2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay canım kv benide görmüş kanlar geliyormuş bacağımdan az önce aradı anlattı tüm modum herşeyim bitti
Ay resmen öküzlük bu. Bilerek mi yapıyor yoksa bu kadar düşüncesiz mi. İkisi de birbirinden kötü. Üzülme canım alt tarafı rüya . Ben de kendimi gördüm çok korktum. Ama bebeklerimiz iyi. bizimle karnımızda güvende. Kendine de bebeğine de güven . Onlar bize sapasağlam gelecekler 6 ay sonra Allah'ın izniyle

Ya birde biliyor durumu, bacağımdan kanlar geliyormuş ağlıyormuş oda falan ay nasıl moralim kötü sana anlatamam içime birsey oturdu resmen
Canım zaten senin özel bi durumun var şuanda stres vücuduna iyi gelmeyecek kendini toparlamaya çalışırken seni arayıp anlatması aşırı düşüncesizlik ya

İlk zamanlar arabaya gerek yok daha sonra kullanılır ama kimi bebiş de yürümeye falan başlayınca durmuyor içinde çok uzun süre kullanılacak birşey değil sanki ama bebeğe gire değişir tabi
Evde bunalıp yürüyüş yapmak istediginizde falan iyi oluyor o da bebek arabasıyla hava almis oluyor veya gezilerde bayağı kullanırsınız.Aksam dışarı ciktiginizda da bebek arabasinin içinde uyuyorlar siz yemeğinizi yerken.ben epey kullandım şahsen ama her bebek durmayabilir tabi

Çok geçmiş olsun canım. Her şey yoluna girecek yakın zamanda.

Bu vajina batması neden oluyor bende de var rahim ve kasığı anlayabiliyorum da diğer kısımlar neden batar

İnşallah canım inşallah düşüncesiymiş ya biliyor kanamam var, yatıyorum doğum olana kadar yatacağım bu anlatır mı ?

Bu vajina batması neden oluyor bende de var rahim ve kasığı anlayabiliyorum da diğer kısımlar neden batar
Canım bende bilmiyorum ama bende her gün olmuyor her gün olmadığı için normal hesap ediyorum sende rahat ol hepsi bebiş büyüdüğü için

Ayy şaka gibi gerçekten çok iyi yapmışsın inşallah eşin arayıp bı güzel kızar nasıl bir mantik bu nasıl sana söyleyebilir aklım almiyor
Kesin aramıştır canım, aynen biraz iyi olayım dedim yine sağolsun moralimi bozdu

Kızlaar gruba kimi davet edıcem, meğerse hamişmiş, mart annesi olacakmış ama gruba gelmemiş vee onbirmayis ı davet edıyorummm
Niqu @tweeetyyy
teşekkür ederim
Yaaaa hayırlı olsun kuzummm inşallah sağsalim alalım kucaklarımıza minnaklarımızı
çooooookk teşekkür ederim inşaAllah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize bugünleri çok bekledik
Eskisi kadar aktif olamayınca girmedim buraya hiç. Yoksa bi arkadaş önermişti mart annelerine gir diye

İnşallah canım inşallah düşüncesiymiş ya biliyor kanamam var, yatıyorum doğum olana kadar yatacağım bu anlatır mı ?
Anlatmaması gerekiyor. Zaten korktuğunu biliyorsa daha çok korkutmak ister gibi niye anlatıyor. Bence bizim bu kaygılarımızı abarttığımızı hatta bilerek yaptığımızı düşünüyolar bazen . Hatta nazlanmak için bile yaptığımızı düşünüyor olabilirler.

O da takımı çok şıkmış. Dolap boyutları nasıl ki. Benim çocuk odam çok küçük 10-12 metrekare bişey. Sadece beşik ve küçük 2-3 kapaklı bi dolap almalıyım.

O da takımı çok şıkmış. Dolap boyutları nasıl ki. Benim çocuk odam çok küçük 10-12 metrekare bişey. Sadece beşik ve küçük 2-3 kapaklı bi dolap almalıyım.
evet canlı hali şok daha güzel. kulplarını klasik sanmıştım meğer spormuş, halatlı. ama kulpları her zaman değiştirebilirim.

ben çocuk odası yapacağım odayı şuan giyinme odası+çalışma odası olarak kullanıyorum. 16mt² oda. 6 kapaklı dolap+140 cm lik çalışma masam var.

ona rağmen sığıyor. şifonyeri enine değil de, yanlamasına koyacağım beşiğin yanına, bilmem tarif edebildim mi

ölçüleri tüm ürünlerin altında yazıyor sitede detaylı saklama alanları bol, benim seçtiğim ürünün tek fotosu var sitede ama diğer ürünlerde daha bol foto var. beşiğin yanında çekmeceler var, çekmece arkasında sandık var, birde zaten beşiğin altında da çekmece var 3 bölmeli. o kısım ister çekmece olarak, ister ekstra büyük yatak konularakta kullanılabiliniyor

odayı iyice ölçüp kıyaslamak lazım ama bence 12mt iyi gibi

Canım bende bilmiyorum ama bende her gün olmuyor her gün olmadığı için normal hesap ediyorum sende rahat ol hepsi bebiş büyüdüğü için
mantardan çektim gene başlıyor gibi ondan mı acaba kontrole gitmem lazım sanırım. Cumartesi kontrole gitmiştim o gün bişey yoktu

Kizlar bişey sorucam daha önce göğüs pompasi kullanan var mı ben oğlumda emziriyordum ama bazen bebek hepsini ememeyince pompa ile sagiyordum ben düşük marka manuel pompa almıştım o zaman sonra birine verdim yine almak istiyorum manuel işimi görmüştü ama elim çok yoruluyordu sıkarken, elektrikli mi alsam yoksa manuel mi karar veremiyorum hangisini önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…