2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hakkinda hayirlisi olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin busra korpe nasildi cok istiyolar onuda tecrubelimi

Hakkinda hayirlisi olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin busra korpe nasildi cok istiyolar onuda tecrubelimi
Evet canim gayet iyi tecrubeli sorulari cevapliyor detayli bakiyor oneririm yani gidersen. Sagol canim insallah sag saglim kucagimiza alalim bebislerimizi

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu çok kısa süre kullanılması da göze alarak doona bee k arabası almaya karar verdim başkasına elim gitmiyo çok güvenli ve rahat sizler aldınız mı ya da karar versiniz mi

Benim de öyle canım . Gaz sancım çok oluyor. Kıvrandırıyor yerimde bi ara azalmıştı normaldi. Bikaç gündür yine çok kötü

Allah allah yaa gecmiş oldun cnm, hiç haberım yok özelde bahsetmedın bna
Kan testlerın yapıldımı neden oluyormuş
Bitek tansıyondan mı oluyormuş
Sağol kuzum. Valla hamilelik yapabiliyor dedi. Bazılarında daha ağır seyredebiliyormuş. Ama çok şükür bu hafta daha iyiye gidiyorum gibi. İnşallah geçiyodur. Daha bi enerjim artmaya başladı, mide bulantılarım baya azaldı. Ama hala ayakta uzun süre duramıyorum, durursam gözlerim kararıyo. O yüzden yasak tek başıma markete bile gitmem Şükür Allahıma bugünlerime de. Aramayayım bugünümü diyorum. Geçiyor inşallah yavaş yavaş, bu hamileliğin altın çağı denen döneme giriyorum hayırlısıyla

Kan testlerim falan her şeyim normal çıktı kuzum hiç bir sıkıntım çıkmadı çok şükür.

Ayyy hiç sorma … yemeği fazla kaçırsam ve 1 gün bile tuvalete çıkamamış olsam o kadar kötü oluyorum ki . Dün cidden bi ara acillik olcam galiba diye düşündüm. Sağ kasığımda öyle bir sancı oldu ki ayağa kalkıp yürüyemedim bile çok kötüydü bugün tuvalet ihtiyacımı giderince çok şükür geçti az ve sık yiycez anlaşıldı

kızlar dün bende Cybex bebek arabasını denedim mağazada ve aşık oldum gerçekten çok duyuyordum görüyordum sosyal medyada ama sonuna kadar parasını hakkeden bir ürün bayıldım travel sistem olarak konfirme ettim aşırı kolay kapanıyor aşırı hafif ve görüntüsü de gerçekten çok güzeldi

Günaydın kızlar.Sabah kalkınca bir islaklık oluyormu sizde 2 gündür sabahlar ıslak oluyorum tabi ben fitil gece koyuyorum o ayrı ama ben fitili 5 haftadan koyuyorum yani sabah kuru oluyordum..çok merak etdim ya

Tamam
Ahhh parası da çooook güzel

Günaydın kızlar.Sabah kalkınca bir islaklık oluyormu sizde 2 gündür sabahlar ıslak oluyorum tabi ben fitil gece koyuyorum o ayrı ama ben fitili 5 haftadan koyuyorum yani sabah kuru oluyordum..çok merak etdim ya
Bugün ben de yaşadım ama birkaç damla geldi sabah süt gibiydi aynı neden oldu bilmiyorumÜşütmekten olabilir mi acaba?

Bugün ben de yaşadım ama birkaç damla geldi sabah süt gibiydi aynı neden oldu bilmiyorumÜşütmekten olabilir mi acaba?
Ben üşütmedim kesin biliyorum sadece bence gece sıkışmış ola bilirim fark edememişim ondan baskıdan islaklık ola bilir diye düşünüyorum gün içinde takip edicem

Kuzum ben de başından beri var ıslaklık. Tahlil de yaptırdım sorun çıkmadı. Olabiliyormuş yani

Kuzum ben de başından beri var ıslaklık. Tahlil de yaptırdım sorun çıkmadı. Olabiliyormuş yani
Yaa öylemi gün içinde oluyormu sende?bende gün içinde olmuyor sadece sabah vardır ama takip edicem bakalım

Bu da çok pahalı doona da ama küçülme açısından ben de cybex seçerdim ama fiyatı düşündürüyor verilir mi. Bir de mesela benim kardeşim hiç bebek arabasına binmezdi hep yürümek isterdi. Öyle de olursa iyice tamam boşa para

Yaa öylemi gün içinde oluyormu sende?bende gün içinde olmuyor sadece sabah vardır ama takip edicem bakalım
Oluyor kuzum. Hep var. Zaten ben hamileliği öğrenmeden hep regl oldum sandım tuvalete gittim baktım. Öğrenince de kan sandım korktum ama çok şükür sorun yok. Bol su içmen lazım kuzum

Ben üşütmedim kesin biliyorum sadece bence gece sıkışmış ola bilirim fark edememişim ondan baskıdan islaklık ola bilir diye düşünüyorum gün içinde takip edicem
Bende de oluyordu bir ara hatta dedim noluyor keseden su mu geliyor dedim. Gebelikte olabiliyormuş bir de mantardan da olabiliyormuş su gibi ıslaklık. Çamaşırda kısa süre sonra kuruyor ama iz kalmıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…