güzel yolculuklarız olsun korkma bisey olmazCanım bende dün yaşadığım sıkıntıyı araştırırken tesadüfen okudum ya. Bi de çok tecrübesizim kimseye de soramıyorum bu normal mi değil mi diyeEvet canım istemiyorlar ama 20. hftadan sonra bence sorun olmaz. Ben detaylıya 21+6 da randevu aldım kesinlikle baktırmak istiyorum. Bi de crp enfeksiyonu da tetikliyor çook dikkat etmek lazım. Yani grip vs olursam mutlaka crp takibi de yapalım. İdrar yolu enfeksiyonu takibi de yapalım. Biz önlemimizi alalım artık gerisi Rabbimin elinde.
Evet canım çıkmamaktan yanayım özellikle 26-27 haftaya kadar ama maalesef eşim ve arkadaşlarıyla dağ evi planı yaptık bugün çıkacağım. İnşallah sorunsuz gider gelirim.
Evet canim oyle tabiki aminn insallahİnşallah canım benim en önemlisi sağlıkla kucağına alda zaten onun kokusunu içine çekince acı ağrı kalmiyor
Yanlış yazmışım 6000lik benim bir kutu içinde 2 tane var 15 kutu alıyorum , bende 3 aydır fark ödüyorum, raporlu olduğu halde sebebini bilmiyorum2 seferdir alıyorum bir fark çıkmadı bende özellikle de sordum, çünkü bende araştırdığım kadarıyla fiyat farkı ödeniyor, ben sizin gibi aylık alıyorum ve raporum var ama benim 4000lik ondan mı acaba?
Ay canim insallah ya devlette inaninki normal dogum cok cok zor ben 12 saat suni sanci yedim asla acilmam olmadi artik beni sezeryana alin diye yalvariyordum. Bazen gercekten diyorumki oh cok sukur 2. Dogumum sezeryan olcak neyseki hemen olup biticek diyorum 1 haftaya kalmaz iyilesiyorsun zaten ay insallah cok iyi olur canim saglikli sihatli alalimda kucagimiza insallahMerhaba bende 2.doğumumu ssvd yapmayı çok istedim aslında normal doğum seyrinde gidiyor herşey ama açılma hiç olmayınca sezeryan oluyorum
İlk sezeryanım biraz zorlamıştı ama ikinci sezeryan daha rahattı, sizde hemen toparlarsınız, bakalım benim 3. Nasıl olacak?
Kuzum ateşin yoksa belki gerek yoktur da bilmiyorum yine de aklını karıştırmayım. Ama Tıp merkezleri oluyor istersen dahiliye ye uğra hastayım da enfeksiyon tetkiklerini iste.güzel yolculuklarız olsun korkma bisey olmazşimdi gribim ben crpye mi baktırayım nerde bakılıyor ki (
Vallahi canım hiç bilmiyorum ki, 4000lik olanda 10 tane iğne var içinde, 3 kutu veriyorlar yani 1 aylık, sonra yeniden yazdırıyorum ama bir fark görülmedi neye göre yapışıyor bilmiyorumYanlış yazmışım 6000lik benim bir kutu içinde 2 tane var 15 kutu alıyorum , bende 3 aydır fark ödüyorum, raporlu olduğu halde sebebini bilmiyorum
Evet çok haklısın bende her seferinde 12 saat sancı çekip sezeryan oluyorum, ama olsun sağlıkla geldiler dünyaya, karnımızdakileri de sağlıkla alalım kucağımıza, iyi düşünelim hep iyi olsunlarAy canim insallah ya devlette inaninki normal dogum cok cok zor ben 12 saat suni sanci yedim asla acilmam olmadi artik beni sezeryana alin diye yalvariyordum. Bazen gercekten diyorumki oh cok sukur 2. Dogumum sezeryan olcak neyseki hemen olup biticek diyorum 1 haftaya kalmaz iyilesiyorsun zaten ay insallah cok iyi olur canim saglikli sihatli alalimda kucagimiza insallah
