2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ooooooo bir prenses daha geliyor siz erkekmi bekliyordunuz kuzum?

Aaaa sakaaaa erkek demişti %65 dimi sana ayyy ben şok sağlıkla gel prensesss

Ahahahh olsun gerçeği bize yasak değil ama korkudan bizdede seyrek ilişki durumları bebekler iyi olsun yeter ki bu süreçte son bulacak sonuçta

Amin kuzum amin inşallah. Biz de şok olduk aaaa diyoruz eşimle
Kaçıncı haftada erkek demişti ve bugün kaçsınız annesiiii

Ahahahh olsun gerçeği bize yasak değil ama korkudan bizdede seyrek ilişki durumları bebekler iyi olsun yeter ki bu süreçte son bulacak sonuçta

Aynen öyle şuan düşünecek olduğum son şey bile değil

Kaçıncı haftada erkek demişti ve bugün kaçsınız annesiiii

Aynen öyle şuan düşünecek olduğum son şey bile değil
11_+6 da erkek olabilir dedi ama pozisyonda görmedi bacak arasını. Tahmin dedi. Bu sefer 15+6 %95 kız dedi ama bir dahakine netleştirelim dedi

Genetik test yaptırmışmıydınız?
Bnim pai homozigot ve bir gen heterozigot
Oksapar 0,4 kullanıyorum
Yok hayır yaptırmamıştım, 2 kalp durması olunca Oksaparı verdi ve coraspirin,sanırım yaştan ötürü birde, sağlıkla alalım kucaklarımıza
Korkma ağrılı değil, rahat olmaya çalış biliyorum zor ama, en azından dene
Doktorlar deneyimli bizim gibi yüzlerce hasta görmüştür, çok güzel geçecek inan

Ayyyyy çok sevindim kız haberlerine ayrı seviniyorum niyeyse heheh

Bedenim çok değişik tepkiler veriyor. Aynı anda hem wc ihtiyacı hem bulantı geliyor. Wc çıkınca bulantı ya geçiyor ya azalıyor. Kusunca diğeri kaçıyor. Tövbe töbe .alttan üsten sıkışıyor bi taraf rahatlayınca yer mi açılıyor noluyor hiçbir şey anlamadım .

Kızlar hamileliğinizin başından beri folik asit ve vitamin kullandınız mı geçen haberlerde zararlı olduğu söylenildi benimde kafama takıldı size sormak istedim çünkü bende kullanıyorum

Kızlar hamileliğinizin başından beri folik asit ve vitamin kullandınız mı geçen haberlerde zararlı olduğu söylenildi benimde kafama takıldı size sormak istedim çünkü bende kullanıyorum
Ben kullandım . Gebelik istediğim zaman başladım 1 kutu bitirdim aile hekimi folat değerimi ölçtü 22 çıktı. Sınır 20 idi. Aile hekimi bırak hamile kalınca başlarsın dedi. Bıraktım 2 ay sonra hamilelik başladı . Gebeliğin 5. Haftasında tekrar başladım. 12. Haftaya kadar sadece folik asit kullandım. Şimdi kullandığım multivitaminde de var. Her hamile kullanıyor neredeyse . Kullanmazsan başka sorunlar oluyor kullanınca da böyle söylentiler var. Ama doktor dedi diye güvenip kullanıyoruz işte.

Ben de benzer olduğundan emin gibiyim ama ispatlayamam. Bazı günler o kadar şişiyorum ki vücut galiba boşalt butonuna basıp hem kusturuyor hem tuvalete çıkıyorum, diğer günler de hep idare ediyorum bir şekilde. Enteresan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…