- 16 Mart 2022
- 3.282
- 3.261
- 83
- 33
Aynı şekilde kuzum ben de anlamadım karıştırdım ikisini gaz mı yoksa hamilelik sancısı mı diye. Uykuya zor daldım. Sabah kalktım yine aynı sancı var. Wc çıkınca geçti şükür. Ben öyle akşam çok da yememiştim. Mercimek corbası içmiştim sadece küçük bir kase. Ama sanki bi tencere yemişim gibi midem şişti. Bebek büyüdükçe bağırsakları sıkıştırıyor heraldeBütün gece uyuyamadım ya gaz mı bu yoksa kasılma mı bu diye düşündüm durdum. Kasılma olsa kısa sürerdi kasıklara falan vururdu dimi. Bu bildiğin midem taş gibiydi. Benim de kaç zamandır yoktu yine başladı.
Tamam işte az kaldıBiz 15 haftalığız dahaSiz kaçıncı haftadasınız?
Bana da mantar için kullanılan bir fitil verdi içinde 5 tane vardı ama ben birini açtığımda yere düşürdüm 4 kullanabildim inşallah bi şeye yarar . Bakteri enfeksiyon için de sanırım güzel beslenip bol su içip korunmak mı gerekiyor kiFitil yine aynı canım gyno max. Probiyotikte gynobio lu bişeydi pembe kutulu fitil bitince ona başlayacakmışım. Geçen bir doktor instagramda canlı yayın açmıştı hamile bir bayan geçmeyen mantarından bahsettiğinde doktor mantarın bebeğe zararı olmayacağından bahsetti ancak başka bakteri varsa o zaman erken doğum gibi risklerin olabileceğini söyledi.
Aynen öyle canım eskiden de yemeği kaçırınca miden şişermiydi. Benim hamile kalmadan önce de vardı şimdi ama rahatsızlık hissi x2 . Ee biz ilerleyen haftalardan porsiyonlarımızı nasıl biraz da olsa fazlalaştırıcaz ki. Sabah tuvalete çıktımda rahatladım.Ayyy hiç sorma … yemeği fazla kaçırsam ve 1 gün bile tuvalete çıkamamış olsam o kadar kötü oluyorum ki . Dün cidden bi ara acillik olcam galiba diye düşündüm. Sağ kasığımda öyle bir sancı oldu ki ayağa kalkıp yürüyemedim bile çok kötüydübugün tuvalet ihtiyacımı giderince çok şükür geçti az ve sık yiycez anlaşıldı
Canım yatmadan önce ben yemek yemiyorum sadece meyve çok acıksam yoğurt ekmekle yoksa uyuyamamkiAynen öyle canım eskiden de yemeği kaçırınca miden şişermiydi. Benim hamile kalmadan önce de vardı şimdi ama rahatsızlık hissi x2 . Ee biz ilerleyen haftalardan porsiyonlarımızı nasıl biraz da olsa fazlalaştırıcaz ki. Sabah tuvalete çıktımda rahatladım.bir de insan korkuyor kasılma mı ne bu diye. Tövbe bidaha daha dikkatli olacağım
Canım geçmiş olsun. En son kontrole gittiğimde bana da fitil yazdı. 2 tane var içinde 3 gün arayla kullanımlık. Bende dikkat edeceğim şu akıntı olayına. Geçmezse mutlaka kültür yaptıracağımKızlarberenikaa @gizempera Peynirdomates doktora gittim yine 3 günlük fitil verdi bu sefer farklı olarak probiyotikte ekledi 10 tane tablet var içinde. Bir de kültür örneği aldık yoğun akıntı olunca. Umarım geçer artık düşünmekten yoruldum.
