- 11 Eylül 2023
- 681
- 631
- 23
Evet kuzum özellikle senin yoğurt çok yemen lazım yoğurda gerekirse tuz at ye, sen şimdi zaten balık yumurta yiyemezsin bende halen yumurta yiyemiyorum bugün daha iyi misinBen proteinli şeyleri asla yiyemiyorum et tavuk balık yumurtaama tavsiyene uyup en azından yoğurt ayran için uğraşacağım kuzum
Canım bana akıntı için kötü kokmuyorsa korkma normal dedimantardan çektim gene başlıyor gibi ondan mı acaba kontrole gitmem lazım sanırım. Cumartesi kontrole gitmiştim o gün bişey yoktu
Kesinlikle bence kaygılarımın çoğunun yersiz olduğunu düşünüyor benceAnlatmaması gerekiyor. Zaten korktuğunu biliyorsa daha çok korkutmak ister gibi niye anlatıyor. Bence bizim bu kaygılarımızı abarttığımızı hatta bilerek yaptığımızı düşünüyolar bazen . Hatta nazlanmak için bile yaptığımızı düşünüyor olabilirler.
Bazen yoğun miktarda oluyor bazen kaç gün yok hiç. sarı yeşil gibi renkli değil beyaz ama genital bölgemde tahriş hissi çok zaman zaman yanma oluyor. Peçeteler alerji mi yapıyor sebebini çözemedim yakın zamanda ortaya çıktı bu durum. Flora bozulunca olur mu acaba.Canım bana akıntı için kötü kokmuyorsa korkma normal dedi
Tamamen şuan benim yaşadığımı anlatmışsın. Bende 2 gün sonra kontrolümde doktora soracağım. Tahriş hissi ve geçmeyen beyaz akıntım var. Koku yok. Ama bazen fazla geliyor bazen hiç gelmiyor.Bazen yoğun miktarda oluyor bazen kaç gün yok hiç. sarı yeşil gibi renkli değil beyaz ama genital bölgemde tahriş hissi çok zaman zaman yanma oluyor. Peçeteler alerji mi yapıyor sebebini çözemedim yakın zamanda ortaya çıktı bu durum. Flora bozulunca olur mu acaba.
Canım onun için krem kullan travozol yada zalain ben normal dedi aynılarını ben yaşıyorum ama şu içmediğimde fark ettim olduğunu benBazen yoğun miktarda oluyor bazen kaç gün yok hiç. sarı yeşil gibi renkli değil beyaz ama genital bölgemde tahriş hissi çok zaman zaman yanma oluyor. Peçeteler alerji mi yapıyor sebebini çözemedim yakın zamanda ortaya çıktı bu durum. Flora bozulunca olur mu acaba.
bir kaç hafta öncesinde mantar vardı o tipik peynir kesik görüntülü idi. ara ara hafif sarımsı akıntı oluyordu fitil kullandım geçti onlar. şimdi bu tahriş hissi ve diğerleri yeni çıktı. cumartesi gitmiştim doktora ama bir kaç gün sonra bende gideyim diyorum tekrar kontrol süresi dolmadan. idrar yaparken yanma yok ama dış genitalde yanma var. yarın önce bir idrar tahlili vereyim diyorum yine de acilde veya aile hekimliğindeTamamen şuan benim yaşadığımı anlatmışsın. Bende 2 gün sonra kontrolümde doktora soracağım. Tahriş hissi ve geçmeyen beyaz akıntım var. Koku yok. Ama bazen fazla geliyor bazen hiç gelmiyor.
İsteyim diyorum geçmezse bu sorun. Bir de ben gebelik öncesi tüy dökücü kullanırdım sonra ağda denedim çok zor oldu. Jilete geçtim o da cildimi kurutuyor çok önceden jilet yapardım o da mı etken. Stres yaptım iyiceCanım onun için krem kullan travozol yada zalain ben normal dedi aynılarını ben yaşıyorum ama şu içmediğimde fark ettim olduğunu ben
Ne diyecek bakalım sana doktorun bende perşembe gidiyim diyorum yazarım bende burdan mutlaka canımTamamen şuan benim yaşadığımı anlatmışsın. Bende 2 gün sonra kontrolümde doktora soracağım. Tahriş hissi ve geçmeyen beyaz akıntım var. Koku yok. Ama bazen fazla geliyor bazen hiç gelmiyor.
