2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ahaha o his bende de var. Makarna pilav ekmek benim için sanki zehir. Yiyince kendimi kötü hissediyorum. normal hayatımda da böyleydi ama arada güzel tatlı olursa yiyordum

Aminnn canımm zaten eutrox ilacını çevremdede gebeyken kullanan insanlar var 50 mg 75 mg ben 25 kullanıyordum ama benim düşmüş o yüzden bir ay kullanmıycam canım gerekirse kullanıcam gene ama günümüzde troit sorunu genelde herkeste var ilacıda var grip gibi basit düşünelim
Oksaparı ben yazdırıyorum canım Nasipse 11+0 olduk biz henüz yazdırıncada bir miktar ödüyorum canım ben 5 kutu alıyorum 10 adet içinde 150 tl felan ödüyorum canımm Bakalım ilerde nasıl olucak İNŞALLAH sağlıkla ilerlesinde

öerhaba hangi
surubu verdi ben tuvalete hiç çıkamıyorum denemiyorum bile artık hiç gelmiyor (

Anladım canım, sağlıkla gelsin minikler
Evet trioid çoğu kişide oluyor günümüzde, küçük oğlumda da kullanmıştım,
Oksapara hiç para ödemiyorum, 3 kutu yazıyor aile hekimi
Normalde ücretli alınca bir kutusu 865 liraymış

Aslında öyle beslenmek en güzeli.doğumdan sonra çok rahat edersin ben de o irade yok. Ben de saydıklarını gömenlerdenim şimdilik 2 kilo aldım ama daha cok alacak gibiyim

ben de okudum iki gündür kendime gelemedim çok kötü oldum doktorlarda bu haftalarda alttan muayene istemiyorlar gibime geldi ( evden hiç çıkmayıp sürekli yatmayı bile düşündüm risk denmediği halde bana ( valla yatan arkadaslarımız daha güvendeler o yüzden özenmesinler hiç çıkanlara

Bulantı ilaçları vardı doktor vermedi mi size ? En azından besleyici şeyler yemek gerekiyor. Onun harici zaten ekmek,pirinç gibi şeyleri zaten yemeye gerek yok hiçbir faydası olmuyor vücuda

Baya yükselmiş canımm en son 350 felandı 1 ay önce içinde 2 tane var bir kutunun ben eczaneye sordum baya yükselmiş o halde

İnşallah canım benim en önemlisi sağlıkla kucağına alda zaten onun kokusunu içine çekince acı ağrı kalmiyor

Bende çok etkilendim sürekli wc gidip akıntıma bakıyorum kanama falan var mı diye Ben geçen gittiğimde bahsettim doktora rahim ağzı kısalığından muayene bitince söyledim . O da merak etme ben her geldiğinde ölçüyorum bişey olursa ben sana söylerim zaten bu ölçümü 15. 16. Haftalardan sonra yapıyoruz dedi. Ama bana da ölçüyorum dediği karından ultrason hep.

Merhaba bende 2.doğumumu ssvd yapmayı çok istedim aslında normal doğum seyrinde gidiyor herşey ama açılma hiç olmayınca sezeryan oluyorum
İlk sezeryanım biraz zorlamıştı ama ikinci sezeryan daha rahattı, sizde hemen toparlarsınız, bakalım benim 3. Nasıl olacak?

Canım bende dün yaşadığım sıkıntıyı araştırırken tesadüfen okudum ya. Bi de çok tecrübesizim kimseye de soramıyorum bu normal mi değil mi diye Evet canım istemiyorlar ama 20. hftadan sonra bence sorun olmaz. Ben detaylıya 21+6 da randevu aldım kesinlikle baktırmak istiyorum. Bi de crp enfeksiyonu da tetikliyor çook dikkat etmek lazım. Yani grip vs olursam mutlaka crp takibi de yapalım. İdrar yolu enfeksiyonu takibi de yapalım. Biz önlemimizi alalım artık gerisi Rabbimin elinde.
Evet canım çıkmamaktan yanayım özellikle 26-27 haftaya kadar ama maalesef eşim ve arkadaşlarıyla dağ evi planı yaptık bugün çıkacağım. İnşallah sorunsuz gider gelirim.

Benim bu hafta arttı akıntım, bende de dediğin gibi oluyor ama ben hamilelikte normal diye sormadım doktora biraz da artık hareketlenmeye başladım yavaş yavaş onun da etkisi olabilir
Evet canım bencede normal hem büyüyor bebişler onunda etkisi ola bilir

anlamıyorum inanın hiç dünyada böyle kadınlar ile ilgili her kararı adamlar veriyor kürtaj olması yasal mı sezeryan yerine normal doğum mu yapmalı :/ erkekler doğursaydı eminim bir tane normal doğum yapanı olmazdı ama kadınlar ile ilgili her kararı veriyorlar ne kadar yanlış son ana kadar normal doğuma zorlamak burda 41 haftada sırf bu nedenle bebeğini kaybeden var amerilada arkadaşımın bebeği bu nedenle kakasını yuttu çocuk küvezde kaldı abd bebek ölü doğum oranlarında çok yüksek olan bir ülke her kadının kendi seçme hakkı olmalı zorlanmamalı

Oksapar fiyat farkı ödemiyor musunuz , benimde raporum var aylık alıyorum ben iğneleri oksapar 600Lük 1 aylık 30 adet alınca 800 küsür tl fiyat fark ödemesi yapıyorum

Oksapar fiyat farkı ödemiyor musunuz , benimde raporum var aylık alıyorum ben iğneleri oksapar 600Lük 1 aylık 30 adet alınca 800 küsür tl fiyat fark ödemesi yapıyorum
2 seferdir alıyorum bir fark çıkmadı bende özellikle de sordum, çünkü bende araştırdığım kadarıyla fiyat farkı ödeniyor, ben sizin gibi aylık alıyorum ve raporum var ama benim 4000lik ondan mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…