2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy bunu öğrenmem içimi rahatlattı canım çok teşekkürler. şuan yok çok şükür . Bir gelip bi durmaz yani heralde su geliyor olsa

Bu zamana kadar hep kasıkta hissediyodum bu hafta gobek deligi cevresinde hissediyorum ya buyudugu icin oraya cıktı ya da dik duruyo
Yaa maşallah yerim onuu benimki bir kere pıt yapardı bugün bı enerjik heralde baya oynadı ama hep kasıklarımda ayakları solumda sanırım oraya vuruyor sizin bebito kaç haftalık demekki büyümüş gobege çıkmış

18+1 olduk bugun sizin kac hafta yaa o minicik pıt pıtlar bile nasil sevindiriyo insani

Ayyy bunu öğrenmem içimi rahatlattı canım çok teşekkürler. şuan yok çok şükür . Bir gelip bi durmaz yani heralde su geliyor olsa
Bana öyle dedi ebe canım . Sürekli sızar ya da boşalır diye. Sonuçta o sıvı bebeğin içinde olduğu kese yırtılınca çıkan su. endişe etme ama sancı geçmezse ve akıntı çoksa doktorunu bilgilendir

Kızlar 10 haftadır sık sık baş dönmesi yaşıyorum tansiyonum mu düşüyor acaba 14. Haftadayım benım gıbı olan var mı? Ve baş belası Bı derdım var hemoroıde resmen oram agrıyo bısı çıkmış afedrsınız her tuvalete gitmek ölüm gıbı şu an duzenlı çıkıyorum ama acısı aynı tavsiyeniz var mı

Canim aile hekimine gidip ölçum yaptir istersen ben gecen ilac yazdirmaya gittigimde kontrol amacli hic sikayetim yokken olctuler biraz dusuk dedi bas donmen falan var mi diye sordu yok dedim olursa gel ölctur takip yapalim demislerdi hemoroid icinde gebe kalmadan önce at kestanesi yagi veya kremi kullaniyodum ben hamilelikte kullaniliyo mu bilmiyorum ama benim doktorum sürülen yağlara karsi degil bitkisel olduktan sonra kullanabilirsin yaglari diyodu

Tüp bebek tedavisi zamaninda bu şırıngaları saklamıştım bebegim dogunca fotograf çekerim diye şimdi o kadar zor geliyo ki bakmak bile dün dolaptaki ilaçlari ayırırken gördüm hemen attım bırak foto çekmeyi görmek bile istemiyorum bide buz dağının görünen kısmı bu bir bu kadar da atmıştım bir kere negatif gordugumde dellenip

Eklentiler

• IMG-20231004-WA0005.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar bebislerin hareketlerini göbek deliginizin altında mı hissediyorsunuz böyle kasıkla göbek deliği arası
Canım ben çok fazla hissetmeye başladım ya normal mi? ben göbek deliğinin tam yakınında hissediyorum bazen de altında.

Kızlar selam, dün kontrolüm vardı iki gün öndeymiş bizimki, doktor 2 3 gün önde geride olabilir normal dedi. Yalnız bir an bile yerinde durmadı sürekli Bi hareket halinde 20.haftada detaylı ultrason yaptırıcam siz nerede yaptıracaksınız fiyat aldınız mı

Ayağından üşütmüş olabilir misin. Dün ben biraz üşüttüm aynı şekilde kasıklarım da sancı oldu.
Çok şiddetlenirse doktoruna yaz canım ama önemli bişey yoktur diye düşünüyorum sıcak bişeyler iç

devlet memuruysan acaba maaşında mı kesinti oluyor bilmiyorum sgklıyım ben de fark ödüyorum ama bir kaç ay önce ödenmiyormuş
Yok canım devlet memuru değilim, sgklıyım bende, anlamadım ki bende, sonradan topluca çıkmaz inşallah acısı öyle daha kötü olur

Niqu canım bu magnezyumu nasıl kullanıyorsun. Uzun yola gidiyorum ağrım olursa kullanayım diye aldım.

Eklentiler

• IMG_6375.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…