Anladım. Durumun ile ilgili benide bilgilendirir misin ben çarşamba gideceğim. Benzer şikayetlerimiz, Ben de progestanı bırakınca dış bölgede yanma acı ve hafif kaşıntı yaşadım. Sizin gibi idrar yaparken dış bölgem yanıyordu. ve kızarmıştı. Doktora da mesaj atmıştım. Travazol kullanmamı söyledi. Ama 1,5 hafta oldu hala geçmedi dış bölgede acılar hafifledi ama bu sefer suyla gelen beyaz akıntı devam ediyor. Bazen yok denecek kadar bazen yoğun, acaba hormonel mi ama gidip tahlil yaptırmakta fayda var bende tahlil isticem.bir kaç hafta öncesinde mantar vardı o tipik peynir kesik görüntülü idi. ara ara hafif sarımsı akıntı oluyordu fitil kullandım geçti onlar. şimdi bu tahriş hissi ve diğerleri yeni çıktı. cumartesi gitmiştim doktora ama bir kaç gün sonra bende gideyim diyorum tekrar kontrol süresi dolmadan. idrar yaparken yanma yok ama dış genitalde yanma var. yarın önce bir idrar tahlili vereyim diyorum yine de acilde ve aile hekimliğinde
Tamam canım, Bende mutlaka haber veririm.Ne diyecek bakalım sana doktorun bende perşembe gidiyim diyorum yazarım bende burdan mutlaka canım
Eskiden bende mantar olmuştu ama günlük bezleri bırakınca iyileştimmantardan çektim gene başlıyor gibi ondan mı acaba kontrole gitmem lazım sanırım. Cumartesi kontrole gitmiştim o gün bişey yoktu
Evet bende progestan zamanı açıkçası pamuklu ped kullandım. Sürekli değiştirdim ama sanırım o da tahriş yaptı.Eskiden bende mantar olmuştu ama günlük bezleri bırakınca iyileştim
evet canlı hali şok daha güzel. kulplarını klasik sanmıştım meğer spormuş, halatlı. ama kulpları her zaman değiştirebilirim.
ben çocuk odası yapacağım odayı şuan giyinme odası+çalışma odası olarak kullanıyorum. 16mt² oda. 6 kapaklı dolap+140 cm lik çalışma masam var.
ona rağmen sığıyor. şifonyeri enine değil de, yanlamasına koyacağım beşiğin yanına, bilmem tarif edebildim mi
ölçüleri tüm ürünlerin altında yazıyor sitede detaylısaklama alanları bol, benim seçtiğim ürünün tek fotosu var sitede ama diğer ürünlerde daha bol foto var. beşiğin yanında çekmeceler var, çekmece arkasında sandık var, birde zaten beşiğin altında da çekmece var 3 bölmeli. o kısım ister çekmece olarak, ister ekstra büyük yatak konularakta kullanılabiliniyor
odayı iyice ölçüp kıyaslamak lazım ama bence 12mt iyi gibi
Bebek Odası Takımları | Montessori & Modern Modeller | Erol Mobilya
Erol Mobilya'nın bebek odası takımlarıyla tanışın. Montessori tarzı, büyüyen beşikler ve modern tasarımlarla bebeğiniz için en güvenli alanı oluşturun. Uygun fiyat avantajlarıyla şimdi keşfedin.erolmobilya.com
Evet yapa bilir bana yaptı mesela..ben hala fitil kullanıyorum ama peçete kalın koyuyorum sık sık değişiyorum hiç sorun olmuyorEvet bende progestan zamanı açıkçası pamuklu ped kullandım. Sürekli değiştirdim ama sanırım o da tahriş yaptı.
Benim idrardan bağımsız otururken de mesela yanma hissi varAnladım. Durumun ile ilgili benide bilgilendirir misin ben çarşamba gideceğim. Benzer şikayetlerimiz, Ben de progestanı bırakınca dış bölgede yanma acı ve hafif kaşıntı yaşadım. Sizin gibi idrar yaparken dış bölgem yanıyordu. ve kızarmıştı. Doktora da mesaj atmıştım. Travazol kullanmamı söyledi. Ama 1,5 hafta oldu hala geçmedi dış bölgede acılar hafifledi ama bu sefer suyla gelen beyaz akıntı devam ediyor. Bazen yok denecek kadar bazen yoğun, acaba hormonel mi ama gidip tahlil yaptırmakta fayda var bende tahlil isticem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?