Kuzum benimkide 16 haftada bu kadardı iyi dedi bana gramı bende ondan takmıyorum..İğnelerin faydası oldu sevindim adınaKızlar doktordan geldim bebiş 16+3 138 gram bana biraz az geldikaşık ağrılarım için 30 ekimde alttan muayene yapacak rahim ağzını ölçeceğim dedi. Kanama alanı 2,5 olmuş sanırım iğnelerin faydası oldu ama yatmaya devam. Bu hafta bebiş sanki az kilo almış gibi geldi. Doktor yine kilolu bebek istemiyoruz dedi. İlaçlara devam ediyorum. Magnezyum için 20.haftalar dedi.
İğneler işe yaramış çok sevindim.Kızlar doktordan geldim bebiş 16+3 138 gram bana biraz az geldikaşık ağrılarım için 30 ekimde alttan muayene yapacak rahim ağzını ölçeceğim dedi. Kanama alanı 2,5 olmuş sanırım iğnelerin faydası oldu ama yatmaya devam. Bu hafta bebiş sanki az kilo almış gibi geldi. Doktor yine kilolu bebek istemiyoruz dedi. İlaçlara devam ediyorum. Magnezyum için 20.haftalar dedi.
Canımmmm teşekkür ederim. Bana doğuma kadar yatacak gibi düzenini oluştur dedi, acaba niye dedi ona takıldım doktorda herseyi taktığımı anladı galiba söylemiyor bana galiba. Kv sağolsun yine Dr diyor ki yemiyorİğneler işe yaramış çok sevindim.Gramı da geyet iyi kuzum kilosunu az görse doktorun zaten sana söylerdi beslenmen gerekiyor vs diye uyarırdı. Herşey yolunda ne güzel işte.
Kv de mi kontrollere geliyorCanımmmm teşekkür ederim. Bana doğuma kadar yatacak gibi düzenini oluştur dedi, acaba niye dedi ona takıldım doktorda herseyi taktığımı anladı galiba söylemiyor bana galiba. Kv sağolsun yine Dr diyor ki yemiyor
Kızlar doktordan geldim bebiş 16+3 138 gram bana biraz az geldikaşık ağrılarım için 30 ekimde alttan muayene yapacak rahim ağzını ölçeceğim dedi. Kanama alanı 2,5 olmuş sanırım iğnelerin faydası oldu ama yatmaya devam. Bu hafta bebiş sanki az kilo almış gibi geldi. Doktor yine kilolu bebek istemiyoruz dedi. İlaçlara devam ediyorum. Magnezyum için 20.haftalar dedi.
Yemekle ne alakası varmış ya ben de yemiyorum. Kv şikayet eder gibi olmuş. Bence gramı haftasıyla uyumlu geldi bana. Bu indirdiğimiz appler de bu gramlarda olur yazıyor. Bence normal. Benim rahim ağzı uzunluğumu karından ölçtü. Kanama alanım olmadığı için mi acaba vaginal demediCanımmmm teşekkür ederim. Bana doğuma kadar yatacak gibi düzenini oluştur dedi, acaba niye dedi ona takıldım doktorda herseyi taktığımı anladı galiba söylemiyor bana galiba. Kv sağolsun yine Dr diyor ki yemiyor
Benimde şuanda karından ölçüyor sanırım 20. haftadan sonra detaylı ultrason zamanı alttan ölçmesini isteyeceğim belki kendi de ölçer bilmiyorumYemekle ne alakası varmış ya ben de yemiyorum. Kv şikayet eder gibi olmuş. Bence gramı haftasıyla uyumlu geldi bana. Bu indirdiğimiz appler de bu gramlarda olur yazıyor. Bence normal. Benim rahim ağzı uzunluğumu karından ölçtü. Kanama alanım olmadığı için mi acaba vaginal demedi
Karından 4 cm üstü dedi ama sizin kaç çıktıBenimde şuanda karından ölçüyor sanırım 20. haftadan sonra detaylı ultrason zamanı alttan ölçmesini isteyeceğim belki kendi de ölçer bilmiyorum
Aynen canım ama doğuma kadar yatacakmış gibi düzenini hazırla dediKuzum benimkide 16 haftada bu kadardı iyi dedi bana gramı bende ondan takmıyorum..İğnelerin faydası oldu sevindim adına
Benim ki 3,5 cm çıkıyor.Karından 4 cm üstü dedi ama sizin kaç çıktı
Hiç de anladığım bi konu değil zaten. Burda konuşmaları duyunca sordum doktora ölçebilirBenim ki 3,5 cm çıkıyor.
