2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Takmıcam söz cuma iyi haberle geleyim doktordan yeterki bu defa inanın banaişte bende çıplak bedene bir göbeyim vardır sanki yine aynı göbek duruyor
Cuma günü burda neşeli hallerini göreceğimizden eminim hareketler devam ediyo mu ?

Ay ne güzel kaçıncı haftadasınız

Ben uzanınca hiss ediyorum ayakta olunca sanki bir şey yok.Uzanınca aynı yerde atıyor minnoşumben o kadar kalın giyiniyorumki sanki dışarda kar var dışardan belli oluyormu olmuyormu hiç bakmadımayy ne güzel ama siz gördünüz MaşAllah arkadaşım 24 haftada dışardan yakalamıştı

Sağlıkla gelsin oğlunuz,ben de 15 haftalığımBana sadece pregnom max diye bir vitamin verdi doktorum başka bir şey kullanmıyorum.Folatı da hamileliğimi öğrendikten sonra kullanmıştım onu bıraktık.
Teşekkürler hepimizin inşallah , evet folati ben de bıraktım.

Ne güzel işte zayıf olanlar kilolulara nazaran daha erken hissediyormuş hareketleri öyle okumuştum bi kaç yerde
Evet bende boyle duymustum. Hala hastanedeyim. Dusme tehlikesine karsi her ay yatiyorum. Serum igne ilac. Hastaneye her turlu insan geliyor dun ve bu gun iki kisinin suyu geldi dunku ikiz 28 hafta doguma aldilar. Bugunkide 32 haftalardaymis. Ikizlerin birisi hic iyi degil demislerdi. Rabbim hayirlisini eylesin

Rabbim herkese bebeğine sağsalim kucağına almayı nasip eylesin kötü düşünmeyin insan düşünceyle de çağırıyor bazı şeyleri güzel düşünün güzel olsun rabbim sağlık sıhhat versin sana ve bebeğine

Eşki elma çok iyi Mandarin ekşi çok iyi geliyor bana.Bulantın olmasında ama belkide böyle beslenmenin daha iyi senin için zaten çok şükür bebişte iyi sadece ilaclarını zorla iç
İnşallah içeceğim henüz hiç içemiyorum hala ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…