- 11 Eylül 2023
- 681
- 631
- 23
Koli basili için bana eski doktorum ondan vermişti. Onu da kullandım kullanmadığım fitil kalmadıBende hiç iyiyim diyemedim canım hep bişey çıkıyor. Gyno- lomexın 600 mg bu canım umarım işe yarar.
Kız olurmu benim doktorumda 18 ay arayla yapan var10 sene olmadan yapmiyorlar canim devlete gidiyorum ben
Yok ben o saatde sıcak yemek yemiyorum mesela aslında bilerekten yapmıyorum hep öyleydim akşam acıkırsam atıştırırım hep ama yemek asla hele şimdi yemiyorum bile davul gibi oluyorumCanım bende en son 20:00 da yemiştim. Çok geç saat değildi ama sanırım dikkat etmem gerekiyordu.
Olsun kullanalım canım öyle geçer falan diyip bırakmayalım. Bunu deniyim devam ederse başka şeyler de istiycem. Ama inşallah gerek kalmazKoli basili için bana eski doktorum ondan vermişti. Onu da kullandım kullanmadığım fitil kalmadıbebeğimi fitile boğduk resmen ilk haftalardan
Haklısın kuzum o saatler de bile yememek lazım çok doğru ama eşim o saatte geldi uzun zamandır da sancı olmayınca yine rahata alıştım. Bak uyandım kahvaltımı hazırlamaya korkuyorum ben şimdi ne yiyeceğimYok ben o saatde sıcak yemek yemiyorum mesela aslında bilerekten yapmıyorum hep öyleydim akşam acıkırsam atıştırırım hep ama yemek asla hele şimdi yemiyorum bile davul gibi oluyorum
Kendi kendine geçmiyor zaten kesinlikle. İnşallah geçecek.Olsun kullanalım canım öyle geçer falan diyip bırakmayalım. Bunu deniyim devam ederse başka şeyler de istiycem. Ama inşallah gerek kalmaz
Bnımde akşamları midem taşBütün gece uyuyamadım ya gaz mı bu yoksa kasılma mı bu diye düşündüm durdum. Kasılma olsa kısa sürerdi kasıklara falan vururdu dimi. Bu bildiğin midem taş gibiydi. Benim de kaç zamandır yoktu yine başladı.
Yok kız kahvaltını yap korkmaHaklısın kuzum o saatler de bile yememek lazım çok doğru ama eşim o saatte geldi uzun zamandır da sancı olmayınca yine rahata alıştım. Bak uyandım kahvaltımı hazırlamaya korkuyorum ben şimdi ne yiyeceğim
Detaylıya girince acaba kendi bakarmı diye düşünüyorum ya bakmazsa mesela doktor kendim söyleyimmi acaba?Kızlar ben dün gece uyuyamadım diye Şubat grubunda bir konuya denk geldim. Lütfen ama lütfen detaylı ultrasondan rahim ağzı uzunluğunuzu vajinal ölçtürün. Ve enfeksiyonlarınız varsa da ciddiye alın.
Okuduğum çoook üzücü bir konuydu buradan paylaşmak istemiyorum ama,
bunlara dikkat edelim olur mu?
Ah canım aynen. Sizin de benim gibi aynı şeyleri yaşadığınızı duyunca şuan içim çok rahatladı. Keşke dün gece yazsaydınızBnımde akşamları midem taş
Sureklı bi gaz
Zaten normaldede şiştim ve gazlıydım
Aetık tıka basa doyana kdr yemeyecegım
Çok rahatszlık verıyor artık
Kullan canım ihmal etme. Gaviscon double kullanıyorum bana fayda etmiyor. Sanki dünyayı yemişim gibi taş gibi olması çok rahatsız edici ya. Bu şişkinlik daha çok artmaz inşallah çok korkuyorum.Ben de çok sisiyorumberenikaa kahvaltı ettim karnım göğsümun altından kocaman şiş durumda çok bana bir şurup verdi Dr kabızlık şişkinlik var deyince daha kullanmadım inş işe yarar haftası benden büyük olanlar karnım yok diyor benim sanki 5 aylık
Canım önden bilmek istiyorum diye söyle karından bakmak isterse canım detaylıya girince vajinal iste. Bende vajinal istiycem genelde hep karından ölçüyor ama yinede vajinal da ölçümü bilmek istiyorum. Çok sinsi ve hiç ihmal edilecek bir konu değil.Detaylıya girince acaba kendi bakarmı diye düşünüyorum ya bakmazsa mesela doktor kendim söyleyimmi acaba?
Korktum şimdi. Okumadım ama inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım. Her akşam hepimize dua ediyorumKızlar ben dün gece uyuyamadım diye Şubat grubunda bir konuya denk geldim. Lütfen ama lütfen detaylı ultrasondan rahim ağzı uzunluğunuzu vajinal ölçtürün. Ve enfeksiyonlarınız varsa da ciddiye alın.
Okuduğum çoook üzücü bir konuydu buradan paylaşmak istemiyorum ama,
bunlara dikkat edelim olur mu?
Benim de çok gazım var ve aşırı midem yanıyorBnımde akşamları midem taş
Sureklı bi gaz
Zaten normaldede şiştim ve gazlıydım
Aetık tıka basa doyana kdr yemeyecegım
Çok rahatszlık verıyor artık
Karından nasıl ölçüyorlarki?geçen defa ben doktora sordum bana diyorki bundan önce erken doğumun oldumu hayır dedim ama yine bilmek isterim bana dedi bak bakıyorum ultrasondan iyi sorun yok ordan görülüyormu acaba?o zaman detaylıda sorucam merak etdim bendeCanım önden bilmek istiyorum diye söyle karından bakmak isterse canım detaylıya girince vajinal iste. Bende vajinal istiycem genelde hep karından ölçüyor ama yinede vajinal da ölçümü bilmek istiyorum. Çok sinsi ve hiç ihmal edilecek bir konu değil.
Bana da duphalac verdi beslenme düzenimizi değiştirmek gerek sanırım ekmek pilav kesip az ve sık yemeliyiz ama ben uymuyorum buna aklima ne gelirse yiyorumKullan canım ihmal etme. Gaviscon double kullanıyorum bana fayda etmiyor. Sanki dünyayı yemişim gibi taş gibi olması çok rahatsız edici ya. Bu şişkinlik daha çok artmaz inşallah çok korkuyorum.
Canım çok geçmiş olsun benimde öyle sürekli akıntım var doktor normal diye hep bana canım. Günde kaç tane çamaşır değişiyorum inan kiKızlarberenikaa X Xxudy @Peynirdomates doktora gittim yine 3 günlük fitil verdi bu sefer farklı olarak probiyotikte ekledi 10 tane tablet var içinde. Bir de kültür örneği aldık yoğun akıntı olunca. Umarım geçer artık düşünmekten yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?