Ona göre pilav makarna yemiyorum ya, sanki bebeğe kilo aldıracak bu besinler. Karından ölçütü mü bilmiyorum hiç birsey demedi sadece muayene bitti konuşurken dedi 30 Ekim alttan ölçeceğiz rahim ağzı uzunluğunu. Birsey sorunca kafana takma sen git dinle yat diyor. Oda anladı herseyi taktığımıYemekle ne alakası varmış ya ben de yemiyorum. Kv şikayet eder gibi olmuş. Bence gramı haftasıyla uyumlu geldi bana. Bu indirdiğimiz appler de bu gramlarda olur yazıyor. Bence normal. Benim rahim ağzı uzunluğumu karından ölçtü. Kanama alanım olmadığı için mi acaba vaginal demedi
Ya aslında çok önemli bi konu genelde kasılmalar ile birlikte kısalmalar oluyor o yüzden doktorlar bu dönemlerde kasılma istemiyor. İlerleyen dönemlerde 25. hftalardan sonra zaten yavaş yavaş kısalmalar olacak. Önemli olan birden kısalmaması ve hunileşme olmayıp açılma olmaması.Hiç de anladığım bi konu değil zaten. Burda konuşmaları duyunca sordum doktora ölçebilir
Misiniz diye öyle ölçtü
Kuzum bak bende dışarıya hiç çıkmıyorum annem boşunamı yanımda her şeyimi o yapıyor..ama olsun diyorum buna şükür..bu da bizim sınavımızAynen canım ama doğuma kadar yatacakmış gibi düzenini hazırla dedi
Tabi canım şükür olsun yeterki oğlum iyi olsun ben yatarım. Zaten sanırım bana artık yatmana gerek yok dese bile ben yatarım sanırım. Yeterki zamanında sağlıklı gelsinler bebişlerimiz. Onu görmek izlemek o kadar güzel ki herseye değerKuzum bak bende dışarıya hiç çıkmıyorum annem boşunamı yanımda her şeyimi o yapıyor..ama olsun diyorum buna şükür..bu da bizim sınavımızdün bir kaç tane kışlıkları çıkartdım hemen sağ kasıklarım başladı ağrımaya korktum uzandım
Canım acaba kanama alanı var diye karından ölçüm doğru olmaz mı? Ondan mı alttan ölçüm yapacağız dedi.Ya aslında çok önemli bi konu genelde kasılmalar ile birlikte kısalmalar oluyor o yüzden doktorlar bu dönemlerde kasılma istemiyor. İlerleyen dönemlerde 25. hftalardan sonra zaten yavaş yavaş kısalmalar olacak. Önemli olan birden kısalmaması ve hunileşme olmayıp açılma olmaması.
Aynen öyle mesela bana doktor en son 16 haftadan sonra kalka bilirsin dedi ama bakıyorum iğnelerim devam ediyor ondan bende korkuyorum kalkmaya hem evde diyorlar yapma uzan biz yapıyoruz.Tabi güzel canımTabi canım şükür olsun yeterki oğlum iyi olsun ben yatarım. Zaten sanırım bana artık yatmana gerek yok dese bile ben yatarım sanırım. Yeterki zamanında sağlıklı gelsinler bebişlerimiz. Onu görmek izlemek o kadar güzel ki herseye değer
Ay yok onları yeme zaten zararlı. Kafana da takma ya bence normal. Bide anne baba genetiği etkiliyormuş. Bi video izlemiştim bebek rahme düştüğünde kaç kilo doğacağı zaten genetik faktörlerden bellidir diye. Siz ekstra ekstra kalori gönderirseniz belki bir miktar artırırsınız ama çok oynamaz bu değer diyordu. 2.500 kilo bebek de 3500 kilo doğan bebek de sağlıklıdır buna takılmayın diyordu.Ona göre pilav makarna yemiyorum ya, sanki bebeğe kilo aldıracak bu besinler. Karından ölçütü mü bilmiyorum hiç birsey demedi sadece muayene bitti konuşurken dedi 30 Ekim alttan ölçeceğiz rahim ağzı uzunluğunu. Birsey sorunca kafana takma sen git dinle yat diyor. Oda anladı herseyi taktığımı
Ya ben sizin önceki konunuza yazmıştım ikimizde ilk kızlarımızı kaybettik gözlerim doldu şuan görünce ben de Allah nasip ederse 15 marttan sonra 1 nisana kadar doğum için bekliyo olacağım çok şükür bin şükür rabbim tekrar yaşattı bu duyguyu çok sevindim size tüm kalbimle dua ediyorum sağlıkla alırız inşallah kucağımızaMerhaba herkese, şimdilik Nisan grubundayım ama her şey yolunda giderse Mart annesi olacağım.
Öyle selam vereyim dedim. Korkuyorum çok listelere yazılmaya, 20 haftada detaylıyı sağlıkla atlatabilirsek, gelip buraya da eklerim kendimi.
Herkese çok sağlıklı gebelikler diliyorum.
Sağol canım inşallah seninde kanama alanın tez vakitte geçerB Buddy x canım çok sevindim çok geçmiş olsjn inşallah yatarak süreci güzel tamamlarsın Rahim uzunluğunu nasıl ölçüyor peki. Bana 30 ekimden alttan muayene ile ölçüm yapacağım dedi. Birde susuz kalınca kaşık ağrısı olur dedi bol bol su iç dedi yine. Bende yatacağım. Heyet raporunu bekliyorum iş yerinde göndereceğim. Doğuma kadar yatacakmış gibi düzenini kur dedi bana bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?