Ahaha o his bende de var. Makarna pilav ekmek benim için sanki zehir. Yiyince kendimi kötü hissediyorum.Alışkanlık aslında bilerek yaptığım bir şey değil hep böyleydi sadece öğle yemelerim bu kadar değildi akşam yemeğine kadar bebişi avutmaya çalışıyorum.ama ne yalan söyleyeyim biraz kilo almak istiyorum da karbonhidrat alınca vücudumu kirletiyormuş hissi bir türlü geçmiyor bunu bana kim böyle hissettirdi bilmiyorum çocukluğuma inmem gerek
Aminnn canımm zaten eutrox ilacını çevremdede gebeyken kullanan insanlar var 50 mg 75 mg ben 25 kullanıyordum ama benim düşmüş o yüzden bir ay kullanmıycam canım gerekirse kullanıcam gene ama günümüzde troit sorunu genelde herkeste var ilacıda var grip gibi basit düşünelimAmin amin hepimiz sağlıkla hayırla vaktinde ve kolaylıkla alalım kucağımıza. Oksaparı raporlu mu alıyorsun canım, bana doğuma kadar hatta sonrasına da rapor yazdı, ama eczacı dedi ki ilk 3 ay veriliyor, sonra heyet raporu isteniyor devam edilecekse, kasıma kadar alabileceğim sonrası heyet raporu lazımmış
Yediğimiz, içtiğimiz tüm şeyler bebelere şifa olsun
Eutroxu doğuma kadar kullandırrı sanıyorum doktor, benim t3 t4 normal çıkıyor tsh biraz yüksek ama şükür ki ilacı var düşüyor
öerhaba hangiBen de çok sisiyorumberenikaa kahvaltı ettim karnım göğsümun altından kocaman şiş durumda çok bana bir şurup verdi Dr kabızlık şişkinlik var deyince daha kullanmadım inş işe yarar haftası benden büyük olanlar karnım yok diyor benim sanki 5 aylık
Anladım canım, sağlıkla gelsin miniklerAminnn canımm zaten eutrox ilacını çevremdede gebeyken kullanan insanlar var 50 mg 75 mg ben 25 kullanıyordum ama benim düşmüş o yüzden bir ay kullanmıycam canım gerekirse kullanıcam gene ama günümüzde troit sorunu genelde herkeste var ilacıda var grip gibi basit düşünelim
Oksaparı ben yazdırıyorum canım Nasipse 11+0 olduk biz henüz yazdırıncada bir miktar ödüyorum canım ben 5 kutu alıyorum 10 adet içinde 150 tl felan ödüyorum canımm Bakalım ilerde nasıl olucak İNŞALLAH sağlıkla ilerlesinde
Aslında öyle beslenmek en güzeli.doğumdan sonra çok rahat edersinAynen bebişler büyüyor artık onlar istiyorlar.Ben sanırım kendim için kilo yapacak şeyler yemediğim için bebiş kilo alsa da ben 50de takıldım kaldım Onun büyümesi güzel ama sanırım ben çok kilo alamayacakmışım gibi duruyor. Millet makarna, pilav gömüyor ben de hiç makarna, pilav ve ekmek yemiyorum hele tatlı hiç yemiyorum. Sadece sabahları tam buğday ekmeğinden tost yiyorum sonra ekmek bitiyor benim için
ben de okudum iki gündür kendime gelemedim çok kötü oldum doktorlarda bu haftalarda alttan muayene istemiyorlar gibime geldiOradan da görülüyor ama vajinal ölçüm daha sağlıklı diyorlar. Bu konuya doktorlar dikkat etmiyor ama rahim ağzı kısalmaları karşıma sürekli çıkıyor. içimiz rahat olsun biz yinede ölçtürelim.
Bulantı ilaçları vardı doktor vermedi mi size ? En azından besleyici şeyler yemek gerekiyor. Onun harici zaten ekmek,pirinç gibi şeyleri zaten yemeye gerek yok hiçbir faydası olmuyor vücudaEvet karbonhidrat da hızlı yükseltip düşürüyor kan şekerini, belki önce doktorunuza sonra bir beslenme uzmanına danışabilirsiniz imkan varsa sebebi bu olabilir çünküBenim midem çok bulanıyor beşinci haftamdan beri, o yüzden yiyemiyorum, yiyebildiğim şeyler de çok kısıtlı ve kan şekerini hızlı yükselten şeyler oluyor ekseriyetle. Ondan iki saatte bir hem miktar azlığından, hem de şeker oynamasından elim ayağım titriyor
ben de hiç değişiklik yapmadım eski düzenimin aynısıYok canım hiç değişiklik yapmadım. Ekmek,makarna gibi şeyleri çıkarmadım hiç.
