2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynı şekilde kuzum ben de anlamadım karıştırdım ikisini gaz mı yoksa hamilelik sancısı mı diye. Uykuya zor daldım. Sabah kalktım yine aynı sancı var. Wc çıkınca geçti şükür. Ben öyle akşam çok da yememiştim. Mercimek corbası içmiştim sadece küçük bir kase. Ama sanki bi tencere yemişim gibi midem şişti. Bebek büyüdükçe bağırsakları sıkıştırıyor heralde dediğin gibi kasılma gelip gidiyor kısa süreli benim bildiğim .

Bana da mantar için kullanılan bir fitil verdi içinde 5 tane vardı ama ben birini açtığımda yere düşürdüm 4 kullanabildim inşallah bi şeye yarar . Bakteri enfeksiyon için de sanırım güzel beslenip bol su içip korunmak mı gerekiyor ki

Aynen öyle canım eskiden de yemeği kaçırınca miden şişermiydi. Benim hamile kalmadan önce de vardı şimdi ama rahatsızlık hissi x2 . Ee biz ilerleyen haftalardan porsiyonlarımızı nasıl biraz da olsa fazlalaştırıcaz ki. Sabah tuvalete çıktımda rahatladım. bir de insan korkuyor kasılma mı ne bu diye. Tövbe bidaha daha dikkatli olacağım

Canım yatmadan önce ben yemek yemiyorum sadece meyve çok acıksam yoğurt ekmekle yoksa uyuyamamki

Canım geçmiş olsun. En son kontrole gittiğimde bana da fitil yazdı. 2 tane var içinde 3 gün arayla kullanımlık. Bende dikkat edeceğim şu akıntı olayına. Geçmezse mutlaka kültür yaptıracağım

Hiç bilmiyorum canım . Çok yemicez tek bildiğim bu . Hamilelik öncesinde de yemeği kaçırdığım zaman bi rahatsız olurdum ama dediğin gibi x2 şuan . Bugün daha rahatım düne göre ama yine sağ kasığım ağrıyor yürürken . Yani normal mi nu hiç bilmiyorum da

Tamam işte az kaldı biz 18+3
Bende bugün tam 18. Bende biraz balık etliydim kalçam göbeğim biraz vardı , benimde göbek bebek gibi durmuyor henüz ,bende inanamıyorum 5aya giriş yaptık , ama 5 aydan sonra asıl daha çabuk büyüyecek doktor da öyle demişti bakalım Pazartesi doktora gideceğim çok heyecanlıyım

Son düzenleme:
Şikayetin kalmadıysa çok iyi. Bol su hep içilmesi lazım zaten ama vajinal bakteride mutlaka ilaç kullanmak gerekiyor maalesef. Kültürde bişey çıkmaz umarım. Gebeliğin ilk haftalarında garanti olsun diye kültür vermiştim koli basili pozitif çıkmıştı fitil vermişti doktor.

Canım yatmadan önce ben yemek yemiyorum sadece meyve çok acıksam yoğurt ekmekle yoksa uyuyamamki
Canım bende en son 20:00 da yemiştim. Çok geç saat değildi ama sanırım dikkat etmem gerekiyordu.

Canım geçmiş olsun. En son kontrole gittiğimde bana da fitil yazdı. 2 tane var içinde 3 gün arayla kullanımlık. Bende dikkat edeceğim şu akıntı olayına. Geçmezse mutlaka kültür yaptıracağım
Sağol canım sana da geçmiş olsun inşallah biter de kurtuluruz. Bir oh diyemedim ya şu an en rahat zamandayız bide Sana hangi fitili verdi.

Bencede canım bebek büyüdükçe sıkıştırıyor. Aynu şeyleri yaşamışız bilmiyorum bu korkuyu nasıl ayırt edicez

Şiddetli değilse normal nasıl bi ağrı ki. Dün benimde batma gibi hem sağ hem sol kasıkta vardı.

Sağol canım sana da geçmiş olsun inşallah biter de kurtuluruz. Bir oh diyemedim ya şu an en rahat zamandayız bide Sana hangi fitili verdi.
Bende hiç iyiyim diyemedim canım hep bişey çıkıyor. Gyno- lomexın 600 mg bu canım umarım işe yarar.

Bende haftaya cuma doktordayım..aslında doktorlar beğeniyor böyle olunca arkadaşım var diyor 6 aydan sonra hızlı büyümeye başlıyor şimdi çok güzel gizlete biliyorum

Zaman nasıl hızlı geçti ya . Maşallah daha gün yeni yeni konuşuyordu herkes cinsiyet falan diye.
Aynen çok hızlı geciyor çok şükür birde biz hep doktor randevunu bekliyoruz ya ondan bizler için daha çabuk gecicek MaşAllah

Kızlar ben dün gece uyuyamadım diye Şubat grubunda bir konuya denk geldim. Lütfen ama lütfen detaylı ultrasondan rahim ağzı uzunluğunuzu vajinal ölçtürün. Ve enfeksiyonlarınız varsa da ciddiye alın.
Okuduğum çoook üzücü bir konuydu buradan paylaşmak istemiyorum ama,
bunlara dikkat edelim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…