- 21 Ağustos 2020
- 402
- 709
- 53
- 34
Canım 15 haftalıkken ben de düştüm hem de belim falan morardı dizlerim soyuldu kötü düştüm yani . Ama bişey olmadı çok şükür . Doktora söyledim korktum diye . Korkma düşmez kalkmaz bir Allah .. güvende o şuan dedi14+4 hemen kalktım ama biraz belim ağrıyor ayağım kaydı birden ayaklarım yerden kesildi şok oldum zaten çok dengesizim bu gün bir haller var tuttuğum şeyler bile düşüyor elimden
Teşekkür ederim alacağım. Gerçekten çok zor bişi Allah kımseye vermesin yanı daha 2.çocukta böyle pert oluyoruz eskiler nasıl yapıyormuş acabaBütun aktarlarda vardirkantaron yagi daha cok yanik yara izi falan onlarda iyi ama istersen at kestanesi yagiyla biraz karistirip kullanabilirsin kabiz olmamayada cok dikkat et bol su ic kayisi ye bende demir ilacindan sebeb kabizlik vardi çok korktum baslicak diye de Allaha şükür olmadi çok zor tahmin edebiliyorum Allahim yardimcin olsun
Ay inşallah ya kendimi dinliyorum şimdi inşallah karnım falan ağrımazCanım 15 haftalıkken ben de düştüm hem de belim falan morardı dizlerim soyuldu kötü düştüm yani . Ama bişey olmadı çok şükür . Doktora söyledim korktum diye . Korkma düşmez kalkmaz bir Allah .. güvende o şuan dedirahat ol yani
Evet, 5 dakıkalık mesafe yolu yürüyemiyordum, ağrısından ağlıyordum, doktoruma göründüm herşey normal dedi duphaston verdi, Progestan verdi, birde magnezyum verdi 16. Haftadayım su anKızlar kasık ağrınız oluyor mu sizinde ?
Yaaa bende hissetmek istiyorum artıkKızlaarr benim 2. Gebeliğm olduğu için ilk bebiş hareketini çok iyi bılıyorum ve sanırım dünden beri hissediyorum
Emin olmak istedim, yalnız sadece tek bi pozisyonda hissesılıyor, uzanıp yatın, bacaklarınızı dümdüz uzatın, kasıkta, vajınanın üstunde pıt pıt, çok hafif şekilde
Gazmı dıye dünden beri anlamaya çalışıyorum
İlk bebişimde nredeyse 20. Haftada hissetmiştım, dün 16+3 dedi doktor, aslında erken ama çok şaşırdım,
Bazı arkadaşlar karında toplanma yazmış, bebiş şimdiden toplanmaz, birde deniz gbi, balık gbi dalga şeklınde olmaz harektler bu haftalarda, onlar daha ileriki haftalarda oluyor, göbüş dalgalanıyor.
Ayyy şuan bile uzanıyorum sürekli pıt.. Pıt..
Ayyy o zaman kesin benimki bebişKızlaarr benim 2. Gebeliğm olduğu için ilk bebiş hareketini çok iyi bılıyorum ve sanırım dünden beri hissediyorum
Emin olmak istedim, yalnız sadece tek bi pozisyonda hissesılıyor, uzanıp yatın, bacaklarınızı dümdüz uzatın, kasıkta, vajınanın üstunde pıt pıt, çok hafif şekilde
İlk bebişimde nredeyse 20. Haftada hissetmiştım, dün 16+3 dedi doktor, aslında erken ama çok şaşırdım,
Bazı arkadaşlar karında toplanma yazmış, bebiş şimdiden toplanmaz, birde deniz gbi, balık gbi dalga şeklınde olmaz harektler bu haftalarda, onlar daha ileriki haftalarda oluyor, göbüş dalgalanıyor.
Ben 15.haftanın içindeyimCanım sen kaç haftalıksın ? Bende 16+4 hiç hissetmedim
Ben de çok hissetmek istiyorum ya ama korkuyorum biraz da nasıl bir his acabaKızlaarr benim 2. Gebeliğm olduğu için ilk bebiş hareketini çok iyi bılıyorum ve sanırım dünden beri hissediyorum
Canım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzzGünaydın kızlarkontrolüm var bugün çok heyecanlıyım, dua edin bana
Amin kuzum inşallah, o kadar gerginim ki midem bulanıyorCanım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzz
Hayır canım gergin olma bebişi göreceksin ne güzel saat kaçta bizde haberde et hemenAmin kuzum inşallah, o kadar gerginim ki midem bulanıyor
İnşallah iyidir minnağımHayır canım gergin olma bebişi göreceksin ne güzel saat kaçta bizde haberde et hemen
2.ci de olsa ilk gibi geliyor dimiKızlaarr benim 2. Gebeliğm olduğu için ilk bebiş hareketini çok iyi bılıyorum ve sanırım dünden beri hissediyorum
Ayy bişey kalmamış çıkınca yaz hemen iyidirr iyidir Allah'ın izniyleİnşallah iyidir minnağım9.10 da kuzum randevum
biryenianneadayi canım senin ne zaman kontro?
Saat 12.30 da kuzumbiryenianneadayi canım senin ne zaman kontro?
Hayır bebiş hareketleri uykudan uyandıracak kdr olmuyor, bnım hiç olmadı, ilk gebeliğim cok rahat gectı, çok rahat uyudum. Prenses gebelik ti resmen..Ben de çok hissetmek istiyorum ya ama korkuyorum biraz da nasıl bir his acabaSizin ikinci anneliğinizmiş ileriki dönemlerde son aylarda bebek güçlendiğinde hareketleri uykudan uyandırıp sıkıntı yapıyor mu acaba ya merak ediyorum
Cnm sakin ol gergın olcak bişy yokAmin kuzum inşallah, o kadar gerginim ki midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?