Baya yükselmiş canımm en son 350 felandı 1 ay önce içinde 2 tane var bir kutunun ben eczaneye sordum baya yükselmiş o haldeAnladım canım, sağlıkla gelsin minikler
Evet trioid çoğu kişide oluyor günümüzde, küçük oğlumda da kullanmıştım,
Oksapara hiç para ödemiyorum, 3 kutu yazıyor aile hekimi
Normalde ücretli alınca bir kutusu 865 liraymış
İnşallah canım benim en önemlisi sağlıkla kucağına alda zaten onun kokusunu içine çekince acı ağrı kalmiyorEvet canim oyle Türkiyede malesef devlet hastanesi sıcak bakmiyor ssvd ye ama dediginiz gibi normallesse cok iyi olur ozellerde cok asiri pahali neyseki annem esim yardimci bana kucuk kizima bakicak biri biride yeni dogana insallah toparlarim hemen
Ben sabah akşam aç karnina zeytinyağı içiyorum canım o zaman yumuşatıyoröerhaba hangi
surubu verdi ben tuvalete hiç çıkamıyorum denemiyorum bile artık hiç gelmiyor(
Bende çok etkilendim sürekli wc gidip akıntıma bakıyorum kanama falan var mı diyeben de okudum iki gündür kendime gelemedim çok kötü oldum doktorlarda bu haftalarda alttan muayene istemiyorlar gibime geldi( evden hiç çıkmayıp sürekli yatmayı bile düşündüm risk denmediği halde bana ( valla yatan arkadaslarımız daha güvendeler o yüzden özenmesinler hiç çıkanlara
Merhaba bende 2.doğumumu ssvd yapmayı çok istedim aslında normal doğum seyrinde gidiyor herşey ama açılma hiç olmayınca sezeryan oluyorumEvet canim oyle Türkiyede malesef devlet hastanesi sıcak bakmiyor ssvd ye ama dediginiz gibi normallesse cok iyi olur ozellerde cok asiri pahali neyseki annem esim yardimci bana kucuk kizima bakicak biri biride yeni dogana insallah toparlarim hemen
Duphalac veriyor doktor , bana da yazmıştı ihtiyacın olursa kullanırsın diye , ben çok zorlandığımda 1/2 kez kullandım iyi gelmiştiöerhaba hangi
surubu verdi ben tuvalete hiç çıkamıyorum denemiyorum bile artık hiç gelmiyor(
Canım bende dün yaşadığım sıkıntıyı araştırırken tesadüfen okudum ya. Bi de çok tecrübesizim kimseye de soramıyorum bu normal mi değil mi diyeben de okudum iki gündür kendime gelemedim çok kötü oldum doktorlarda bu haftalarda alttan muayene istemiyorlar gibime geldi( evden hiç çıkmayıp sürekli yatmayı bile düşündüm risk denmediği halde bana ( valla yatan arkadaslarımız daha güvendeler o yüzden özenmesinler hiç çıkanlara
Evet canım bencede normal hem büyüyor bebişler onunda etkisi ola bilirBenim bu hafta arttı akıntım, bende de dediğin gibi oluyor ama ben hamilelikte normal diye sormadım doktora biraz da artık hareketlenmeye başladım yavaş yavaş onun da etkisi olabilir
anlamıyorum inanın hiç dünyada böyle kadınlar ile ilgili her kararı adamlar veriyor kürtaj olması yasal mı sezeryan yerine normal doğum mu yapmalı :/ erkekler doğursaydı eminim bir tane normal doğum yapanı olmazdı ama kadınlar ile ilgili her kararı veriyorlar ne kadar yanlış son ana kadar normal doğuma zorlamak burda 41 haftada sırf bu nedenle bebeğini kaybeden var amerilada arkadaşımın bebeği bu nedenle kakasını yuttu çocuk küvezde kaldı abd bebek ölü doğum oranlarında çok yüksek olan bir ülke her kadının kendi seçme hakkı olmalı zorlanmamalıDevlet çok sıcak bakmıyor evet, İstanbul'da da Zeynep Kamil devlet hastanesi yaptırıyor birtek. Aslında ikinci sezaryen riskleri ssvd riskinden daha fazla malesef Türkiye'de çok yaygın değil Hollanda'da kuzenim 3 bebeğini sezaryen ile dünyaya getirdi her seferinde son ana kadar normal olur diye yinede beklediler keşke bizde de böyle normalleşse özele dünya para vermek zorunda kalmasak birçok kadında maddi durumdan tercih edemiyor malesef. Benimde ilki karambole getirdi doktor kendi baslatti doğumu 6 saat bekleyip açılma yok diye sezaryene aldı.
Oksapar fiyat farkı ödemiyor musunuz , benimde raporum var aylık alıyorum ben iğneleri oksapar 600Lük 1 aylık 30 adet alınca 800 küsür tl fiyat fark ödemesi yapıyorumAnladım canım, sağlıkla gelsin minikler
Evet trioid çoğu kişide oluyor günümüzde, küçük oğlumda da kullanmıştım,
Oksapara hiç para ödemiyorum, 3 kutu yazıyor aile hekimi
Normalde ücretli alınca bir kutusu 865 liraymış
2 seferdir alıyorum bir fark çıkmadı bende özellikle de sordum, çünkü bende araştırdığım kadarıyla fiyat farkı ödeniyor, ben sizin gibi aylık alıyorum ve raporum var ama benim 4000lik ondan mı acaba?Oksapar fiyat farkı ödemiyor musunuz , benimde raporum var aylık alıyorum ben iğneleri oksapar 600Lük 1 aylık 30 adet alınca 800 küsür tl fiyat fark ödemesi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?