- 16 Mart 2022
- 3.508
- 3.358
- 83
- 33
Ay resmen öküzlük bu. Bilerek mi yapıyor yoksa bu kadar düşüncesiz mi. İkisi de birbirinden kötü. Üzülme canım alt tarafı rüya . Ben de kendimi gördüm çok korktum. Ama bebeklerimiz iyi. bizimle karnımızda güvende. Kendine de bebeğine de güven . Onlar bize sapasağlam gelecekler 6 ay sonra Allah'ın izniyleAy canım kv benide görmüş kanlar geliyormuş bacağımdan az önce aradı anlattı tüm modum herşeyim bitti
Evet korkularımız rüyada su yüzüne çkıyor demekki.Kan rüyayı bozar hiç korkma bilinç altın sana oyun oynuyor stres yapıyorsun demekki
Canım zaten senin özel bi durumun var şuanda stres vücuduna iyi gelmeyecek kendini toparlamaya çalışırken seni arayıp anlatması aşırı düşüncesizlik yaYa birde biliyor durumu, bacağımdan kanlar geliyormuş ağlıyormuş oda falan ay nasıl moralim kötü sana anlatamamiçime birsey oturdu resmen
Evde bunalıp yürüyüş yapmak istediginizde falan iyi oluyor o da bebek arabasıyla hava almis oluyor veya gezilerde bayağı kullanırsınız.Aksam dışarı ciktiginizda da bebek arabasinin içinde uyuyorlar siz yemeğinizi yerken.ben epey kullandım şahsen ama her bebek durmayabilir tabiİlk zamanlar arabaya gerek yok daha sonra kullanılır ama kimi bebiş de yürümeye falan başlayınca durmuyor içinde çok uzun süre kullanılacak birşey değil sanki ama bebeğe gire değişir tabi
Çok geçmiş olsun canım. Her şey yoluna girecek yakın zamanda.Kızlar durum bildiriyorum pek açıcı değil durum; kanama alanı 3,5 santim devam ediyor. İki hafta önce 2,5 santim olan kanama alanı yine 3,5 olmuş. Alttan fitil verdi kasılmaları önlemek için. Erken doğum riski olabilir diye yatmaya devam ediyorum. Hamileliği boyuncada yatacağım. 15+4 teyiz. D vitamin b12 tam sayımı için tahlil verdim. Progestan devam ve iğne verdi 3 günde bir olacağım. Bir süre daha yatacağım, gerçekten Allah hepimizin Yardımcısı olsun
Bu vajina batması neden oluyor bende de varAmin canım Amin.Kuzum kanama alanın azalınca iğnelerini azaltdımı doktor acaba diyorum ondan ola bilirmi?İğneler çünkü bendede devam canım hiç korkma mesela bu gün hep vajinamda batmalar var zaten hep yatıyorum bu gün hiç kalkmadım..yeterki bebişlerimiz iyi olsun yatsakta şükür edek.Allah bize yardım edicek
İnşallah canım inşallah düşüncesiymiş ya biliyor kanamam var, yatıyorum doğum olana kadar yatacağım bu anlatır mı ?Ay resmen öküzlük bu. Bilerek mi yapıyor yoksa bu kadar düşüncesiz mi. İkisi de birbirinden kötü. Üzülme canım alt tarafı rüya . Ben de kendimi gördüm çok korktum. Ama bebeklerimiz iyi. bizimle karnımızda güvende. Kendine de bebeğine de güven . Onlar bize sapasağlam gelecekler 6 ay sonra Allah'ın izniyle
Canım bende bilmiyorum ama bende her gün olmuyor her gün olmadığı için normal hesap ediyorum sende rahat ol hepsi bebiş büyüdüğü içinBu vajina batması neden oluyor bende de varrahim ve kasığı anlayabiliyorum da diğer kısımlar neden batar
Kesin aramıştır canım, aynen biraz iyi olayım dedim yine sağolsun moralimi bozduAyy şaka gibi gerçekten çok iyi yapmışsın inşallah eşin arayıp bı güzel kızar nasıl bir mantik bu nasıl sana söyleyebilir aklım almiyor
İnşallah canım inşallahÇok geçmiş olsun canım. Her şey yoluna girecek yakın zamanda.
Ben de 15. Haftadayim hala istifra ediyorum ama kilo alıyorum kahvaltı dışında yeme içmem iyiBunları da sevmiyorum kuzum hiçbugün tam 15+0
Ben proteinli şeyleri asla yiyemiyorum et tavuk balık yumurtaYavaş yavaş deneyeceğiz kuzum, bol bol protein ve kalsiyum almamız lazım
15+1 de 95 gram olarak belirttiKızlar birsey soracağım. Bebişleriniz kaç gram doktor birsey dedi mi ?
Kızlaar gruba kimi davet edıcem, meğerse hamişmiş, mart annesi olacakmış ama gruba gelmemiş veeonbirmayis ı davet edıyorummm
Niqu @tweeetyyy
çooooookk teşekkür ederimYaaaahayırlı olsun kuzummm inşallah sağsalim alalım kucaklarımıza minnaklarımızı
Anlatmaması gerekiyor. Zaten korktuğunu biliyorsa daha çok korkutmak ister gibi niye anlatıyor. Bence bizim bu kaygılarımızı abarttığımızı hatta bilerek yaptığımızı düşünüyolar bazen . Hatta nazlanmak için bile yaptığımızı düşünüyor olabilirler.İnşallah canım inşallah düşüncesiymiş ya biliyor kanamam var, yatıyorum doğum olana kadar yatacağım bu anlatır mı ?
İnşaAllah hepimizYaaa ne güzel sağ salim kucağına alsın o zaman gelsin katılsın bize
O da takımı çok şıkmış. Dolap boyutları nasıl ki. Benim çocuk odam çok küçük 10-12 metrekare bişey. Sadece beşik ve küçük 2-3 kapaklı bi dolap almalıyım.Buarada ben de aldıklarımın ekran görüntülerini ileteyim. Benim evim klasik ikea evi. O yüzden dolaplara uysun diye yine ikedan dolap alacaktım ancak 2 kapaklı bir dolap bile (içine çekmece ekleyerek) min. 12-13 tutunca, daha yatağı, şifonyeri vs düşünerek takımlara gittim baktım oldukça uyguna geliyor. Yatak büyüyebiliyor ve ileride çıkan parçalarla komodin ve çalışma masası yapılıyor.
Küveti ve anne yanı beşiğini 2. el aldım tertemiz geldiler.
Skip Hop küvet ve joie yatak.
birde aşağıdaki 2 kitabı muhakkak tavsiye ederim
evet canlı hali şok daha güzel. kulplarını klasik sanmıştım meğer spormuş, halatlı. ama kulpları her zaman değiştirebilirim.O da takımı çok şıkmış. Dolap boyutları nasıl ki. Benim çocuk odam çok küçük 10-12 metrekare bişey. Sadece beşik ve küçük 2-3 kapaklı bi dolap almalıyım.
mantardan çektim gene başlıyor gibi ondan mı acaba kontrole gitmem lazım sanırım. Cumartesi kontrole gitmiştim o gün bişey yoktuCanım bende bilmiyorum ama bende her gün olmuyor her gün olmadığı için normal hesap ediyorum sende rahat ol hepsi bebiş büyüdüğü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?