2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende hiç iyiyim diyemedim canım hep bişey çıkıyor. Gyno- lomexın 600 mg bu canım umarım işe yarar.
Koli basili için bana eski doktorum ondan vermişti. Onu da kullandım kullanmadığım fitil kalmadı bebeğimi fitile boğduk resmen ilk haftalardan

Canım bende en son 20:00 da yemiştim. Çok geç saat değildi ama sanırım dikkat etmem gerekiyordu.
Yok ben o saatde sıcak yemek yemiyorum mesela aslında bilerekten yapmıyorum hep öyleydim akşam acıkırsam atıştırırım hep ama yemek asla hele şimdi yemiyorum bile davul gibi oluyorum

Koli basili için bana eski doktorum ondan vermişti. Onu da kullandım kullanmadığım fitil kalmadı bebeğimi fitile boğduk resmen ilk haftalardan
Olsun kullanalım canım öyle geçer falan diyip bırakmayalım. Bunu deniyim devam ederse başka şeyler de istiycem. Ama inşallah gerek kalmaz

Yok ben o saatde sıcak yemek yemiyorum mesela aslında bilerekten yapmıyorum hep öyleydim akşam acıkırsam atıştırırım hep ama yemek asla hele şimdi yemiyorum bile davul gibi oluyorum
Haklısın kuzum o saatler de bile yememek lazım çok doğru ama eşim o saatte geldi uzun zamandır da sancı olmayınca yine rahata alıştım. Bak uyandım kahvaltımı hazırlamaya korkuyorum ben şimdi ne yiyeceğim

Bnımde akşamları midem taş
Sureklı bi gaz
Zaten normaldede şiştim ve gazlıydım
Aetık tıka basa doyana kdr yemeyecegım
Çok rahatszlık verıyor artık

Yok kız kahvaltını yap korkmasabah ben rahatım mesela çok şükür

Ben de çok sisiyorum berenikaa kahvaltı ettim karnım göğsümun altından kocaman şiş durumda çok bana bir şurup verdi Dr kabızlık şişkinlik var deyince daha kullanmadım inş işe yarar haftası benden büyük olanlar karnım yok diyor benim sanki 5 aylık

Detaylıya girince acaba kendi bakarmı diye düşünüyorum ya bakmazsa mesela doktor kendim söyleyimmi acaba?

Anne gazlı olunca bebekte de gaz olur derler inş bizim bebisler gazlı olmaz

Sureklı bi gaz
Ah canım aynen. Sizin de benim gibi aynı şeyleri yaşadığınızı duyunca şuan içim çok rahatladı. Keşke dün gece yazsaydınız tüm gece gözümü kırpmadım.

Kullan canım ihmal etme. Gaviscon double kullanıyorum bana fayda etmiyor. Sanki dünyayı yemişim gibi taş gibi olması çok rahatsız edici ya. Bu şişkinlik daha çok artmaz inşallah çok korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar İNŞALLAH bebişler anneler iyidir Çok Aminnn
Birşey sorucam tedaviyle gebelik elde edenler ve kortizon prednol kullananlar ne zaman bıraktınız acaba

Detaylıya girince acaba kendi bakarmı diye düşünüyorum ya bakmazsa mesela doktor kendim söyleyimmi acaba?
Canım önden bilmek istiyorum diye söyle karından bakmak isterse canım detaylıya girince vajinal iste. Bende vajinal istiycem genelde hep karından ölçüyor ama yinede vajinal da ölçümü bilmek istiyorum. Çok sinsi ve hiç ihmal edilecek bir konu değil.

Korktum şimdi. Okumadım ama inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım. Her akşam hepimize dua ediyorum

Sureklı bi gaz
Benim de çok gazım var ve aşırı midem yanıyor sabahları zaten bulantım var akşam da yediğime pişman oluyorum. Halbuki çok da yemiyorum çünkü yapamıyorum da doğru dürüst her akşam soda içiyorum zararlı değildir inşallah

Karından nasıl ölçüyorlarki?geçen defa ben doktora sordum bana diyorki bundan önce erken doğumun oldumu hayır dedim ama yine bilmek isterim bana dedi bak bakıyorum ultrasondan iyi sorun yok ordan görülüyormu acaba?o zaman detaylıda sorucam merak etdim bende

Kullan canım ihmal etme. Gaviscon double kullanıyorum bana fayda etmiyor. Sanki dünyayı yemişim gibi taş gibi olması çok rahatsız edici ya. Bu şişkinlik daha çok artmaz inşallah çok korkuyorum.
Bana da duphalac verdi beslenme düzenimizi değiştirmek gerek sanırım ekmek pilav kesip az ve sık yemeliyiz ama ben uymuyorum buna aklima ne gelirse yiyorum

Canım çok geçmiş olsun benimde öyle sürekli akıntım var doktor normal diye hep bana canım. Günde kaç tane çamaşır değişiyorum inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…