Aynen öyle canım eskiden de yemeği kaçırınca miden şişermiydi. Benim hamile kalmadan önce de vardı şimdi ama rahatsızlık hissi x2 . Ee biz ilerleyen haftalardan porsiyonlarımızı nasıl biraz da olsa fazlalaştırıcaz ki. Sabah tuvalete çıktımda rahatladım.bir de insan korkuyor kasılma mı ne bu diye. Tövbe bidaha daha dikkatli olacağım
Bende bugün tam 18. Bende biraz balık etliydim kalçam göbeğim biraz vardı , benimde göbek bebek gibi durmuyor henüz ,bende inanamıyorum 5aya giriş yaptık , ama 5 aydan sonra asıl daha çabuk büyüyecek doktor da öyle demişti bakalımTamam işte az kaldıbiz 18+3
Şikayetin kalmadıysa çok iyi. Bol su hep içilmesi lazım zaten ama vajinal bakteride mutlaka ilaç kullanmak gerekiyor maalesef. Kültürde bişey çıkmaz umarım. Gebeliğin ilk haftalarında garanti olsun diye kültür vermiştim koli basili pozitif çıkmıştı fitil vermişti doktor.Bana da mantar için kullanılan bir fitil verdi içinde 5 tane vardı ama ben birini açtığımda yere düşürdüm 4 kullanabildim inşallah bi şeye yarar . Bakteri enfeksiyon için de sanırım güzel beslenip bol su içip korunmak mı gerekiyor ki
Canım bende en son 20:00 da yemiştim. Çok geç saat değildi ama sanırım dikkat etmem gerekiyordu.Canım yatmadan önce ben yemek yemiyorum sadece meyve çok acıksam yoğurt ekmekle yoksa uyuyamamki
Vallahi düşünüyorum ama araştırma da yapmıyorum şuanorası öyle bende aynı fikirdeydim ne kadar fark olabilir diyordum pahalı falan ama gerçekten cok güzelmiş sadece pusetini bile 2 yaşa kadar kullabiliyorsunuz
Sağol canım sana da geçmiş olsun inşallah biter de kurtuluruz. Bir oh diyemedim ya şu an en rahat zamandayız bideCanım geçmiş olsun. En son kontrole gittiğimde bana da fitil yazdı. 2 tane var içinde 3 gün arayla kullanımlık. Bende dikkat edeceğim şu akıntı olayına. Geçmezse mutlaka kültür yaptıracağım
Bencede canım bebek büyüdükçe sıkıştırıyor. Aynu şeyleri yaşamışız bilmiyorum bu korkuyu nasıl ayırt edicezAynı şekilde kuzum ben de anlamadım karıştırdım ikisini gaz mı yoksa hamilelik sancısı mı diye. Uykuya zor daldım. Sabah kalktım yine aynı sancı var. Wc çıkınca geçti şükür. Ben öyle akşam çok da yememiştim. Mercimek corbası içmiştim sadece küçük bir kase. Ama sanki bi tencere yemişim gibi midem şişti. Bebek büyüdükçe bağırsakları sıkıştırıyor heraldedediğin gibi kasılma gelip gidiyor kısa süreli benim bildiğim .
Şiddetli değilse normal nasıl bi ağrı ki. Dün benimde batma gibi hem sağ hem sol kasıkta vardı.Hiç bilmiyorum canım . Çok yemicez tek bildiğim bu . Hamilelik öncesinde de yemeği kaçırdığım zaman bi rahatsız olurdum ama dediğin gibi x2 şuan . Bugün daha rahatım düne göre ama yine sağ kasığım ağrıyor yürürken . Yani normal mi nu hiç bilmiyorum da
Bende hiç iyiyim diyemedim canım hep bişey çıkıyor. Gyno- lomexın 600 mg bu canım umarım işe yarar.Sağol canım sana da geçmiş olsun inşallah biter de kurtuluruz. Bir oh diyemedim ya şu an en rahat zamandayız bideSana hangi fitili verdi.
Bende haftaya cuma doktordayım..aslında doktorlar beğeniyor böyle olunca arkadaşım var diyor 6 aydan sonra hızlı büyümeye başlıyor şimdi çok güzel gizlete biliyorumBende bugün tam 18. Bende biraz balık etliydim kalçam göbeğim biraz vardı , benimde göbek bebek gibi durmuyor henüz ,bende inanamıyorum 5aya giriş yaptık , ama 5 aydan sonra asıl daha çabuk büyüyecek doktor da öyle demişti bakalımPazartesi doktora gideceğim çok heyecanlıyım
Aynen çok hızlı geciyor çok şükür birde biz hep doktor randevunu bekliyoruz ya ondan bizler için daha çabuk gecicek MaşAllahZaman nasıl hızlı geçti ya . Maşallah daha gün yeni yeni konuşuyordu herkes cinsiyet falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?