2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Canım benim eltimde öyle iki hamilelik geçirdi ikisinde de karnı 6.aydan sonra çıkmaya başladı doktor bile sasirirdi karnın nerde sen nasıl hamilesin derdi endişe etme hic buarada oda Azeri
Biliyorum sen demiştin Azeri olduğunubenim kardeşimde zayıftı hamileyken ama karnı kocamandı ama onunki ikiside kızdı..Diyorlar ya genetik sanmıyorum..benim doktorum şaşırmıyorum bu hafta gidince bilmiyorum ama ne söylicek

20. Haftadan sonra düz yatmayın diyor internet ana bilemedim

Amin canımYa ben diyordum fetalı yaptıracam temiz çıkarsa rahatlıcam ama hiç öyle olmadı bazen diyorum eşim gibi rahat olmak ne güzel

En çok sol ve düz..düz yatınca sorun olduğunu bilmiyordum her defa sola yatıncada olmuyor ama

Kuzum bak ben de yiyemiyorum diye korkuyordum bebek büyümüyor diye. Ama çok şükür 120 gr olmuş 15 cm olmuş

Sağol canım. Bende kaşıntı yoktu ama yanma vardı şükür geçti

Aynen benim doktorum da çok net olmayacaksın dedi sanırım olmam o nedenle diye düşünüyorum
Canım sebebini soyledi mi oooff bu aşı işleride çok sorun yaa doktorlar da annelerde ikiye bolundu hangi tarafa gidicem sasirdim

Cnm çok normal bnımde sabahları karnım yok
Ama bıkahvaltı yapım yada akşam yemeğinden sonra gör bni 9 aylık gbiyim

bence bu tetanoz konusu vebale girmek biri okur etkilenir olmaz tetanoz olur bebeğini kaybeder herkes kendine göre doktoru ile karar vermeli doğumu özelde yaptıram var devlette yaptıran var deprem bölgesinde olanlar var hepimizin imkanları farklı özelde yaptırır yine bisey olur herkes riski kendi almalı iyiniyetli bu düşüncelerimiz aynı zamanda da hayati (

Cnm çok normal bnımde sabahları karnım yok
Ama bıkahvaltı yapım yada akşam yemeğinden sonra gör bni 9 aylık gbiyim
Yok kuzum yemek yesem oluyorum 5 aylık sabah ama hiçbir şey sanki kendi göbeyim..yok valla ben değişmem eşim haklı bazen haklı çok takıyorsun diyor

Aynen sende öyle diyordun ne olucak bizim bu hallerimizbenim oğluş nereye saklanmış öyle annesinide korkutuyor
Vallahi çok şanslı kısımdasın ki kilo almadan hamişsin en azından bak erkenden hissettin. Ben mesela geç hissedeceğim bebeği kilodan

Yok kuzum yemek yesem oluyorum 5 aylık sabah ama hiçbir şey sanki kendi göbeyim..yok valla ben değişmem eşim haklı bazen haklı çok takıyorsun diyor
Annelik delilik kuzum. Hangimiz takmıyoruz ki. Hepimiz öyleyiz

Vallahi çok şanslı kısımdasın ki kilo almadan hamişsin en azından bak erkenden hissettin. Ben mesela geç hissedeceğim bebeği kilodan
Kuzum sanada az kalmış şimdi sende kilo olduğu için kendini 20 haftaya hazırla ben öyle etmiştim sonra bir an hiss etdim gaz olmadığını kesin anlıcaksın

Aynen benim doktorum da çok net olmayacaksın dedi sanırım olmam o nedenle diye düşünüyorum
İnşallah benim doktorum da olma der hiç olmak istemiyorum. Yakında sağlık ocağından ararlar. Doktora bi sorayım diycem 20. Haftada gittiğimde de sorarım:)

Annelik delilik kuzum. Hangimiz takmıyoruz ki. Hepimiz öyleyiz
Aynen öyle hep diyorum kendime tamam boş ver bak ne güzel her şey yolunda tam doktora gitmeye az kalınca başlıyor bende deli deli sorular..eşim konuşunca rahatlıyorum hep bana canavar gibi diyor çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…