Oğlan 3360 Gr doğmuştu sizinki demekki 4 e yakın doğarAllah allahhh ben öyle ahım şahım yemek de yemiyorum böyle geçiştiriyorum ama hep sağlıklı şeyler yiyorum. Benim de aklıma takılacak bak
ay o tokaya bandanaya bittim eridim benDolabimiz gitgide pembeleniyor teyzeleri
Açıp açıp dolaba bakıyorum içim gidiyor benimdeay o tokaya bandanaya bittim eridim ben
Ayy bunlardan bende de var çok guzellerrrrKızlaaaar a101 e nohut battaniyelerden gelmiş yumoş yumoş çok güzel. Hemen aldım 70 tl
Alt açmasını kullan at almayı düşünüyorum ben daha kolay oluyormuşAyy bunlardan bende de var çok guzellerrrrben alt açmasını da aldım
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla gelsin .. İkra oku anlamında bir ayet şimdi konuluyor evet ama bence çok sevmek gerek .. Rana yı kimi çok zor buluyor kimi çok seviyor ben seven tarafım ben size Nişanyan googdan adlar sözlüğü ve sevde sözlük Abdurrahman Dilipak yayınlamıştı oda Google da var çok ciddi ayrıntılı bilgi veriyor öneririm .. Aslında o ismini seçmiştir biz bilmiyoruz ..Kızlar kız ismi olarak başta eşim hep Ikra diyordu ilk kızımızın adı erva uyumlu ve benimde hoşuma gtti sonra geçen Rana denk geldi eşime dedim eşimde şimdi ikradan çok Rana diyor bu sefer hep ikra derken Rana döndük acaba diyorum ilk ne düşünduysek onu mu koyalım sizce Ikra mi Rana mi
Bende kullan atlardan aldımAlt açmasını kullan at almayı düşünüyorum ben daha kolay oluyormuştabiki bir
iki tane bunlardan da şart ama :))
Ayaklı alttlara bayıldım çok tatlılar.E bebek ganimetlerimiz
İkili olarak satiliyorlardi benimde çok hoşuma gittiAyaklı alttlara bayıldım çok tatlılar.
Ben de aldımmKızlaaaar a101 e nohut battaniyelerden gelmiş yumoş yumoş çok güzel. Hemen aldım 70 tl
Ay ne kadar sevindim senin için çok çok şükür canımDoktordan geldim rahim uzunluğu iyi dedi eğer böyle giderse serklaj gerek yok diye düşünüyorum dedi yatarsan zaten sorun olmaz haftaya gel bakalım sorun yoksa serklaj yapmayız dedi çok şükürbelli ki süreci yatarak geçireceğim sadece evde 5 dk yürü kan akışı için yeter dedi
Çok sağol canımAy ne kadar sevindim senin için çok çok şükür canımolsun yat bende hep yatdım canım yeterki sağ salim kucağımıza alak
Ohhh çok sevindim kuzumDoktordan geldim rahim uzunluğu iyi dedi eğer böyle giderse serklaj gerek yok diye düşünüyorum dedi yatarsan zaten sorun olmaz haftaya gel bakalım sorun yoksa serklaj yapmayız dedi çok şükürbelli ki süreci yatarak geçireceğim sadece evde 5 dk yürü kan akışı için yeter dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?