Oluyor kuzum. Hep var. Zaten ben hamileliği öğrenmeden hep regl oldum sandım tuvalete gittim baktım. Öğrenince de kan sandım korktum ama çok şükür sorun yok. Bol su içmen lazım kuzum
Bende de oluyordu bir ara hatta dedim noluyor keseden su mu geliyor dedim. Gebelikte olabiliyormuş bir de mantardan da olabiliyormuş su gibi ıslaklık. Çamaşırda kısa süre sonra kuruyor ama iz kalmıyordu.
Yaa gecmiş olsun bir tek akıntımı oluyor yoksa akıntı kaşınmada var..eskiden bende vardır mantar ama bende günlük pedlerden oluşmuştu inanılmaz kaşıntı oluyordu ve hep akıntı oluyordu bende
Kaç hafta hep gaz ve şişkinlik olurdu şimdi pek kalmadı karnımda daha düz bebiş bence pek belirgin değil ne zaman büyüyecek bizim bebişler :) anneme göre fark var ama benim biraz göbekte vardı bebek gibi gelmiyor
Yaa gecmiş olsun bir tek akıntımı oluyor yoksa akıntı kaşınmada var..eskiden bende vardır mantar ama bende günlük pedlerden oluşmuştu inanılmaz kaşıntı oluyordu ve hep akıntı oluyordu bende
Kaç hafta hep gaz ve şişkinlik olurdu şimdi pek kalmadı karnımda daha düz bebiş bence pek belirgin değil ne zaman büyüyecek bizim bebişler :) anneme göre fark var ama benim biraz göbekte vardı bebek gibi gelmiyor
Kaç haftalıksın?kendim zayıf olsam bile göbeğim vardır sanırım bebiş o boşluğa yerleşmişbenim annemde diyor var tabi azcık varda ama 5 aylık hamile karnı diğil
Kızlar berenikaa@gizemperaPeynirdomates
doktora gittim yine 3 günlük fitil verdi bu sefer farklı olarak probiyotikte ekledi 10 tane tablet var içinde. Bir de kültür örneği aldık yoğun akıntı olunca. Umarım geçer artık düşünmekten yoruldum.
Bu da çok pahalı doona da ama küçülme açısından ben de cybex seçerdim ama fiyatı düşündürüyor verilir mi. Bir de mesela benim kardeşim hiç bebek arabasına binmezdi hep yürümek isterdi. Öyle de olursa iyice tamam boşa para
orası öyle bende aynı fikirdeydim ne kadar fark olabilir diyordum pahalı falan ama gerçekten cok güzelmiş sadece pusetini bile 2 yaşa kadar kullabiliyorsunuz
Kaç haftalıksın?kendim zayıf olsam bile göbeğim vardır sanırım bebiş o boşluğa yerleşmişbenim annemde diyor var tabi azcık varda ama 5 aylık hamile karnı diğil
ama hafifliğini bir gör katlanma kolaylığını bir gööörr vuruldummm bir arkadaşım dolap uygulamasında yurtdısından cok cok uyguna geldiğini söyledi sıfır olarak şimdi inceleyeceğim
Bütün gece uyuyamadım ya gaz mı bu yoksa kasılma mı bu diye düşündüm durdum. Kasılma olsa kısa sürerdi kasıklara falan vururdu dimi. Bu bildiğin midem taş gibiydi. Benim de kaç zamandır yoktu yine başladı.
Fitil yine aynı canım gyno max. Probiyotikte gynobio lu bişeydi pembe kutulu fitil bitince ona başlayacakmışım. Geçen bir doktor instagramda canlı yayın açmıştı hamile bir bayan geçmeyen mantarından bahsettiğinde doktor mantarın bebeğe zararı olmayacağından bahsetti ancak başka bakteri varsa o zaman erken doğum gibi risklerin olabileceğini söyledi.