2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy o zaman kesin benimki bebişçünkü tamda dediğin gibi bir pozisyonda hiss ediyorum ayaklarımı uzatıyorum uzanıyorum o zaman pıt pıt ediyor vajinanın üstünde
Cnm bnce seninki çok buyuk ıhtımal bebiş hareketianlattıgına göre

Gerçekten yıpratıcı bir süreç azmin tebrik edilesi :) hak ettik bugünleri umarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize :)

Genetik test yaptırmışmıydınız?
Bnim pai homozigot ve bir gen heterozigot
Oksapar 0,4 kullanıyorum

Aynısı yaşıyorum canım, banada hep normal diyor dün hatta mesaj attım normal dedi yine
Evet hamilelikte oluyor diyorlar ama ben yine de salı günü gittiğimde tekrar söyleyeceğim bir kaç gün kaşıntı da oldu bende şuan yok geçti enfeksiyon mantar falan olmayayım olduysam da önlem almış olurum en azından idrar kültür testi isteyeceğim normal çıkarsa ve hala akıntım aynıysa endişe etmeye gerek yoktur :)

Benim avent elektrikli tek pompaydi memnunum çift daha kullanisli olabilir ama fiyat farkı çoksa tek de iş görüyor

O test için aç olmaya gerek var mı ya. Bugün gittiğimde ben de isteyeyim bari

Ben çok kullandım bazen uyuyor uzun süreli emmiyor göğsü boşaltmak gerekiyor bazen dışarıda işin oluyor bakan kişiye bırakıyorsun hele calisiyorsan ve sadece anne sütü aliyorsa sürekli sagmak zorunda kaliyorsun

Ayy kızlar bugün hayatımda 2.kez alttan muayene olucam. İlkinde stresten aşırı kasmıştım kendimi. Hiç hatırlamıyorum nasıldı . Acılı bir şey değil dimi yaaa bir de cidden alttan bebeğe zarar verirse korkusu bastı

Tüp bebek sürecinde bir süre 2 gün arayla muayene oluyordum alttan :d birşey olmaz merak etme bebek o kadar vajinaya yakın olsa hamilelik süresince ilişkide önerilmezdi sonuçta :) acılı değil tabiki :)

Ben de hissediyorum epeydir ama iki gündür biraz daha guclendi demin uyuyordu muhtemelen bir oksurdum hemen ayaklarının olduğu yer kımıldamaya basladi yine gaz hareketi o kadar sürekli ve kasigimda olmuyor 16. Haftalık 2. Gebelik benim de .yalnız 2 gündür sürekli sağ kasigim ağrıyor tek taraflı ve uzun soluklu.normal mi

Aaa hamilelik süresince mi yasak sana ? olsun yine de doktorun dikkat eder endişe etme :)
Bu sancılar başlayınca doktor ilişkiyi kesin dedi. Zaten eşim de ben de korkuyoruz yaptığımız da yoktu dün eşim bi twit görmüş sağlıklı evliliğin sırrı yatak odasından geçer tezini çürüten yeni bir tez yazıldı diye. Aaa bak bizim doktor meğer tez hazırlığı yapıyormuş ondan sürekli ilişkiyi yasaklayıp duruyormuş diyo mnyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…