İşte canım şekerim düştükte vücutta insülin yetersiz kalınca bu sefer idrarda keton çıkıyor ne yersen bir lokma bile olsa ağzına birsey at canım seni çok iyi anlıyorum ama bugün inan geçmesi için kendini azıcık zorla dualarım seninle inşallah bir iki güne güzel haberlerini alacağız.
Ben ağdadan korkuyorum bu dönemde bişey olur mu diye. Eminim olmuyodur ama cesaret edemeyeceğim sanırım hele şu an . Dediğin gibi o da temiz bir yer olmak zorında enfeksiyon kapmamak için
Kızlarrr çok tatlııı instagramda gormustum bikaç kisiden çok begenmistim simdi H&M e bebek tulumu yeniden gelmiş takım yapayım diyorum giyeriz anne oğul Allahın izniyle link birakiyorum hoşuna giden baksın
Kızlar Ankara özellikle Çankaya’da uygun fiyatlı güler yüzlü işini güzel yapan bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilecek var mı? Çalışıyorum mümkün olduğunca özel bi hastane veya klinik düşünüyorum. Ben tüp bebek sürecimi Tolga Ecemiş hoca ile geçirdim şimdilik onla devam ediyorum gebelik takibine ama ücreti malesef çok yüksek bizi zorlamaya başlıyor malum çocuk için de alışverişe falan başlicaz şu an 2500 tl bizi zorluyor malesef
Kızlar bir ben cumartesi doktoruma, Sezeryan istediğimi ve kesinlikle genel anestezi istediğimi söyledim. Oda daha erken dedi bunları konuşmak için bende hayır hocam ben kesin ve net böyle istiyorum dedi, sizler ne düşünüyorsunuz
Çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olur. Nedeni için ne söylediler peki sudan dolayı mı ve ilk bebeğin miydi
Merhabalar Ankaradaki iyiler (bence tabii) Buğra Coşkun, Bora Coşkun, Ali Gemici, Yesim Gürel, Aylin Totan, Fırat Mutlu, Başak Güler, Ahmet Özek bu saydıklarımın hepsi özel muayenehanesi olanlar ben livde devam ediyorum Coşkun Şimşir var orada veya Ebru Yüce bunlara da bakabilirsiniz
Merhabalar Ankaradaki iyiler (bence tabii) Buğra Coşkun, Bora Coşkun, Ali Gemici, Yesim Gürel, Aylin Totan, Fırat Mutlu, Başak Güler, Ahmet Özek bu saydıklarımın hepsi özel muayenehanesi olanlar ben livde devam ediyorum Coşkun Şimşir var orada veya Ebru Yüce bunlara da bakabilirsiniz