Canım enfeksiyondan hastanede yatarken enfeksiyon doktoru görmeye geldiğinde bana evde yapmamı önerdiği bir şey vardı bu dönemde balgam şiddetli çıkarmayı şiddetli sürekli öksürmeyi sağlıklı bulmuyorlar rahimi kastığı için bunu yap demişti sinüsler burnun boğazın temizlenirse geçer demişti grip:Kızlar benimde boğazım çok kötü gece beni uyandırdı bi kaç kez burnum tıkalı olunca uyuyamıyorum ben var mı bir öneriniz ya
Ayy öyle aklıma kokusu gelince öğürüp çıkardığım da oluyordu çok zor anlıyorum seniİnşallah kuzum. Bazen koku bazen de görüntüden midem bulanıyor. Çok değişik vallahi. Ama kusmuyorum öğürüyprum sürekli. Bazen kusuyorum.. mesela diş fırçalayaınca, ilaç içince, yemeğe zorlayınca
Bilmiyorum kuzum eşim de öyle diyor sen de psikolojik oldu diyorAcaba diyorum sen önceden hazırlıyormusun kendini ögürücem diye..mesela ben omegayı içemiyordum kokusundan dolayı şekerlede olsa zorladım kendimi
Amin kuzum inşallahAyy öyle aklıma kokusu gelince öğürüp çıkardığım da oluyordu çok zor anlıyorum senibebislerimiz sağlıklı olsun bunlar da geçer
Benim ilk oglanda 19 +larda anca 210 gram çıkmıştı maşallah tosuncuk sizinkilerHayır söylemedi hatta gelişimi suyu çok iyi dedi. Tek tek kontrol etti tüm organlarını falan. Bi de siz benden 1 hafta öncesiniz neredeyse. 16+2 de gittim 17+3 le uyumlu çıktı benim. Çok şaşkınım şu an. Bide gebelik şekeri daha ileri haftalarda çıkmıyor mu ya
Canım bence al, azıcık rahatlarsın. Dün gece içmeyi unuttum sabah bulantı ile uyandım ben. Zaten bitkisel bir ilaç içinde zencefil varmış doktorum öyle demişti bana. Birde bana nane limon çok iyi geliyor onuda dene15+4 bugün kuzum. Almıyorum ama alacağım galiba artık. Cumartesi kontrolüm var
Canım hiç anlamam ama yakın fotoda çıkıntı var sanki erkek olabilirEki Görüntüle 3312325 Eki Görüntüle 3312326
Kızlar doktor gene söylemedi cinsiyeti var mı tahmini olan
İkizlere
Yok soldaki ayrı sağdaki ayrı ikizCanım hiç anlamam ama yakın fotoda çıkıntı var sanki erkek olabilir
Anladım zaten diğeri uzak olduğu için ona tahmin yapamadım yakın olanı söyledim canımYok soldaki ayrı sağdaki ayrı ikiz
Cumartesi söyleyeceğim kuzum. Geçen gitmemden sonra bulantılarım arttı. Azalacağı yerde artıyor anlamıyorum kiCanım bence al, azıcık rahatlarsın. Dün gece içmeyi unuttum sabah bulantı ile uyandım ben. Zaten bitkisel bir ilaç içinde zencefil varmış doktorum öyle demişti bana. Birde bana nane limon çok iyi geliyor onuda dene
Bencede canım çünkü ilk haftalar çok bulantım oluyordu ama yine zorluyordum kendimi ilaç içmeye meyveyle olsa bile o ilacı içiyordumBilmiyorum kuzum eşim de öyle diyor sen de psikolojik oldu diyor
Nasıl içcem öyleyse bile bilmiyorum kuzumBencede canım çünkü ilk haftalar çok bulantım oluyordu ama yine zorluyordum kendimi ilaç içmeye meyveyle olsa bile o ilacı içiyordum
Ayy bilemedimki kuzum ya sen doktoruna söyle o zamanNasıl içcem öyleyse bile bilmiyorum kuzumdirek öğürüyorum direk kusuyorum
Allah allahhh ben öyle ahım şahım yemek de yemiyorum böyle geçiştiriyorum ama hep sağlıklı şeyler yiyorum. Benim de aklıma takılacak bakBenim ilk oglanda 19 +larda anca 210 gram çıkmıştı maşallah tosuncuk sizinkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?