2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İstanbul Avrupa yakasında oturan anne arkadaşlarım görümcem kızının oda takımını satıyor çok iyi durumda düşünürseniz bana yazın

Eklentiler

• IMG-20230912-WA0017.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG-20230912-WA0016.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20230912-WA0018.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 67
Ben proteinli şeyleri asla yiyemiyorum et tavuk balık yumurta ama tavsiyene uyup en azından yoğurt ayran için uğraşacağım kuzum
Evet kuzum özellikle senin yoğurt çok yemen lazım yoğurda gerekirse tuz at ye, sen şimdi zaten balık yumurta yiyemezsin bende halen yumurta yiyemiyorum bugün daha iyi misin

Kesinlikle bence kaygılarımın çoğunun yersiz olduğunu düşünüyor bence

Canım bana akıntı için kötü kokmuyorsa korkma normal dedi
Bazen yoğun miktarda oluyor bazen kaç gün yok hiç. sarı yeşil gibi renkli değil beyaz ama genital bölgemde tahriş hissi çok zaman zaman yanma oluyor. Peçeteler alerji mi yapıyor sebebini çözemedim yakın zamanda ortaya çıktı bu durum. Flora bozulunca olur mu acaba.

Tamamen şuan benim yaşadığımı anlatmışsın. Bende 2 gün sonra kontrolümde doktora soracağım. Tahriş hissi ve geçmeyen beyaz akıntım var. Koku yok. Ama bazen fazla geliyor bazen hiç gelmiyor.

Canım onun için krem kullan travozol yada zalain ben normal dedi aynılarını ben yaşıyorum ama şu içmediğimde fark ettim olduğunu ben

Tamamen şuan benim yaşadığımı anlatmışsın. Bende 2 gün sonra kontrolümde doktora soracağım. Tahriş hissi ve geçmeyen beyaz akıntım var. Koku yok. Ama bazen fazla geliyor bazen hiç gelmiyor.
bir kaç hafta öncesinde mantar vardı o tipik peynir kesik görüntülü idi. ara ara hafif sarımsı akıntı oluyordu fitil kullandım geçti onlar. şimdi bu tahriş hissi ve diğerleri yeni çıktı. cumartesi gitmiştim doktora ama bir kaç gün sonra bende gideyim diyorum tekrar kontrol süresi dolmadan. idrar yaparken yanma yok ama dış genitalde yanma var. yarın önce bir idrar tahlili vereyim diyorum yine de acilde veya aile hekimliğinde

Eklentiler

• 20231002_120124.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 20231002_120136.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 61
Canım onun için krem kullan travozol yada zalain ben normal dedi aynılarını ben yaşıyorum ama şu içmediğimde fark ettim olduğunu ben
İsteyim diyorum geçmezse bu sorun. Bir de ben gebelik öncesi tüy dökücü kullanırdım sonra ağda denedim çok zor oldu. Jilete geçtim o da cildimi kurutuyor çok önceden jilet yapardım o da mı etken. Stres yaptım iyice ilk 12 hafta düşük tehlikesi stresi vardı şükür o bitti şimdi bu başladı. Stres yapacak bişey buluyorum her türlü

Ne diyecek bakalım sana doktorun bende perşembe gidiyim diyorum yazarım bende burdan mutlaka canım

X Xxudy ne kadar cahil bi kadın olduğu her hareketinden belli maşallah. Sen hiç takılma kuzucum . Allah’a emanet bizim bebeklerimiz. Rüyaların tersi çıkar. Bana bir daha böyle kötü şeyler anlatma diye de söyleseydin

Anladım. Durumun ile ilgili benide bilgilendirir misin ben çarşamba gideceğim. Benzer şikayetlerimiz, Ben de progestanı bırakınca dış bölgede yanma acı ve hafif kaşıntı yaşadım. Sizin gibi idrar yaparken dış bölgem yanıyordu. ve kızarmıştı. Doktora da mesaj atmıştım. Travazol kullanmamı söyledi. Ama 1,5 hafta oldu hala geçmedi dış bölgede acılar hafifledi ama bu sefer suyla gelen beyaz akıntı devam ediyor. Bazen yok denecek kadar bazen yoğun, acaba hormonel mi ama gidip tahlil yaptırmakta fayda var bende tahlil isticem.

Eskiden bende mantar olmuştu ama günlük bezleri bırakınca iyileştim
Evet bende progestan zamanı açıkçası pamuklu ped kullandım. Sürekli değiştirdim ama sanırım o da tahriş yaptı.

10 mt gibi bişey çok küçük geliyor gözüme tıkış tıkış d doldurmak istemiyorum. Linkten beğendiğim dolaplar oldu sade bişey arıyorum zaten . duvarları falan da ölçmem lazım çünkü çıkıntılı yerler de var duvarda çok teşekkür ederim link için

Evet bende progestan zamanı açıkçası pamuklu ped kullandım. Sürekli değiştirdim ama sanırım o da tahriş yaptı.
Evet yapa bilir bana yaptı mesela..ben hala fitil kullanıyorum ama peçete kalın koyuyorum sık sık değişiyorum hiç sorun olmuyor

Benim idrardan bağımsız otururken de mesela yanma hissi var akıntı artışı normal demişti önceden doktor ama can sıkıcı olmaya başladı yanma tahriş hissi de eklenince. Asıl rahatsız eden bu his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…