2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bnde 22. Haftada gdıcem cnm
İyice organları oluşsun
Bilrek 1 hafta daha ileri attım tarıhı
Aslında 22.hafta daha iyi bir hafta benim her iki gebeliğim de 22.hafta da bakılmıştı, organları daha iyi oluşuyor

Maşallah bir prenses daha geliyor. Seninle belirtilerimiz çok aynıydı kesin erkek dedim senin içinde ama değilmiş. Oyyy hoşgelsin prenses inşallah

Aynen çünkü bu önceden olmazdı hep aynı yerde pıt pıt mesela şimdi bile sabah hiç gazım olmaz daha sık sık hiss ediyorum çok şükür
Oyyy maşallah canım darısı başıma inşallah yaaa neler yapıyorum bizim oğlanda tık yok. Ultrasonda iyiydi geçen gün hatta ayaklarını oynatıyordu ama ben hiç hissetmedim daha, bir kere hissettim sandım ama gazdı bence

Canım normal benimde öyle sağ kaşığımda hep ağrı agırlık orda sanki senin 16 haftalık mı. Benim 16+5 halen hissetmiyorum

Olucak canım sabr et bende o kadar karnıma hafiften vuruyordum senin haftalarında ama hiç hiss etmiyordum kendimi 20 haftaya hazırlamıştım çünkü ilk gebelikbir defa hiss etsen devamı geliyor canım çünkü ben artık alıştım gaz olmadığını anlıcaksın

İnşallah canım hissetsem bir rahat nefes alacağım nedense, kendi kendime kuruntu yapıyorum acaba zayıf mı ondan mı? Acaba neden ? Diye birde onu dert ediyorum kendime

İnşallah canım hissetsem bir rahat nefes alacağım nedense, kendi kendime kuruntu yapıyorum acaba zayıf mı ondan mı? Acaba neden ? Diye birde onu dert ediyorum kendime
Kuzum bizde gramlar aynıydı seninle hatda bende 16 haftada 135 doktor dedi ama uyumlu deyince bende çok takmadım..16 hafta çok erken hiç düşünme bunu benimkide 16 haraketliydi ama ben hiss etmiyordum

Maşallah bir prenses daha geliyor. Seninle belirtilerimiz çok aynıydı kesin erkek dedim senin içinde ama değilmiş. Oyyy hoşgelsin prenses inşallah
İnşallah kuzum sağlıkla evet hemen hemen aynıydık seninle prillam verdi bana bir de mide yanması için ilaç. İnşallah düzelirim. İlaçları iç mutlaka zorla dedi

İnşallah kuzum sağlıkla evet hemen hemen aynıydık seninle prillam verdi bana bir de mide yanması için ilaç. İnşallah düzelirim. İlaçları iç mutlaka zorla dedi
Prilam seni rahatlatacak kuzum inşallah ihmal etme onu, gramını söyledi mi

Ay ben senin sanki oğlun olacakmış gibi hissediyordum hep

Canım bende daha öncede yazmıştım Cybex istiyorum diye. Ben daha bakamadım gidip. Be kadar fiyat dediler. Doonayı bende düşündüm ama bir buçuk yaşında kadar kullanılabiliyor.
Ben de kısa kullanılıyo dedim ama zaten bastona geçeriz 1.5yaştan sonra tabi ben öyle düşündüm çok büyük geliyor diğer bebek arabaları

Ay ben senin sanki oğlun olacakmış gibi hissediyordum hep
Ayyy sağlıklı olsun da belli olmaz yine değişirmiş benim teyzeme 7.aya kadar kız dedi. Ama bugün kontrolde baya gösterdi bak böyle olursa kız diye. Ama %100 demeyelim yine de dedi

Kızlar detaylı için perinatolag'a mı yoksa kadın doğum uzmanının ayrıntılı ultrasonuna mı gireceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…