Biliyorum sen demiştin Azeri olduğunuCanım benim eltimde öyle iki hamilelik geçirdi ikisinde de karnı 6.aydan sonra çıkmaya başladı doktor bile sasirirdi karnın nerde sen nasıl hamilesin derdi endişe etme hic buarada oda Azeri
20. Haftadan sonra düz yatmayın diyor internet ana bilemedimBende sağ sol karışık yatıyorum düz yatmamaya çalışıyorum ama uyurken elimde olmadan düzde yatıyorum onu nasıl cozucem bilmiyorumyaa geçen benimde oldu soluma yatıyordum sonra karnıma bı baktım sol taraf tepecik olmuş sağ taraf boş resmini çektim eşime gönderdim çok komikti
Amin canımbence bebeğin gramı da çok önemli değil esas daha olusurken ki dna kromozom eşleşmesi önemli Allah hastalıklardan korusun genetik yapısı düzgün oluşmuş olsun inşallah3 kg doğdun hayatın boyunca sağlıklı olacaksın 2.5 doğdun hayata yenik başladın gibi değil o ilk baştaki dna yapılanması inşallah iyi olsun bebeklerimiz sağlıklı uzun ömürlü olsunlar anane dede olsunlar
En çok sol ve düz..düz yatınca sorun olduğunu bilmiyordum her defa sola yatıncada olmuyor amaKızlar gün içinde ya da uyurken ne tarafa yatıyorsunuz ben sola yatmaya özen gösteriyorum ama bazen düz de yatıyorum belim ağrımasın diye çok düz yatarsam da belim ağrıyor çok sola yatarsam bel bağlarım acıyor hissediyorum. Çok sola yatınca keseler solda toplanıyor sağ tarafım düz oluyor çok komiğime gidiyor da bir zararı oluyor mudur bilmiyorum ne tarafa yatacağımı şaşırdım
Kuzum bak ben de yiyemiyorum diye korkuyordum bebek büyümüyor diye. Ama çok şükür 120 gr olmuş 15 cm olmuşMoralim yalan söylemicem baya bozulmuş bir şeyi kafaya takınca tek kalmayı seviyorum ama mesela bebişim tekmeliyor arada bazende diyorum yok ya bir şey yok abartma
O ki kaldı kiloya haklısın bende çok okudum çok kilo alanlar gebelikte doğumdan sonra çok hızlıca veriyorlar tabi vermeyenlerde var ama.Şekerde aynı mesela ben zayıf olsam bile şeker yüklemesi yapıcam çünkü hiç dikkat etmiyorum yani aç olursam tatlıda olsa yiyerim karbohidratda yiyorum hele karnım küçük ya ondan tamamen boş vermişim.
Nasıl gerçekçi geldiyse bana adamın geleceğiyle oynayacaktım
Sağol canım. Bende kaşıntı yoktu ama yanma vardı şükür geçtiGeçmiş olsun canım. Benden kültür almadan kendi muayene etti. Candida mantarında kullanılan fitil verdi direk zaten . Canditon ha diye bişey verdi. Şu an akıntım az. En azından enfeksiyon çıkmamış ,yanma kaşıntı yoksa önemli değil
Canım sebebini soyledi miAynen benim doktorum da çok net olmayacaksın dedi sanırım olmam o nedenle diye düşünüyorum
Cnm çok normal bnımde sabahları karnım yokGünaydın kızlar.Sabah kalktım modum düşük karnım küçücük beni görseniz var ya hiç 5 aylık karnı diğil acaba büyümüyormu diye düşüne düşüne mahv oldum benhemen cuma gelse doktora gitsem..bu kadarda geniş olamazki karnım şaşırıyorum
bence bu tetanoz konusu vebale girmek biri okur etkilenir olmaz tetanoz olur bebeğini kaybeder herkes kendine göre doktoru ile karar vermeli doğumu özelde yaptıram var devlette yaptıran var deprem bölgesinde olanlar var hepimizin imkanları farklı özelde yaptırır yine bisey olur herkes riski kendi almalı iyiniyetli bu düşüncelerimiz aynı zamanda da hayatiYani tetanozun zorunluluğu neden kimi doktor ol diyor kimi doktor olma diyor çevremdeki herkes doktoru ol dedi diye olmuş kimse bilinçli bir şekilde olucam demiş çevremde olanlar için konuşuyorum yani kafam karışık doktorum gerek yok dedi aslında
Aynen sende öyle diyordun ne olucak bizim bu hallerimizKuzum bak ben de yiyemiyorum diye korkuyordum bebek büyümüyor diye. Ama çok şükür 120 gr olmuş 15 cm olmuş
Yok kuzum yemek yesem oluyorum 5 aylık sabah ama hiçbir şey sanki kendi göbeyim..yok valla ben değişmem eşim haklı bazen haklı çok takıyorsun diyorCnm çok normal bnımde sabahları karnım yok
Ama bıkahvaltı yapım yada akşam yemeğinden sonra gör bni 9 aylık gbiyim
Vallahi çok şanslı kısımdasın ki kilo almadan hamişsinAynen sende öyle diyordun ne olucak bizim bu hallerimizbenim oğluş nereye saklanmış öyle annesinide korkutuyor
Annelik delilik kuzum. Hangimiz takmıyoruz ki. Hepimiz öyleyizYok kuzum yemek yesem oluyorum 5 aylık sabah ama hiçbir şey sanki kendi göbeyim..yok valla ben değişmem eşim haklı bazen haklı çok takıyorsun diyor
Sorun yoktur inşallah canım gönderdiler mi sonucuEvet canım bakalım idrar verdim sonuç çıkmış mail atacaklar şimdi Dr a atacağım
Kuzum sanada az kalmış şimdi sende kilo olduğu için kendini 20 haftaya hazırlaVallahi çok şanslı kısımdasın ki kilo almadan hamişsinen azından bak erkenden hissettin. Ben mesela geç hissedeceğim bebeği kilodan
Canım Dr attım bakmasını bekliyorum, halen görmedi bugün doğumlarım çok yoğun demişti.Sorun yoktur inşallah canım gönderdiler mi sonucu
İnşallah benim doktorum da olma derAynen benim doktorum da çok net olmayacaksın dedi sanırım olmam o nedenle diye düşünüyorum
Aynen öyle hep diyorum kendime tamam boş ver bak ne güzel her şey yolunda tam doktora gitmeye az kalınca başlıyor bende deli deli sorular..eşim konuşunca rahatlıyorum hep bana canavar gibi diyor çocukAnnelik delilik kuzum. Hangimiz takmıyoruz ki. Hepimiz öyleyiz
15Ay az kalmış kaç haftalık oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?