Canim kayisi denedin mi ? Bana demir ilaci kabizlik yaptı cok zorlanmistim 4 5 gundur aksamlari 1 bardak suyun icine 2 tane kayisi koyuyorum sabah ilk isim o suyu icmek kayisilari yemek oluyo iyi geldi gercektenöerhaba hangi
surubu verdi ben tuvalete hiç çıkamıyorum denemiyorum bile artık hiç gelmiyor(
devlet memuruysan acaba maaşında mı kesinti oluyor bilmiyorum sgklıyım ben de fark ödüyorum ama bir kaç ay önce ödenmiyormuşVallahi canım hiç bilmiyorum ki, 4000lik olanda 10 tane iğne var içinde, 3 kutu veriyorlar yani 1 aylık, sonra yeniden yazdırıyorum ama bir fark görülmedi neye göre yapışıyor bilmiyorum
Evet çok haklısın bende her seferinde 12 saat sancı çekip sezeryan oluyorum, ama olsun sağlıkla geldiler dünyaya, karnımızdakileri de sağlıkla alalım kucağımıza, iyi düşünelim hep iyi olsunlar
eskiden sigara kahvem vardı gelirdi :)) deneyeyimmmm :)) bu da çok kilo aldırırır değil mi hafta da 2 benimCanim kayisi denedin mi ? Bana demir ilaci kabizlik yaptı cok zorlanmistim 4 5 gundur aksamlari 1 bardak suyun icine 2 tane kayisi koyuyorum sabah ilk isim o suyu icmek kayisilari yemek oluyo iyi geldi gercekten
Evet bulantı ilacı kullanıyorum ama çok işe yaradığını söyleyemiycem ne yazık ki. İki gün iyi bir gün kötü geçiyor o yüzden midemin aldığı şeylerden yiyip inşallah bugün iyi günümdür diyorumBulantı ilaçları vardı doktor vermedi mi size ? En azından besleyici şeyler yemek gerekiyor. Onun harici zaten ekmek,pirinç gibi şeyleri zaten yemeye gerek yok hiçbir faydası olmuyor vücuda
cenım yecrübeli anneler bilirler ama akıntı sümük gibi içinde de ince kılcal damar varsa nişan deniyor o aşırı tehlikeli, suyun gelmesi de foşur foşur içinde su balonu patlaması gibi kibar bir akıntı değilKızlar selam . Dünden beri özellikle sağ kasığımda sancım oluyor demiştim . Gaz sancısı gibi geliyor . Bugün bi ara iç çamaşırımda ıslaklık hissettim ve gerçekten bir anda o kadar korktum kiwc gittiğimde iç çamaşırımın biraz ıslak olduğunu farkettim ama akıntı mı yoksa ne anlamadım açıkçası. Allah korusun ama su geliyor olsa ayağa kalkınca yavaş yavaş olsa bile bacaklarımızdan da akar dimi ay tüm moralim bozuldu bir anda. Hiç bu kadar korkmamıştım
Valla bilmiyorum kilo aldirir mi beni rahatlatti gaz olsn kabizlik olsuneskiden sigara kahvem vardı gelirdi :)) deneyeyimmmm :)) bu da çok kilo aldırırır değil mi hafta da 2 benim(
Zorlanma farklı bir boyut annenin doğum şeklini seçme hakkı tabiki de olmalı ama neticede bu anne ve bebeğin sağlık durumlarının takip edilerek verilen bir karar olmalı anne doğumdan korkuyorsa egitime yada terapiye yönlendirilmeli. Sağlık açısından aksi bir durum varsa bence sezaryen tercih edilmeli sonuç olarak bu bir kurtarma ameliyatı olarak bilinir keyfi olmamalı. Dediğiniz gibi bazı ülkelerde bu bizim ülkemizde dahil sırf normal dogurtucaz diye anne ve bebeğin hayatının riske atıldığı bir çok örnek var bunlarda genelde ülkemizde devlet hastanelerinde oluyor