2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum sen magnezyum kullanıyormusun?ben ilk haftalardan kullanıyorum çünkü benimde çok fazla kasık ve bel ağrılarım oluyordu
Benim de ilk haftalar hep ağrılarım oldu ama doktor bana magnezyum hiç vermedi ve hala da vermiyor niye acaba? Ara ara ağrım oluyor diyorum olacak diyor. Vermediği için ben de sadece sade soda içiyorum. 20. haftadan sonra mutlaka isteyeceğim.

Aslında şöyle oldu bende magnezyum ne kadar iyi olduğunu biliyordum ben ağrımda olunca dedimki kullansam olurmu tabi kullan dedi kendi yazdığı ilacı ama dedi kesinlikle al hatda dedi günde 2 defa bile kullana bilirsin ama ben günde 1 defa içiyorum.İste canım ben 7 haftadan kullanıyorum

Ekstea faydası mı var gebelikte? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz

Anladım canım benim ki neden vermiyor hiç anlamıyorum. Şuan ağrılarım yarı yarıya azaldı sadece belirli günler batma şeklinde oluyor. Ama yine de niye olsun. Detaylı ultrason a gittiğimde isteyim bende.

Kızlar günaydın. Ben de hafif boğaz ağrısıyla uyandım. Halsizliğim de var biraz. İlerlememesi için öneriniz var mı
Canım geçen hafta benim de ağrıdı. Grupta sıcak su bal ve limon karışımı iyi geliyor diyen olmuştu birkaç gün denedim öyle geçti.

Ekstea faydası mı var gebelikte? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz
Ben ağrılar için kullanıyorum zaten biz gebelik olmasa bile magnezyum hiçbir şeyden alamıyoruz

Eklentiler

• IMG20231002140657.webp
    37 KB · Görüntüleme: 32
Anladım canım benim ki neden vermiyor hiç anlamıyorum. Şuan ağrılarım yarı yarıya azaldı sadece belirli günler batma şeklinde oluyor. Ama yine de niye olsun. Detaylı ultrason a gittiğimde isteyim bende.
Sen kendin iste canım..çok faydası var

İnternette dermoailem diye ecza sitesi var. Her ilaç çok uygun. Daha önce orayı kullanan oldu mu? Acaba orijinal mi ilaçlar. Yorumları falan da var ekşi de orda burda.

Kızlar bugün kontrole gittim 16+2 deyim 200 gr olmuş bebek. Magnesium quatra diye ilaç verdi doktorum. Herhangi bir şikayetim yok ama yine de verdi. Kullanan var mı ?
canım benim de 17+0 d 200 gram cıktı dr seker var mı ailede seker taraması yapmamız lazım falan diye cok üstüne düştü .. san aöyle bişey demedi mi ? yani gramı normalin üstündeyse gebelik şekeri ihtimali olabiliymus

Kızlar benimde boğazım çok kötü gece beni uyandırdı bi kaç kez burnum tıkalı olunca uyuyamıyorum ben var mı bir öneriniz ya

Ben ağrılar için kullanıyorum zaten biz gebelik olmasa bile magnezyum hiçbir şeyden alamıyoruz
Canım mutlaka isteyeceğim. Olmadı whatsaptan yazıp kullanabilir miyim diyim

Günaydın kızlar yine hiç iyi olmadığım bir gün. Mide bulantılı öğürmeli ve kasık sancılı. Bu sancılar sizi de korkutuyor değil mi
Günaydın vanım ben hiç anlamadım bir sürü sancı var ne neyin sancısı bilemiyoruz( arada regl olacak mışım gibi sancım var buna ne diyoruz mesala ( rahmim de oluyor benim aynı regl beklentisi gibi ama bu kasılma mı sancı mı kasık sancısı mı ne ( benim de rahmim mi kasılıyor demek (

Hayır söylemedi hatta gelişimi suyu çok iyi dedi. Tek tek kontrol etti tüm organlarını falan. Bi de siz benden 1 hafta öncesiniz neredeyse. 16+2 de gittim 17+3 le uyumlu çıktı benim. Çok şaşkınım şu an. Bide gebelik şekeri daha ileri haftalarda çıkmıyor mu ya

Benim de geç döllenme ama doktorum adet tarihimi değiştirdi ileri aldı bir hafta
Galiba hastaneden hastaneye degisiyor canim ben ilk hamileligimde ankara etlik zubeydede yaptim simdide ankara etlik sehir hastanesine gidiyorum ikiside adet tarihinnden hesaplama yapiyor

Kızlar günaydın. Ben de hafif boğaz ağrısıyla uyandım. Halsizliğim de var biraz. İlerlememesi için öneriniz var mı
Dün aksam ben de çok fena grip gibi oldum bugün et haşlamasirke sarımsak yiyeceğim dün de zencefille suyu kaynattım karabiber azıcık limon onu içtim sonra içindeki zencefilleri yedim canlarımı hep açtım temiz hava aldım bakalım atlatmaya çalışacağım( geçmiş olsun bize (

canım sodayı da okumuştum perrierler varya pahalı olanları esas onlar çok iyiymiş magnezyum açısından bizim sodalar iyi değilmiş suyumu da munzur suya çevirme kararı aldım en iyisi oymuş suyu min 3.5 litre içmek şart bana da vermedi magnezyum baska neyle alabiliriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…