Kızlar kız ismi olarak başta eşim hep Ikra diyordu ilk kızımızın adı erva uyumlu ve benimde hoşuma gtti sonra geçen Rana denk geldi eşime dedim eşimde şimdi ikradan çok Rana diyor bu sefer hep ikra derken Rana döndük acaba diyorum ilk ne düşünduysek onu mu koyalım sizce Ikra mi Rana mi
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla gelsin .. İkra oku anlamında bir ayet şimdi konuluyor evet ama bence çok sevmek gerek .. Rana yı kimi çok zor buluyor kimi çok seviyor ben seven tarafım ben size Nişanyan googdan adlar sözlüğü ve sevde sözlük Abdurrahman Dilipak yayınlamıştı oda Google da var çok ciddi ayrıntılı bilgi veriyor öneririm .. Aslında o ismini seçmiştir biz bilmiyoruz ..
Benim eşimde İshak diye tutturdu arkadaslarımda İshal diye çocukla dalga gecerler diyorlar ama hiç vazgececek gibi değil :)) ben de İshak diye konusuyorum alıştım başka da bisey hiç düşünmedim :)
Doktordan geldim rahim uzunluğu iyi dedi eğer böyle giderse serklaj gerek yok diye düşünüyorum dedi yatarsan zaten sorun olmaz haftaya gel bakalım sorun yoksa serklaj yapmayız dedi çok şükür belli ki süreci yatarak geçireceğim sadece evde 5 dk yürü kan akışı için yeter dedi
Doktordan geldim rahim uzunluğu iyi dedi eğer böyle giderse serklaj gerek yok diye düşünüyorum dedi yatarsan zaten sorun olmaz haftaya gel bakalım sorun yoksa serklaj yapmayız dedi çok şükür belli ki süreci yatarak geçireceğim sadece evde 5 dk yürü kan akışı için yeter dedi
Kızlar doktordan geldim bebiş 16+3 138 gram bana biraz az geldi kaşık ağrılarım için 30 ekimde alttan muayene yapacak rahim ağzını ölçeceğim dedi. Kanama alanı 2,5 olmuş sanırım iğnelerin faydası oldu ama yatmaya devam. Bu hafta bebiş sanki az kilo almış gibi geldi. Doktor yine kilolu bebek istemiyoruz dedi. İlaçlara devam ediyorum. Magnezyum için 20.haftalar dedi.