2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
B Buddy x canım çok sevindim çok geçmiş olsjn inşallah yatarak süreci güzel tamamlarsın Rahim uzunluğunu nasıl ölçüyor peki. Bana 30 ekimden alttan muayene ile ölçüm yapacağım dedi. Birde susuz kalınca kaşık ağrısı olur dedi bol bol su iç dedi yine. Bende yatacağım. Heyet raporunu bekliyorum iş yerinde göndereceğim. Doğuma kadar yatacakmış gibi düzenini kur dedi bana bugün

Kuzum benimkide 16 haftada bu kadardı iyi dedi bana gramı bende ondan takmıyorum..İğnelerin faydası oldu sevindim adına

İğneler işe yaramış çok sevindim. Gramı da geyet iyi kuzum kilosunu az görse doktorun zaten sana söylerdi beslenmen gerekiyor vs diye uyarırdı. Herşey yolunda ne güzel işte.

İğneler işe yaramış çok sevindim. Gramı da geyet iyi kuzum kilosunu az görse doktorun zaten sana söylerdi beslenmen gerekiyor vs diye uyarırdı. Herşey yolunda ne güzel işte.
Canımmmm teşekkür ederim. Bana doğuma kadar yatacak gibi düzenini oluştur dedi, acaba niye dedi ona takıldım doktorda herseyi taktığımı anladı galiba söylemiyor bana galiba. Kv sağolsun yine Dr diyor ki yemiyor

Kv de mi kontrollere geliyor En kötü ihtimali söylemiş sen ona takılma bence. Şimdi geçecek derse tam tersi de olabilir sonuçta en iyisi kötüyü söylemek ki iyi olursa zaten ayaklanıcaksın.

Yemekle ne alakası varmış ya ben de yemiyorum. Kv şikayet eder gibi olmuş. Bence gramı haftasıyla uyumlu geldi bana. Bu indirdiğimiz appler de bu gramlarda olur yazıyor. Bence normal. Benim rahim ağzı uzunluğumu karından ölçtü. Kanama alanım olmadığı için mi acaba vaginal demedi

Benimde şuanda karından ölçüyor sanırım 20. haftadan sonra detaylı ultrason zamanı alttan ölçmesini isteyeceğim belki kendi de ölçer bilmiyorum

Kuzum benimkide 16 haftada bu kadardı iyi dedi bana gramı bende ondan takmıyorum..İğnelerin faydası oldu sevindim adına
Aynen canım ama doğuma kadar yatacakmış gibi düzenini hazırla dedi

Ona göre pilav makarna yemiyorum ya, sanki bebeğe kilo aldıracak bu besinler. Karından ölçütü mü bilmiyorum hiç birsey demedi sadece muayene bitti konuşurken dedi 30 Ekim alttan ölçeceğiz rahim ağzı uzunluğunu. Birsey sorunca kafana takma sen git dinle yat diyor. Oda anladı herseyi taktığımı

Hiç de anladığım bi konu değil zaten. Burda konuşmaları duyunca sordum doktora ölçebilir
Misiniz diye öyle ölçtü
Ya aslında çok önemli bi konu genelde kasılmalar ile birlikte kısalmalar oluyor o yüzden doktorlar bu dönemlerde kasılma istemiyor. İlerleyen dönemlerde 25. hftalardan sonra zaten yavaş yavaş kısalmalar olacak. Önemli olan birden kısalmaması ve hunileşme olmayıp açılma olmaması.

Aynen canım ama doğuma kadar yatacakmış gibi düzenini hazırla dedi
Kuzum bak bende dışarıya hiç çıkmıyorum annem boşunamı yanımda her şeyimi o yapıyor..ama olsun diyorum buna şükür..bu da bizim sınavımızdün bir kaç tane kışlıkları çıkartdım hemen sağ kasıklarım başladı ağrımaya korktum uzandım

Tabi canım şükür olsun yeterki oğlum iyi olsun ben yatarım. Zaten sanırım bana artık yatmana gerek yok dese bile ben yatarım sanırım. Yeterki zamanında sağlıklı gelsinler bebişlerimiz. Onu görmek izlemek o kadar güzel ki herseye değer

Canım acaba kanama alanı var diye karından ölçüm doğru olmaz mı? Ondan mı alttan ölçüm yapacağız dedi.

Aynen öyle mesela bana doktor en son 16 haftadan sonra kalka bilirsin dedi ama bakıyorum iğnelerim devam ediyor ondan bende korkuyorum kalkmaya hem evde diyorlar yapma uzan biz yapıyoruz.Tabi güzel canım

Ay yok onları yeme zaten zararlı. Kafana da takma ya bence normal. Bide anne baba genetiği etkiliyormuş. Bi video izlemiştim bebek rahme düştüğünde kaç kilo doğacağı zaten genetik faktörlerden bellidir diye. Siz ekstra ekstra kalori gönderirseniz belki bir miktar artırırsınız ama çok oynamaz bu değer diyordu. 2.500 kilo bebek de 3500 kilo doğan bebek de sağlıklıdır buna takılmayın diyordu.

Ya ben sizin önceki konunuza yazmıştım ikimizde ilk kızlarımızı kaybettik gözlerim doldu şuan görünce ben de Allah nasip ederse 15 marttan sonra 1 nisana kadar doğum için bekliyo olacağım çok şükür bin şükür rabbim tekrar yaşattı bu duyguyu çok sevindim size tüm kalbimle dua ediyorum sağlıkla alırız inşallah kucağımıza

Sağol canım inşallah seninde kanama alanın tez vakitte geçer vajinal ultrasonu alttan muayene ile küçük haftalarda bakar gibi bakıyor alet ile cihazdan ölçüyor normali sanırım 38-39-40 ları normal iyi görüyorlar altında olunca düzenli takip ediyor her muayenede bakalım diyor tehlikeli olan 25 mm ve altına düşerse ya da rahim açıklığı olursa tehlikeli diyor. Evet susuz kalmak çok etkiliyormuş doktorum bana da önceki haftalar da demişti günde min. 3 lt su içmen lazım bu kasılmalardan sonra min. 3.5 lt içeceksin dedi su içmek hem rahimi rahatlatıp kasılmaları min. İndirirmiş hem de kanama varsa kanı seyreltip kanamayı durdurma da etkiliymiş du çok önemli dedi rahmi çok rahatlatır su içebilmişim kadar iç dedi bana ben zaten hep min. Günde 3 lt altına düşmüyorum suyu. Bana da be kadar çok yatarsan o kadar açılma olmaz o kadar rahim kısalmaz dedi ama günlük tabi 5 dk evde bi dolan kan akışı olsun dedi ama zaten o kadar su içtiğim için 30 dk da bir wc ye kalkıyorum ya da her akşam iğne olmaya acile gidiyorum dedim onlarda yeterli yürümen için dedi çok ayakta kalma ayakta kalınca bu tehlikeler oluyor hissedilmiyor anne adayı tarafından dedi. İnşallah seninde ölçünün çok iyi çıkar sen zaten bildiğim kadarıyla 5. Haftadan beri hep yatıyorsun yatmak çok iyi geliyormuş o yüzden kötü çıkmaz Allahın izniyle sonuçların inşallah ama dediğin gibi bizim belli süreç tamamlanana kadar yatacağız onlar yeterki sağlıkla vakitlice gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…