2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sağol canım benim inşallah

Ben ağdadan korkuyorum bu dönemde bişey olur mu diye. Eminim olmuyodur ama cesaret edemeyeceğim sanırım hele şu an . Dediğin gibi o da temiz bir yer olmak zorında enfeksiyon kapmamak için
Hiç birsey olmuyor hatta ben dogumumdan 1 gün öncesi agdaya gidip ertesi gün doğuma gtmstm son ayima kadarda hep ağlayanlar gttm

bulabildiniz mi acaba ben de şu an aynı arayıştayım tüp bebek doktorumla devam edemeyeceğim.

benim yaş nedenimle 39 kesinlikle sezeryan olacak pıhtı sorunum olabilir diye sezeryan tavsiye etti drumds

Bebeğimin kalbi durmuş alıcaklar malesef zaten sakat doğarmış doğarsa öyle dedi doktor renkli ultrason çektirdiler kesinleşsin diye
Çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olur. Nedeni için ne söylediler peki sudan dolayı mı ve ilk bebeğin miydi

Kızlar yazmışsınız ama tek tek alıntılayamadım ben de rüyamda görüyorum bunları çok korkuyorum çok endişe ediyorum açıkçası

benim yaş nedenimle 39 kesinlikle sezeryan olacak pıhtı sorunum olabilir diye sezeryan tavsiye etti drumds
Canım ben epiduralde istemiyorum Sezeryan olursa genel anestezi istiyorum. Doktorum galiba epidurelden yana

bulabildiniz mi acaba ben de şu an aynı arayıştayım tüp bebek doktorumla devam edemeyeceğim.
Merhabalar Ankaradaki iyiler (bence tabii) Buğra Coşkun, Bora Coşkun, Ali Gemici, Yesim Gürel, Aylin Totan, Fırat Mutlu, Başak Güler, Ahmet Özek bu saydıklarımın hepsi özel muayenehanesi olanlar ben livde devam ediyorum Coşkun Şimşir var orada veya Ebru Yüce bunlara da bakabilirsiniz

doğum paketi vs yok değil mi özel klinik olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…