beşiğinden bahsediyorsun galiba dimi . Eğer oysa bizdeki şu;canım beşiği bir daha paylaşır mısın ben karar veremedim bir türlü hepsini çok beğendim kendi adıma teşekkür ederim
Mobilya bende bu tipte almak istiyorum sadece bej ve ya kahverengi bulursam
Evet gecen hafta kız denmistiaaa kız mı denmişti size :)
Cnm kaç haftalıkken kız demişlerdi kiKizlar gittim randevuma tarama testi haftam gecmis 15 haftalik oldugumdan yapilmadii amaaa kızım değil oğlum olacağini öğrendim
Kan rüyayı bozar derler tatlım . o yüzden rüyana kafa yorma hiçÇok kötü rüyalar gördüm. Bebeğimi düşürüyordum bir sürü kanamam olduAllah'ım sen koru
Fiyatlarıda çok uyğun baktım bende..sadece benim evimden uzak yakından bakmak daha iyi..ama yine düşünücem burayıdaben aldığım siteyi de ileteyim, mağazalarına gidip baktım, ilgililerdi de oldukça, piyasadaki bu ürünleri satan diğer tüm firmalara da baktım en uygunu buydu. (çoğu bayi olarak çalışıyor o yüzden çoğu aslında aynı üretim, özel yapım isteyenler için bir şey diyemem tabiki)
Bebek Odası Takımları | Montessori & Modern Çocuk Odası | Erol Mobilya
Erol Mobilya’da bebek odası, montessori ve modern bebek odası takımları – şifonyer, dolap, montessori karyola setleri. İstanbul & Gebze teslimatlı. Avantajlı bebek odası fiyatları!erolmobilya.com
14 de kiz dendi şimdi 15 haftalik erkek bende şok icindeyimCnm kaç haftalıkken kız demişlerdi ki
Ben şokEvet gecen hafta kız denmisti
Bu gün tarama testi yapan dr erkek dedi minik bi pipi goruyorum
Kuzummm hiç korkma bu dönemlerde normal şeytan vesvese veriyor en korktuğun şey o ya. Ben bazen kafa tutuyorum hadi lan ordan korkutamazsin beni diyorumÇok kötü rüyalar gördüm. Bebeğimi düşürüyordum bir sürü kanamam olduAllah'ım sen koru
Ay canım kv benide görmüş kanlar geliyormuş bacağımdan az önce aradı anlattı tüm modum herşeyim bittiÇok kötü rüyalar gördüm. Bebeğimi düşürüyordum bir sürü kanamam olduAllah'ım sen koru
Niye anlatılır ki böyle bişeyAy canım kv benide görmüş kanlar geliyormuş bacağımdan az önce aradı anlattı tüm modum herşeyim bitti
ay inanmıyorum nasıl kalkıp bunu size anlatabilir yaAy canım kv benide görmüş kanlar geliyormuş bacağımdan az önce aradı anlattı tüm modum herşeyim bitti
Yok artık ya nasıl bir kadın hiçmi akıl yok bunu sana diyerek ne kazandıki..sonra diyorlar büyükler daha iyisini bilirAy canım kv benide görmüş kanlar geliyormuş bacağımdan az önce aradı anlattı tüm modum herşeyim bitti
Ya birde biliyor durumu, bacağımdan kanlar geliyormuş ağlıyormuş oda falan ay nasıl moralim kötü sana anlatamamNiye anlatılır ki böyle bişeygerçekten cahillik
Kendi gördüğümüz rüyalar bile etkiliyorken bizi bunu anlatmak hamile adayına yapılan bi kötülük yani. Ay sinirlendim.
Ah sorma canım iyi olayım dedim ya, sabah eşim bile oh be yüzün gülüyor. Aradım az önce beni ağlıyorum anlattım bende ne yapayım şoka girdi sana bunu nasıl anlattı diye. Sizce eşime anlatmakla yanlış mı yaptım.Yok artık ya nasıl bir kadın hiçmi akıl yok bunu sana diyerek ne kazandıki..sonra diyorlar büyükler daha iyisini bilir
Aynen canım korkularımız rüyada kendini gösteriyor.Canım bende çok gördüm hamilelikte kanama ama Google baktım hamilelerin korkusu fazla olduğu için ondan görüyoruz.
Nedenki iyi etdin söyledin şimdi annen rahmetlik olmuş yerini cennetlik etsin Allah..ama mesela bunu kız annesi yapsa hemen yüzümüze söylerler..Ah sorma canım iyi olayım dedim ya, sabah eşim bile oh be yüzün gülüyor. Aradım az önce beni ağlıyorum anlattım bende ne yapayım şoka girdi sana bunu nasıl anlattı diye. Sizce eşime anlatmakla yanlış mı yaptım.
Ayy şaka gibi gerçekten çok iyi yapmışsın inşallah eşin arayıp bı güzel kızar nasıl bir mantik bu nasıl sana söyleyebilir aklım almiyorAh sorma canım iyi olayım dedim ya, sabah eşim bile oh be yüzün gülüyor. Aradım az önce beni ağlıyorum anlattım bende ne yapayım şoka girdi sana bunu nasıl anlattı diye. Sizce eşime anlatmakla yanlış mı yaptım.
Kan rüyayı bozar hiç korkma bilinç altın sana oyun oynuyor stres yapıyorsun demekkiÇok kötü rüyalar gördüm. Bebeğimi düşürüyordum bir sürü kanamam olduAllah'ım sen koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?