bazen doktor yüzünden bazen annenin ailesinin yada kendisinin normal doğum baskısı yüzünden... her iki doğumunda riskleri var sezaryen olunca bebek dünyaya sağlıklı gelecek garantisi de yok normal doğarsa da burda önemli olan ilk önce doğal ve sağlıklı olanın tercih edilmesi riskli bir durum varsa kurtarma ameliyatı olarak sezaryenin tercih edilmesi önemli benim görüşüm bu şekildeanlamıyorum inanın hiç dünyada böyle kadınlar ile ilgili her kararı adamlar veriyor kürtaj olması yasal mı sezeryan yerine normal doğum mu yapmalı :/ erkekler doğursaydı eminim bir tane normal doğum yapanı olmazdı ama kadınlar ile ilgili her kararı veriyorlar ne kadar yanlış son ana kadar normal doğuma zorlamak burda 41 haftada sırf bu nedenle bebeğini kaybeden var amerilada arkadaşımın bebeği bu nedenle kakasını yuttu çocuk küvezde kaldı abd bebek ölü doğum oranlarında çok yüksek olan bir ülke her kadının kendi seçme hakkı olmalı zorlanmamalı
yok tatlım zeytinyağına gelene kadar neler yiyorum benValla bilmiyorum kilo aldirir mi beni rahatlatti gaz olsn kabizlik olsunolmadi gün aşırı yaparsin sen
çok faydalı olmasa da bişeyler yemek ,hiç yiyememekten daha iyidir. Aslında çoğumuz 2. Trimestera girdik bu dönemde bulantılar geçiyormuş ama ,inşallah en kısa zamanda siizn de geçerEvet bulantı ilacı kullanıyorum ama çok işe yaradığını söyleyemiycem ne yazık ki. İki gün iyi bir gün kötü geçiyor o yüzden midemin aldığı şeylerden yiyip inşallah bugün iyi günümdür diyorum
cenım yecrübeli anneler bilirler ama akıntı sümük gibi içinde de ince kılcal damar varsa nişan deniyor o aşırı tehlikeli, suyun gelmesi de foşur foşur içinde su balonu patlaması gibi kibar bir akıntı değil
bizler daha kasılmalara geçmedik o önümüzdeki haftalar o zaman galiba yeni tehlikeler başlıyor
kendimi artık savaşta sağ kalmaya çalışıyor gibi hissediyorum
Ben sancımın olduğu bi gün gece acile gitmiştim canım. O gün sancı da varken telaşla akıntıyı suyum geldi diye panik yapmıştım . Acilde ebe baktı iç çamaşırıma bi problem yok dedi. Suyun gelmiş olsa içi su dolu poşet düşün patlarsa sürekli olarak akar. Su gelmesi de öyle olur dedi. Öyle devam ederse bi doktora git hemen canım.Kızlar selam . Dünden beri özellikle sağ kasığımda sancım oluyor demiştim . Gaz sancısı gibi geliyor . Bugün bi ara iç çamaşırımda ıslaklık hissettim ve gerçekten bir anda o kadar korktum kiwc gittiğimde iç çamaşırımın biraz ıslak olduğunu farkettim ama akıntı mı yoksa ne anlamadım açıkçası. Allah korusun ama su geliyor olsa ayağa kalkınca yavaş yavaş olsa bile bacaklarımızdan da akar dimi ay tüm moralim bozuldu bir anda. Hiç bu kadar korkmamıştım
Aslında tam kötü hissetmememiz gereken dönem çocuk istiyor napayım diyeceğimiz dönem de işte çok mu kasıyoruz ne anlamadım kiAhaha o his bende de var. Makarna pilav ekmek benim için sanki zehir. Yiyince kendimi kötü hissediyorum.normal hayatımda da böyleydi ama arada güzel tatlı olursa yiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?