2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen öyle acele etmeyek..lansinoh zaman kaybı diyorlar sanki vazgecicem
Ben aslında ilk zamam için manuel düşnüyodum çünkü gerek olup olmayacagi bile belli degil sezeryan bile olsa 2. Günü süt geliyo artik o gunler icinde manuel yeter diye dusunuyodum ama bunu gorunce alim dedim ama fikrim degisebilir mochi alıcam bitane onu öneriyolar bebek emerken diger gogusten sut geliyomus heralde onun ziyan olmamasi icin

Ayyy bu kadar sütümüz olsunda yeterkikardeşimde çok az olmuş acaba diyorum bendemi öyle olucam birde kendi doğum yapmıştı.Alsam manuel almam bence ya zaten bitmiş halde oluyoruz onunla uğraşamam..manuel zormuş sanki yoksa benmi yalnış biliyorum

perinatolglar kendileri mi bakıp görüyor yoksa aşette sorun varsa parlama mı oluyor onu merak ediyorum aslında :))
Tabii kendileri bakıyor tek tek tüm organlara, parmaklara dahi tek tek, onların cihazları daha iyi gösteriyor, epeyde uzun sürüyor 40 dk kadar sürdüğü oluyor
Olacak olacak, Allahın izniyle, beyne pozitif yükleyelim

Benim yengem aldı manuel 1 2 gün kullandi sadece oyle zor demedi sutu cogalana kadar ilk gunler sagdi o kadar ama bende bilemedim valla suan bende ugrasamam diye dusundum off evet süt olsunda gerisi önemli degil son aylar beslenmeye daha cok dikkat ederiz Allahın izniyle çoğalir olan da

Ay Amin Allah

Aynen uğraşmayak elektrikli en güzeliAy İn şa Allah olur ya sonra sütüm yok diye ağlamayak

Selam anakraçiler yıllar yılı hep takipçiyim İlk defa böyle bir platforma yazıyorum hiç beceremem böyle işleribende mart annesi olacağım inşallah!!bebiş hareketini hissetmeyip üzülen anneleri görünce dayanamadım yazmak istedim.bende hamileyken çok geç hissederim neredeyse 5 ay civarlarında öyle aman aman anlatılan gibi hareketli de olmuyor benim bebişler üzülürdüm ama şimdi durmak bilmiyorlar çok yoruyorlar inanın herşey yolundaysa takılmayın üzmeyin kendinizi

Kizlar mutfak halısını makinaya atayım dedim çıkarırken önü su olmuş makinanın bı dahaki girdiğimde fayansta kayıp popo üstü yere düştüm ama sağ popomun üstüne ve elime verdim ağırlığımı biraz uçtum yani korkudan hemen kalktım ama belim ağrıdı biraz bebeğime birşey olmuş müdür çok korktum eşim kızar bana niye iş yapıyorsun diye söyleyemedim o yüzden

Kaç haftalıksın?ben 6 haftalıkken popo üstü yere düşmüştüm hiçbir şey olmadı çok şükür ireli haftalarda hiç olmaz korkma

Kaç haftalıksın?ben 6 haftalıkken popo üstü yere düşmüştüm hiçbir şey olmadı çok şükür ireli haftalarda hiç olmaz korkma
14+4 hemen kalktım ama biraz belim ağrıyor ayağım kaydı birden ayaklarım yerden kesildi şok oldum zaten çok dengesizim bu gün bir haller var tuttuğum şeyler bile düşüyor elimden

çok geçmiş olsun uzan bu aksam hareket etme bence dinlen bisey olmamıştır

14+4 hemen kalktım ama biraz belim ağrıyor ayağım kaydı birden ayaklarım yerden kesildi şok oldum zaten çok dengesizim bu gün bir haller var tuttuğum şeyler bile düşüyor elimden
İreli haftadasın hiç korkma yorulmuş ola bilirsin benim bacağım kalçam morarmıştı

çok geçmiş olsun uzan bu aksam hareket etme bence dinlen bisey olmamıştır
Ya sürekli gözüme birşeyler batıyor ev çok pismiş gibi geliyor burnuma birşeyler kokuyor akşam akşam nerden çıktı bilmiyorum inşallah olmamıştır bir kaç yazı okudum şimdi amniyon sıvısi bebeği koruyormuş falan diye inşallah koruyordur bana dua edin korktum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…