Aynen hatta takılma yazmış bana :) evet kuzum biraz evhamda yapıyoruz ama ne yapalım elimize değil. Gerçekten düşük tehlikesi yaşadıktan sonra evham kalıyor. Ama geçecek martta ne kaldı yolun yarısı bitiyor Allah’ın izni ile
Akıntıdan tekrar bahsedince vajinal muayene yaptı canım probiyotiği öyle verdi. Gebelikte akıntı fazlalığı normaldir dedi. Ben bebeğe bi zararı olur diye korkuyorum dedim. Merak etme bişey olmaz bebeğe dedi.
Benim doktorum da akıntıların artışının normal olduğunu söyledi ancak enfeksiyon durumu istemediğimiz bir şey bebeğin zarından geçebiliyormuş ilerki evrelerde özellikle. Ama düzenli takibe gelmeyen tedavisini olmayan için bu durum olabilir stres yapma dedi de bir kere kafama yazdı o bebeğe zarar meselesini
Eskiden jileti bırakma sebebim cildi kurutup tahriş etmesi idi. En iyisi temiz bir yer bulup ağda yaptırmak sanırım. 10.hafta da kendim denedim 1 saat ayakta eğik bükük . Bir kaç saat sonra bir kaç damla kan geldi sonrasında bir daha bebek varken kendim denemem asla
Ben ağdadan korkuyorum bu dönemde bişey olur mu diye. Eminim olmuyodur ama cesaret edemeyeceğim sanırım hele şu an . Dediğin gibi o da temiz bir yer olmak zorında enfeksiyon kapmamak için
Ben ağdadan korkuyorum bu dönemde bişey olur mu diye. Eminim olmuyodur ama cesaret edemeyeceğim sanırım hele şu an . Dediğin gibi o da temiz bir yer olmak zorında enfeksiyon kapmamak için
Benim doktorum da akıntıların artışının normal olduğunu söyledi ancak enfeksiyon durumu istemediğimiz bir şey bebeğin zarından geçebiliyormuş ilerki evrelerde özellikle. Ama düzenli takibe gelmeyen tedavisini olmayan için bu durum olabilir stres yapma dedi de bir kere kafama yazdı o bebeğe zarar meselesini
Bol su iç ve uzan devamlı canım progestanını da ihmal etme şu aşamada bundan başka yapacağın bir şey yok. Ben de hep kanama yaşadım ilk zamanlar tuvalet harici hiç kalkmadım, doktorum zaten dinlen dedi. Eşim ve annemin desteği ile hep yattım ama benim suyumda problem yoktu kesemin çevresinde kanama vardı. Şu için ekstra ne yapılır hiç bilmiyorum
Keşke bende ped yerine öyle yapsaydım. Bi de organik pamuklu ped almıştım hepsi yalan yani. Öyle çok sık değiştirmiştim ki yani sırf tahriş olmasın diye. Sanırım kullanmamak lazım kaçış yok bu durumdan mutlaka tahriş yapıyor.
Yok canım alakası yok bende en iyisini almıştım ben anlamıcaktım arkadaşım bana dediki bunları kullanma mantar olucan ben inanmadım dedim hayatda peçete kullanamam ama dediği gibi oldu malesef
Bu arada kızlar sağlık ocağına gitdim işte dediğim gibi tartı tansiyon başka hiçbir şeyaşı vurdurmak istemesen bile gel imzan lazım dedi tamam dedim..ne vitaminler kullanıyorum onları sordu bu kadar..ikili testin sonucunu sordu öyle yani