Kızlar çıktım çok şükür iyi bebeğim yemememe rağmen mide bulantısı ve yanması için ilaç verdi. Suyu da güzel dedi ki bu ay içemedim su bulantıdan. Veeeee bombayı söylüyorum %95 kız dedi
Kızlar çıktım çok şükür iyi bebeğim yemememe rağmen mide bulantısı ve yanması için ilaç verdi. Suyu da güzel dedi ki bu ay içemedim su bulantıdan. Veeeee bombayı söylüyorum %95 kız dedi
Bu sancılar başlayınca doktor ilişkiyi kesin dedi. Zaten eşim de ben de korkuyoruz yaptığımız da yoktu dün eşim bi twit görmüş sağlıklı evliliğin sırrı yatak odasından geçer tezini çürüten yeni bir tez yazıldı diye. Aaa bak bizim doktor meğer tez hazırlığı yapıyormuş ondan sürekli ilişkiyi yasaklayıp duruyormuş diyo mnyak
Ayy kızlar bugün hayatımda 2.kez alttan muayene olucam. İlkinde stresten aşırı kasmıştım kendimi. Hiç hatırlamıyorum nasıldı . Acılı bir şey değil dimi yaaa bir de cidden alttan bebeğe zarar verirse korkusu bastı
Korkma ağrılı değil, rahat olmaya çalış biliyorum zor ama, en azından dene
Doktorlar deneyimli bizim gibi yüzlerce hasta görmüştür, çok güzel geçecek inan
Bedenim çok değişik tepkiler veriyor. Aynı anda hem wc ihtiyacı hem bulantı geliyor. Wc çıkınca bulantı ya geçiyor ya azalıyor. Kusunca diğeri kaçıyor. Tövbe töbe .alttan üsten sıkışıyor bi taraf rahatlayınca yer mi açılıyor noluyor hiçbir şey anlamadım .
Kızlar hamileliğinizin başından beri folik asit ve vitamin kullandınız mı geçen haberlerde zararlı olduğu söylenildi benimde kafama takıldı size sormak istedim çünkü bende kullanıyorum
Kızlar hamileliğinizin başından beri folik asit ve vitamin kullandınız mı geçen haberlerde zararlı olduğu söylenildi benimde kafama takıldı size sormak istedim çünkü bende kullanıyorum
Ben kullandım . Gebelik istediğim zaman başladım 1 kutu bitirdim aile hekimi folat değerimi ölçtü 22 çıktı. Sınır 20 idi. Aile hekimi bırak hamile kalınca başlarsın dedi. Bıraktım 2 ay sonra hamilelik başladı . Gebeliğin 5. Haftasında tekrar başladım. 12. Haftaya kadar sadece folik asit kullandım. Şimdi kullandığım multivitaminde de var. Her hamile kullanıyor neredeyse . Kullanmazsan başka sorunlar oluyor kullanınca da böyle söylentiler var. Ama doktor dedi diye güvenip kullanıyoruz işte.
Bedenim çok değişik tepkiler veriyor. Aynı anda hem wc ihtiyacı hem bulantı geliyor. Wc çıkınca bulantı ya geçiyor ya azalıyor. Kusunca diğeri kaçıyor. Tövbe töbe .alttan üsten sıkışıyor bi taraf rahatlayınca yer mi açılıyor noluyor hiçbir şey anlamadım .
Ben de benzer olduğundan emin gibiyim ama ispatlayamam. Bazı günler o kadar şişiyorum ki vücut galiba boşalt butonuna basıp hem kusturuyor hem tuvalete çıkıyorum, diğer günler de hep idare ediyorum bir şekilde. Enteresan bence.