2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sevindim doktorun böyle demesine. Evham yapa yapa geçiricem ben mart ayına kadar bu gidişle :)
Aynen hatta takılma yazmış bana :) evet kuzum biraz evhamda yapıyoruz ama ne yapalım elimize değil. Gerçekten düşük tehlikesi yaşadıktan sonra evham kalıyor. Ama geçecek martta ne kaldı yolun yarısı bitiyor Allah’ın izni ile

Benim doktorum da akıntıların artışının normal olduğunu söyledi ancak enfeksiyon durumu istemediğimiz bir şey bebeğin zarından geçebiliyormuş ilerki evrelerde özellikle. Ama düzenli takibe gelmeyen tedavisini olmayan için bu durum olabilir stres yapma dedi de bir kere kafama yazdı o bebeğe zarar meselesini

Ben ağdadan korkuyorum bu dönemde bişey olur mu diye. Eminim olmuyodur ama cesaret edemeyeceğim sanırım hele şu an . Dediğin gibi o da temiz bir yer olmak zorında enfeksiyon kapmamak için

Ben ağdadan korkuyorum bu dönemde bişey olur mu diye. Eminim olmuyodur ama cesaret edemeyeceğim sanırım hele şu an . Dediğin gibi o da temiz bir yer olmak zorında enfeksiyon kapmamak için
Yaptıran çok var aslında ama işte jilet ve tüy dökücü sonrası tüyler kalınlaştığı için acısı da sağlam oluyor.

Benimki de o cümlemi geçiştirdi gibi geldi evham yapmıyım diye sanki ben de ondan korkuyorum enfeksiyon zarar veriyormuş diye okudum internette.

Bebeğimin kalbi durmuş alıcaklar malesef zaten sakat doğarmış doğarsa öyle dedi doktor renkli ultrason çektirdiler kesinleşsin diye

Genitalde ağdayı önermiyorlar diye biliyorum ben,

Banada korkma bebeğe zarar vermez mantar demişti canım, kafana takma birsey olmaz Allah’ın izni ile

Bebeğimin kalbi durmuş alıcaklar malesef zaten sakat doğarmış doğarsa öyle dedi doktor renkli ultrason çektirdiler kesinleşsin diye
Ne denir ki sözün bittiği yer Allah sabır versin hayal bile edemiyorum şuan yaşadığınız durumu. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Canım çok üzüldüm Allahım sana sabır versin, neden olmuş doktorlar birsey dedi mi

Yok canım alakası yok bende en iyisini almıştım ben anlamıcaktım arkadaşım bana dediki bunları kullanma mantar olucan ben inanmadım dedim hayatda peçete kullanamam ama dediği gibi oldu malesef

Çok doğru söyledi doktorun ben yaşadım malesef anlıyorum seni..geçmiş olsun bundan sonra Allah sağlam gebelik nasip etsin

Bu arada kızlar sağlık ocağına gitdim işte dediğim gibi tartı tansiyon başka hiçbir şeyaşı vurdurmak istemesen bile gel imzan lazım dedi tamam dedim..ne vitaminler kullanıyorum onları sordu bu kadar..ikili testin sonucunu sordu öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…