Ben sancımın olduğu bi gün gece acile gitmiştim canım. O gün sancı da varken telaşla akıntıyı suyum geldi diye panik yapmıştım . Acilde ebe baktı iç çamaşırıma bi problem yok dedi. Suyun gelmiş olsa içi su dolu poşet düşün patlarsa sürekli olarak akar. Su gelmesi de öyle olur dedi. Öyle devam ederse bi doktora git hemen canım.
Yaa maşallah yerim onuu benimki bir kere pıt yapardı bugün bı enerjik heralde baya oynadı ama hep kasıklarımda ayakları solumda sanırım oraya vuruyor sizin bebito kaç haftalık demekki büyümüş gobege çıkmış
Yaa maşallah yerim onuu benimki bir kere pıt yapardı bugün bı enerjik heralde baya oynadı ama hep kasıklarımda ayakları solumda sanırım oraya vuruyor sizin bebito kaç haftalık demekki büyümüş gobege çıkmış
Bana öyle dedi ebe canım . Sürekli sızar ya da boşalır diye. Sonuçta o sıvı bebeğin içinde olduğu kese yırtılınca çıkan su. endişe etme ama sancı geçmezse ve akıntı çoksa doktorunu bilgilendir
Kızlar 10 haftadır sık sık baş dönmesi yaşıyorum tansiyonum mu düşüyor acaba 14. Haftadayım benım gıbı olan var mı? Ve baş belası Bı derdım var hemoroıde resmen oram agrıyo bısı çıkmış afedrsınız her tuvalete gitmek ölüm gıbı şu an duzenlı çıkıyorum ama acısı aynı tavsiyeniz var mı
Kızlar 10 haftadır sık sık baş dönmesi yaşıyorum tansiyonum mu düşüyor acaba 14. Haftadayım benım gıbı olan var mı? Ve baş belası Bı derdım var hemoroıde resmen oram agrıyo bısı çıkmış afedrsınız her tuvalete gitmek ölüm gıbı şu an duzenlı çıkıyorum ama acısı aynı tavsiyeniz var mı
Canim aile hekimine gidip ölçum yaptir istersen ben gecen ilac yazdirmaya gittigimde kontrol amacli hic sikayetim yokken olctuler biraz dusuk dedi bas donmen falan var mi diye sordu yok dedim olursa gel ölctur takip yapalim demislerdi hemoroid icinde gebe kalmadan önce at kestanesi yagi veya kremi kullaniyodum ben hamilelikte kullaniliyo mu bilmiyorum ama benim doktorum sürülen yağlara karsi degil bitkisel olduktan sonra kullanabilirsin yaglari diyodu
Tüp bebek tedavisi zamaninda bu şırıngaları saklamıştım bebegim dogunca fotograf çekerim diye şimdi o kadar zor geliyo ki bakmak bile dün dolaptaki ilaçlari ayırırken gördüm hemen attım bırak foto çekmeyi görmek bile istemiyorum bide buz dağının görünen kısmı bu bir bu kadar da atmıştım bir kere negatif gordugumde dellenip
Kızlar selam, dün kontrolüm vardı iki gün öndeymiş bizimki, doktor 2 3 gün önde geride olabilir normal dedi. Yalnız bir an bile yerinde durmadı sürekli Bi hareket halinde 20.haftada detaylı ultrason yaptırıcam siz nerede yaptıracaksınız fiyat aldınız mı
Kızlar idrar kültürü ve idrar tahlili farklı seyler mi ? aile hekiminde idrar kültürü ve kan tahlili zamanim gelmis de sormayi unuttum kültür farkli mi diye
Öyleymis canim bir arkadas soyledi bende bu zamana kadar 2 defa idrar tahlili vermistim de ondan garipsedim hep tahlil diyolardi simdi kültür denilince
Kızlar selam . Dünden beri özellikle sağ kasığımda sancım oluyor demiştim . Gaz sancısı gibi geliyor . Bugün bi ara iç çamaşırımda ıslaklık hissettim ve gerçekten bir anda o kadar korktum ki wc gittiğimde iç çamaşırımın biraz ıslak olduğunu farkettim ama akıntı mı yoksa ne anlamadım açıkçası. Allah korusun ama su geliyor olsa ayağa kalkınca yavaş yavaş olsa bile bacaklarımızdan da akar dimi ay tüm moralim bozuldu bir anda. Hiç bu kadar korkmamıştım
Ayağından üşütmüş olabilir misin. Dün ben biraz üşüttüm aynı şekilde kasıklarım da sancı oldu.
Çok şiddetlenirse doktoruna yaz canım ama önemli bişey yoktur diye düşünüyorum sıcak bişeyler iç