2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
mamas&opapaslara da mutlaka bak ben coookk kararsızım birkaç marka arasında kaldım senin attığında fikir oldu
Bakayım kuzum . Bizdeki puset ile bu uyumlu diye buna bi aklım kaydı açıkçası ama belki adaptör ile onlara da uyumlu hale gelebilir bi bakim

canım beşiği bir daha paylaşır mısın ben karar veremedim bir türlü hepsini çok beğendim kendi adıma teşekkür ederim
Canımcım anne yanı beşiğinden bahsediyorsun galiba dimi . Eğer oysa bizdeki şu;

Mobilya bende bu tipte almak istiyorum sadece bej ve ya kahverengi bulursam

ben aldığım siteyi de ileteyim, mağazalarına gidip baktım, ilgililerdi de oldukça, piyasadaki bu ürünleri satan diğer tüm firmalara da baktım en uygunu buydu. (çoğu bayi olarak çalışıyor o yüzden çoğu aslında aynı üretim, özel yapım isteyenler için bir şey diyemem tabiki)

Fiyatlarıda çok uyğun baktım bende..sadece benim evimden uzak yakından bakmak daha iyi..ama yine düşünücem burayıda

Evet gecen hafta kız denmisti
Bu gün tarama testi yapan dr erkek dedi minik bi pipi goruyorum
Ben şok bişey dicem 15 haftada minik pipi değil baya baya pipi görülür sen bir görüş daha mı alsan bacim kesin mi demişlerdi kız tahmini için ayy cinsiyete alışıp sonra değişmesi çok zor yaa

Ay canım kv benide görmüş kanlar geliyormuş bacağımdan az önce aradı anlattı tüm modum herşeyim bitti
Niye anlatılır ki böyle bişey gerçekten cahillik
Kendi gördüğümüz rüyalar bile etkiliyorken bizi bunu anlatmak hamile adayına yapılan bi kötülük yani. Ay sinirlendim.

Niye anlatılır ki böyle bişey gerçekten cahillik
Kendi gördüğümüz rüyalar bile etkiliyorken bizi bunu anlatmak hamile adayına yapılan bi kötülük yani. Ay sinirlendim.
Ya birde biliyor durumu, bacağımdan kanlar geliyormuş ağlıyormuş oda falan ay nasıl moralim kötü sana anlatamam içime birsey oturdu resmen

Yok artık ya nasıl bir kadın hiçmi akıl yok bunu sana diyerek ne kazandıki..sonra diyorlar büyükler daha iyisini bilir
Ah sorma canım iyi olayım dedim ya, sabah eşim bile oh be yüzün gülüyor. Aradım az önce beni ağlıyorum anlattım bende ne yapayım şoka girdi sana bunu nasıl anlattı diye. Sizce eşime anlatmakla yanlış mı yaptım.

Nedenki iyi etdin söyledin şimdi annen rahmetlik olmuş yerini cennetlik etsin Allah..ama mesela bunu kız annesi yapsa hemen yüzümüze söylerler..

Ayy şaka gibi gerçekten çok iyi yapmışsın inşallah eşin arayıp bı güzel kızar nasıl bir mantik bu nasıl sana söyleyebilir aklım almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…