Canım enfeksiyondan hastanede yatarken enfeksiyon doktoru görmeye geldiğinde bana evde yapmamı önerdiği bir şey vardı bu dönemde balgam şiddetli çıkarmayı şiddetli sürekli öksürmeyi sağlıklı bulmuyorlar rahimi kastığı için bunu yap demişti sinüsler burnun boğazın temizlenirse geçer demişti grip:
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karbonat karıştır bardakta bununla önce şırıngaya çek sağ ve sol burnuna sırayla hızlıca basınçla burnuna ver sonra affedersiniz sümkür dedi zaten iltihap çıkıyor hep çok ilerlediyse grip sonra aynı suyu tekrar yap yutmamak şartıyla garlara yap boğazına tükür demişti bunu günde 10 kez yap korkma hiçbir zararı yok bunun dedi. Bana hastanede hemşireler yapmıştı her gün dedim ki evde benim serum fizyolojiklerim var bildiğimiz serum eczaneden almıştım onları şırıngaya çekip yapsam bardağa döküp gargara yapsam karışımla uğraşamam ayakta kalamıyorum çok dedim olur zaten bu anlattığım karışım serumun ana maddeleri serum yapıyoruz dedi evde serum varsa direk onunla da yapabilirsin şırınga yoksa elinde burnuna da çekebilirsin diğer türlü benim gribini ıhlamur limon çay süt pekmez parol hiçbir şey geçirmedi ne yazık ki enfeksiyon ilerledikçe ilerledi en son antibiyotik verdiler artık o kadar ilerledi ki bir anda 2 burnumdan da nefes alamadım çiğerlerime o çıkmayan bakgamalr indi ağzımdan nefes alamadım çünkü doktorum balgam çıkarmak için kasma kendini gelmiyorsa bırak serum çek burnuna temizle dedi balgam çıkarırken o mukus yapısı mide bulandırır öksürmeye bir de kusma eklenir iyice kasarsın kendini dedi
İnşallah kuzum. Bazen koku bazen de görüntüden midem bulanıyor. Çok değişik vallahi. Ama kusmuyorum öğürüyprum sürekli. Bazen kusuyorum.. mesela diş fırçalayaınca, ilaç içince, yemeğe zorlayınca
Hayır söylemedi hatta gelişimi suyu çok iyi dedi. Tek tek kontrol etti tüm organlarını falan. Bi de siz benden 1 hafta öncesiniz neredeyse. 16+2 de gittim 17+3 le uyumlu çıktı benim. Çok şaşkınım şu an. Bide gebelik şekeri daha ileri haftalarda çıkmıyor mu ya
Canım bence al, azıcık rahatlarsın. Dün gece içmeyi unuttum sabah bulantı ile uyandım ben. Zaten bitkisel bir ilaç içinde zencefil varmış doktorum öyle demişti bana. Birde bana nane limon çok iyi geliyor onuda dene
Canım bence al, azıcık rahatlarsın. Dün gece içmeyi unuttum sabah bulantı ile uyandım ben. Zaten bitkisel bir ilaç içinde zencefil varmış doktorum öyle demişti bana. Birde bana nane limon çok iyi geliyor onuda dene