İşte en önemli şey cinsellik değildir tezini çürütck bir şeymiş bilmiyorum twitin ayrıntısını bizim doktor da bir sıkıntı yaşadığımda direkt cinselliği yasakladığı için eşim sinir oluyo
Kızlar çıktım çok şükür iyi bebeğim yemememe rağmen mide bulantısı ve yanması için ilaç verdi. Suyu da güzel dedi ki bu ay içemedim su bulantıdan. Veeeee bombayı söylüyorum %95 kız dedi
Oyyy maşallah canım darısı başıma inşallah yaaa neler yapıyorum bizim oğlanda tık yok. Ultrasonda iyiydi geçen gün hatta ayaklarını oynatıyordu ama ben hiç hissetmedim daha, bir kere hissettim sandım ama gazdı bence
Ben de hissediyorum epeydir ama iki gündür biraz daha guclendi demin uyuyordu muhtemelen bir oksurdum hemen ayaklarının olduğu yer kımıldamaya basladi yine gaz hareketi o kadar sürekli ve kasigimda olmuyor 16. Haftalık 2. Gebelik benim de .yalnız 2 gündür sürekli sağ kasigim ağrıyor tek taraflı ve uzun soluklu.normal mi
Oyyy maşallah canım darısı başıma inşallah yaaa neler yapıyorum bizim oğlanda tık yok. Ultrasonda iyiydi geçen gün hatta ayaklarını oynatıyordu ama ben hiç hissetmedim daha, bir kere hissettim sandım ama gazdı bence
Olucak canım sabr et bende o kadar karnıma hafiften vuruyordum senin haftalarında ama hiç hiss etmiyordum kendimi 20 haftaya hazırlamıştım çünkü ilk gebelikbir defa hiss etsen devamı geliyor canım çünkü ben artık alıştım gaz olmadığını anlıcaksın
Olucak canım sabr et bende o kadar karnıma hafiften vuruyordum senin haftalarında ama hiç hiss etmiyordum kendimi 20 haftaya hazırlamıştım çünkü ilk gebelikbir defa hiss etsen devamı geliyor canım çünkü ben artık alıştım gaz olmadığını anlıcaksın
İnşallah canım hissetsem bir rahat nefes alacağım nedense, kendi kendime kuruntu yapıyorum acaba zayıf mı ondan mı? Acaba neden ? Diye birde onu dert ediyorum kendime
İnşallah canım hissetsem bir rahat nefes alacağım nedense, kendi kendime kuruntu yapıyorum acaba zayıf mı ondan mı? Acaba neden ? Diye birde onu dert ediyorum kendime
Kuzum bizde gramlar aynıydı seninle hatda bende 16 haftada 135 doktor dedi ama uyumlu deyince bende çok takmadım..16 hafta çok erken hiç düşünme bunu benimkide 16 haraketliydi ama ben hiss etmiyordum
İnşallah kuzum sağlıkla evet hemen hemen aynıydık seninle prillam verdi bana bir de mide yanması için ilaç. İnşallah düzelirim. İlaçları iç mutlaka zorla dedi
Kızlar çıktım çok şükür iyi bebeğim yemememe rağmen mide bulantısı ve yanması için ilaç verdi. Suyu da güzel dedi ki bu ay içemedim su bulantıdan. Veeeee bombayı söylüyorum %95 kız dedi
İnşallah kuzum sağlıkla evet hemen hemen aynıydık seninle prillam verdi bana bir de mide yanması için ilaç. İnşallah düzelirim. İlaçları iç mutlaka zorla dedi
İnşallah kuzum ya birşey yedikten sonra rezil oluyorum tabiri caizse kraker ye diyor doktor ama krakerden de midem bulanıyor 120 gram 15-16 cm dedi kuzum
Canım bende daha öncede yazmıştım Cybex istiyorum diye. Ben daha bakamadım gidip. Be kadar fiyat dediler. Doonayı bende düşündüm ama bir buçuk yaşında kadar kullanılabiliyor.
Ayyy sağlıklı olsun da belli olmaz yine değişirmiş benim teyzeme 7.aya kadar kız dedi. Ama bugün kontrolde baya gösterdi bak böyle olursa kız diye. Ama %100 demeyelim yine de dedi