2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet kuzum özellikle senin yoğurt çok yemen lazım yoğurda gerekirse tuz at ye, sen şimdi zaten balık yumurta yiyemezsin bende halen yumurta yiyemiyorum bugün daha iyi misin
Kuzum onzyd içtim hastaneden gelir gelmez o kadar serum ve bulantı ilacına rağmen sabah da biraz haşlanmış patates yemeye çalıştım midem almıyor sanırım günlerce süren açlığın etkisi alıştı vücudum aç kalmaya sanırım

Peynirdomates akıntı için ilk kullandığın fitilden mi verdi sana yine yoksa değiştirdi mi doktorun fitili
Değiştirdi canım . O 3 günlük bir fitildi ilk kullandım biraz azalttı sonra yine çoğaldı akıntılar. Sarımsı sünen cinsten. Başka fitil verdi 5 adet var içinde. Bi de probiyotik tablet verdi vajinal florayı onarsın diye . Probiyotği içmeye başladım ama fitile daha başlamadım ,

Benim idrardan bağımsız otururken de mesela yanma hissi var akıntı artışı normal demişti önceden doktor ama can sıkıcı olmaya başladı yanma tahriş hissi de eklenince. Asıl rahatsız eden bu his
O bana da oldu birkaç gün . İdrardan bağımsız kendi kendine yanma acıma hissi vardı. Bi oluyor bi olmuyor . Doktora gidip geldikten sonra oldu bikaç gün .

Benim idrardan bağımsız otururken de mesela yanma hissi var akıntı artışı normal demişti önceden doktor ama can sıkıcı olmaya başladı yanma tahriş hissi de eklenince. Asıl rahatsız eden bu his
O bende de vardı, evde bol şeyler giyiyordum genelde o his olmasın diye. Halada öyle yapıyorum. faydasını gördüm yavaş yavaş geçti. tahriş kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

İşte canım şekerim düştükte vücutta insülin yetersiz kalınca bu sefer idrarda keton çıkıyor ne yersen bir lokma bile olsa ağzına birsey at canım seni çok iyi anlıyorum ama bugün inan geçmesi için kendini azıcık zorla dualarım seninle inşallah bir iki güne güzel haberlerini alacağız.

Evet yapa bilir bana yaptı mesela..ben hala fitil kullanıyorum ama peçete kalın koyuyorum sık sık değişiyorum hiç sorun olmuyor
Keşke bende ped yerine öyle yapsaydım. Bi de organik pamuklu ped almıştım hepsi yalan yani. Öyle çok sık değiştirmiştim ki yani sırf tahriş olmasın diye. Sanırım kullanmamak lazım kaçış yok bu durumdan mutlaka tahriş yapıyor.

onbirmayis cnm senin bebişin cinsiyeti bellimi, cinsiyet furyamız var

11+3 te kıza bnzıyor dedi
14+3te erkeğe bnzıyor çıkıntı var dedi baska bi doktor
15+2de doktorun biri yüzde yüz kız dedi, ne dıyorsun bu duruma

Senle aynı fitili kullanmıştık. benim peynirimsi akıntıyı ve hafif sarımsıyı kesti. Şimdi bu defa ne verir bilmiyorum bakalım. Bende mi probiyotik istesem acaba.

O bende de vardı, evde bol şeyler giyiyordum genelde o his olmasın diye. Halada öyle yapıyorum. faydasını gördüm yavaş yavaş geçti. tahriş kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Evde olunca sorun yokta çalışırken mecbur giyiyoruz. Bir de 12. haftadan sonra lcw den hamile pantolonu aldım onu giyiyorum okulda tayt gibi sıkı biraz o da mı tahriş ediyor acaba

Kızlar benim sürekli beyaz akıntım var Arada sarıda oluyor acaba korkmalı mıyım, doktor bana normal diyor ama benim sürekli beyaz akıntım var

Bu arada benim sağ göğsümden şeffaf akıntı geldi geçen hafta kızlar 2 kez. Isı artışı ve kızarıklık olursa krem vererim dedi doktor.

Kızlar benim sürekli beyaz akıntım var Arada sarıda oluyor acaba korkmalı mıyım, doktor bana normal diyor ama benim sürekli beyaz akıntım var
Ben doktora sorduğumda gebelikte akıntı artışlarının çok normal olduğunu söyledi ancak benimki bariz mantardı. Kaşıntı falan da yoktu ama gebelik öncesi de mantar enfeksiyonu geçirdiğim emindim.

Jilet de tahriş ediyor canım . Ben geçen hafta jilet kullandım o yanma hissini o dönem yaşadım . Stres zaten vücut direncini düşürdğğünden mantarı tetikliyor

Ben doktora sorduğumda gebelikte akıntı artışlarının çok normal olduğunu söyledi ancak benimki bariz mantardı. Kaşıntı falan da yoktu ama gebelik öncesi de mantar enfeksiyonu geçirdiğim emindim.
Canım şimdi yazdım doktora hemen cevap verdi, normal akıntı artışı, kaşıntı olursa zalain kremi günde 3 kere sür sık sık iç çamaşırını değiştir dedi.

Jilet de tahriş ediyor canım . Ben geçen hafta jilet kullandım o yanma hissini o dönem yaşadım . Stres zaten vücut direncini düşürdğğünden mantarı tetikliyor
Eskiden jileti bırakma sebebim cildi kurutup tahriş etmesi idi. En iyisi temiz bir yer bulup ağda yaptırmak sanırım. 10.hafta da kendim denedim 1 saat ayakta eğik bükük . Bir kaç saat sonra bir kaç damla kan geldi sonrasında bir daha bebek varken kendim denemem asla

Kızlar bir ben cumartesi doktoruma, Sezeryan istediğimi ve kesinlikle genel anestezi istediğimi söyledim. Oda daha erken dedi bunları konuşmak için bende hayır hocam ben kesin ve net böyle istiyorum dedi, sizler ne düşünüyorsunuz

Senle aynı fitili kullanmıştık. benim peynirimsi akıntıyı ve hafif sarımsıyı kesti. Şimdi bu defa ne verir bilmiyorum bakalım. Bende mi probiyotik istesem acaba.
Akıntıdan tekrar bahsedince vajinal muayene yaptı canım probiyotiği öyle verdi. Gebelikte akıntı fazlalığı normaldir dedi. Ben bebeğe bi zararı olur diye korkuyorum dedim. Merak etme bişey olmaz bebeğe dedi.

Evde olunca sorun yokta çalışırken mecbur giyiyoruz. Bir de 12. haftadan sonra lcw den hamile pantolonu aldım onu giyiyorum okulda tayt gibi sıkı biraz o da mı tahriş ediyor acaba
Olabilir canım o da yapabilir. Zaten şuan hormonlardan dolayı sürekli bi akıntı mevcut ekstra dar şeylerde tetikliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…