2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar hamileliğinizin başından beri folik asit ve vitamin kullandınız mı geçen haberlerde zararlı olduğu söylenildi benimde kafama takıldı size sormak istedim çünkü bende kullanıyorum
Canım folik asit ilk 3 ay kullandım günlük alinmasi gereken doz asilirsa zararlı daha doğrusu bebekte otizm ve hiperaktiviteye sebebiyet verebiliyormus diye biliyorum. 400 mikrogram alınması lazım günlük ilk 3 ay. Birde folik asit değil FOLAT kullanilmali dedi doktorum bana.

Kızlar hamileliğinizin başından beri folik asit ve vitamin kullandınız mı geçen haberlerde zararlı olduğu söylenildi benimde kafama takıldı size sormak istedim çünkü bende kullanıyorum
Ben kullandım hamile kalmadan 1 ay önce başladım. Neymiş zararlı olan. Zaten fazlası vücuttan idrarla atılan vitaminler bunlar. Herkes ayrı bişey söylüyor.

Teşekkür ederim canım bende kullanıyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Erkek olabilir demişti kuzum bi öncekinde
Cnm aynı bnım olayı yasadın
14+3 te erkek denip 15+3ten sonra 2 kez kız dendi
İnaan tereddütte kalıyor dımı ya kızda doğru değilse dıyetekrar gdıp baktrma ıhtıyacı hıssedıyosun, bnde oyle olmuştu. Tabiiki sağlıklı olması en önemli sey çok sevındım cnm

Bende de öyle sık sık olmuyor arada oluyor. Bu sabah yaşadım net şekilde. Çok ilginç gerçekten

11_+6 da erkek olabilir dedi ama pozisyonda görmedi bacak arasını. Tahmin dedi. Bu sefer 15+6 %95 kız dedi ama bir dahakine netleştirelim dedi
Hımmm erkek dediğinde daha küçükmüş zten bu nettir bence

Korkma ağrılı değil, rahat olmaya çalış biliyorum zor ama, en azından dene
Doktorlar deneyimli bizim gibi yüzlerce hasta görmüştür, çok güzel geçecek inan

Teşekkür ederiiim inşallah kolay olacak ve güzel sonuçlarla gelicem

Kızlar grip oldum. Var mı onerebileceginiz ilaç dışında biseyler.ise gidip geliyorum aynı zamanda gece nöbeti falan zor oluyo

Kızlar grip oldum. Var mı onerebileceginiz ilaç dışında biseyler.ise gidip geliyorum aynı zamanda gece nöbeti falan zor oluyo
Bana burda söylediler. Sıcak suya bal limon koydum içtim . Sirke bal sıcak su içtim. 2 günde boğazım düzeldi. Karbonatla gargara yaptım bi kere de. Geçmiş olsun .

Yaa benim de seninle ilgili hep erkek diye geçiyordu Dr da sanki başta erkek mi demişti ters köşe yaptı meleğin

Yok bir daha kontrole gidince netleşir başka doktora gitmem herşey kabulüm zaten ilk benim

Tabi en önemlisi sağlıklı olmaları bana da 12 de erkek tahmininde bulundu baya kendimi de alistirdim şimdi kız derse şok olurum
Ahahahah❤ ama kuzum benimkinin pozisyondan görerek dememişti haberin olsun. Bacak arasını görmemiştik biz geçenkinde

neymiş o tez canım :)) benim doktor demedi ama hiç cesaretim yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…