2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
14+4 hemen kalktım ama biraz belim ağrıyor ayağım kaydı birden ayaklarım yerden kesildi şok oldum zaten çok dengesizim bu gün bir haller var tuttuğum şeyler bile düşüyor elimden
Canım 15 haftalıkken ben de düştüm hem de belim falan morardı dizlerim soyuldu kötü düştüm yani . Ama bişey olmadı çok şükür . Doktora söyledim korktum diye . Korkma düşmez kalkmaz bir Allah .. güvende o şuan dedi rahat ol yani

Teşekkür ederim alacağım. Gerçekten çok zor bişi Allah kımseye vermesin yanı daha 2.çocukta böyle pert oluyoruz eskiler nasıl yapıyormuş acaba

Ay inşallah ya kendimi dinliyorum şimdi inşallah karnım falan ağrımaz

Kızlaarr benim 2. Gebeliğm olduğu için ilk bebiş hareketini çok iyi bılıyorum ve sanırım dünden beri hissediyorum
Emin olmak istedim, yalnız sadece tek bi pozisyonda hissesılıyor, uzanıp yatın, bacaklarınızı dümdüz uzatın, kasıkta, vajınanın üstunde pıt pıt, çok hafif şekilde
Gazmı dıye dünden beri anlamaya çalışıyorum
İlk bebişimde nredeyse 20. Haftada hissetmiştım, dün 16+3 dedi doktor, aslında erken ama çok şaşırdım,
Bazı arkadaşlar karında toplanma yazmış, bebiş şimdiden toplanmaz, birde deniz gbi, balık gbi dalga şeklınde olmaz harektler bu haftalarda, onlar daha ileriki haftalarda oluyor, göbüş dalgalanıyor.

Ayyy şuan bile uzanıyorum sürekli pıt.. Pıt..

Yaaa bende hissetmek istiyorum artık

Ayyy o zaman kesin benimki bebişçünkü tamda dediğin gibi bir pozisyonda hiss ediyorum ayaklarımı uzatıyorum uzanıyorum o zaman pıt pıt ediyor vajinanın üstünde

Ben de çok hissetmek istiyorum ya ama korkuyorum biraz da nasıl bir his acabaSizin ikinci anneliğinizmiş ileriki dönemlerde son aylarda bebek güçlendiğinde hareketleri uykudan uyandırıp sıkıntı yapıyor mu acaba ya merak ediyorum

2.ci de olsa ilk gibi geliyor dimi masallah ne güzel artık için daha rahat olur hissettiğin için kız benim ki toplanıyor valla hatta az önce uyandım karnıma baktım sol tarafım tepecik gibi sağ boş hatta resmini çektim çok komik gozukuyor benim kız solu seviyor tekmeleri de soldan atıyor

Hayır bebiş hareketleri uykudan uyandıracak kdr olmuyor, bnım hiç olmadı, ilk gebeliğim cok rahat gectı, çok rahat uyudum. Prenses gebelik ti resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…