Merhaba bugün kontrolüm vardı, özellikle sordum tetanoz aşısını, boşver olma dedi bu kadar net, aile hekimi ve ebe de bana bıraktı ama şöyle ben iki gebeliğim dede vurulmuştum, belki ondan dedi ama bilmiyorum zaten bende olmayı düşünmüyordumYani tetanozun zorunluluğu neden kimi doktor ol diyor kimi doktor olma diyor çevremdeki herkes doktoru ol dedi diye olmuş kimse bilinçli bir şekilde olucam demiş çevremde olanlar için konuşuyorum yani kafam karışık doktorum gerek yok dedi aslında
Aynen benim doktorum da çok net olmayacaksın dedi sanırım olmam o nedenle diye düşünüyorumMerhaba bugün kontrolüm vardı, özellikle sordum tetanoz aşısını, boşver olma dedi bu kadar net, aile hekimi ve ebe de bana bıraktı ama şöyle ben iki gebeliğim dede vurulmuştum, belki ondan dedi ama bilmiyorum zaten bende olmayı düşünmüyordum
Ben de zaten olmak istemiyordum o nedenle çok iyi oldu dediğiAynen benim doktorum da çok net olmayacaksın dedi sanırım olmam o nedenle diye düşünüyorum
Ay az kalmış kaç haftalık oluyorsunkız bu ara hep misafirim var müsait olamadım bi olunca da temizlikle uğraştım baya yoruldum. Çarşamba randevum var o gün de misafir geliyo ah ah çilem bitmiyo
Benim galiba 3.erkek geliyorAy kızlar gözüm korkuyor böyle şeyler görünce ahahhahss
Böyleler mi aahshwhBenim galiba 3.erkek geliyor
canım ben balık etli biriyim benim de hamile olduğumu kimse anlamıyor bence çok normal eskisi gibi neredeyse ama aksamları kocaman oluyor o da gaz sabah yine minnacık :) moralini bozmaGünaydın kızlar.Sabah kalktım modum düşük karnım küçücük beni görseniz var ya hiç 5 aylık karnı diğil acaba büyümüyormu diye düşüne düşüne mahv oldum benhemen cuma gelse doktora gitsem..bu kadarda geniş olamazki karnım şaşırıyorum
Kız yazık bu erkek çocuklarına çok yükleniyorlar.Ay kızlar gözüm korkuyor böyle şeyler görünce ahahhahss
DeğillerBöyleler mi aahshwh
Bende geçen gün aynı rüyayı gördüm oğlanla uzanırken uyuyakalmisiz eşimde oğlumun yatağına yatmış o kadar sinirli ve ağlamaklı uyandım ki anlatamam kalktım gidip vurucaktim eşime ama uyanıktı cesaret edemedimBen de çok görüyorum. Geçen en son eşimin beni aldattığını gördüm. Bir de çok gerçekçi görüyorum. Ama genelde hep bebekle ilgili görüyorum rüyalar Allah korusun
Canım benim ilk oğlumda 2 doz hamileyken bir doz hamilelikten sonra vuruldum bu gebeliğimde bir tane hatırlatma dozu yeterli dedi hemşire 20-21 haftalarda gel dediGünaydıııın :) Kızlar bugün tahlil için sağlık ocağına gitmiştim. 18.haftan dolduğu için tetanoz yapalım dediler. ama ben önce bi doktorumla görüşeyim deyip vrulmadım. bunun süresi var mı ? 26 ekimde doktor randevum var o zamana kadar süresi geçer mi bilemedim. bir de siz vurulacak mısınız
canım çok alan da misal 20 kg alan da var ama kimse 20 kg yağ 5 ayda hiç durmadan yese yine alamaz bazılarının ödemi fazla oluyor 20 kg alanda doğumdan 15 gün sonra 12-13 kg su gidiyor o da 7 kg almış 7 kg alan da onu hemen vermiş gibi oluyor herkes aslında eski kilosunu çok yaklaşıyor emzirdikçe de 4-5 kg altına iniyor alanında çok takıntı yapmasına gerek yok tuzu azaltacak vs şeker için bile vücut ile alakalı çok aşırı zayıf bir insanın gebelik şekeri olabilir çok iri bir annenin olmayabilir deniyor :)İnstaqramda bende gördüm hep okuyorum benim gibi olanlar varmış..yeterki oğlum büyümüş olsun gramı iyi çıksın karnımın küçük olması aksine sevindirir beni sonra uğraştırmaz beni kilolar
Canım benim eltimde öyle iki hamilelik geçirdi ikisinde de karnı 6.aydan sonra çıkmaya başladı doktor bile sasirirdi karnın nerde sen nasıl hamilesin derdi endişe etme hic buarada oda AzeriKuzum 5 aya geçtim bu kadarmı geniş karnım hiç rahat diğilim hiç yani sanki hiç büyümüyor Allah korusun
Hamile olunca neden rüya görüyoruz yaBende geçen gün aynı rüyayı gördüm oğlanla uzanırken uyuyakalmisiz eşimde oğlumun yatağına yatmış o kadar sinirli ve ağlamaklı uyandım ki anlatamam kalktım gidip vurucaktim eşime ama uyanıktı cesaret edemedimdedimki dua et uyaniksin seni boğmaya gelmistim öyle bir etkilenmisim ki tekrar uyuyana kadar kafamda bisuru plan yaptım yemeğine uyku ilacı koyar ellerini bağlar keserim orasını falan gaahajjaha valla psikopata döndüm nasil etkilendiysem sabahta diyorki noldu sana gece anlattım baya güldük
bence bebeğin gramı da çok önemli değil esas daha olusurken ki dna kromozom eşleşmesi önemli Allah hastalıklardan korusun genetik yapısı düzgün oluşmuş olsun inşallahİnstaqramda bende gördüm hep okuyorum benim gibi olanlar varmış..yeterki oğlum büyümüş olsun gramı iyi çıksın karnımın küçük olması aksine sevindirir beni sonra uğraştırmaz beni kilolar
Bende sağ sol karışık yatıyorum düz yatmamaya çalışıyorum ama uyurken elimde olmadan düzde yatıyorum onu nasıl cozucem bilmiyorumKızlar gün içinde ya da uyurken ne tarafa yatıyorsunuz ben sola yatmaya özen gösteriyorum ama bazen düz de yatıyorum belim ağrımasın diye çok düz yatarsam da belim ağrıyor çok sola yatarsam bel bağlarım acıyor hissediyorum. Çok sola yatınca keseler solda toplanıyor sağ tarafım düz oluyor çok komiğime gidiyor da bir zararı oluyor mudur bilmiyorum ne tarafa yatacağımı şaşırdım
Moralim yalan söylemicem baya bozulmuş bir şeyi kafaya takınca tek kalmayı seviyorum ama mesela bebişim tekmeliyor arada bazende diyorum yok ya bir şey yok abartmacanım çok alan da misal 20 kg alan da var ama kimse 20 kg yağ 5 ayda hiç durmadan yese yine alamaz bazılarının ödemi fazla oluyor 20 kg alanda doğumdan 15 gün sonra 12-13 kg su gidiyor o da 7 kg almış 7 kg alan da onu hemen vermiş gibi oluyor herkes aslında eski kilosunu çok yaklaşıyor emzirdikçe de 4-5 kg altına iniyor alanında çok takıntı yapmasına gerek yok tuzu azaltacak vs şeker için bile vücut ile alakalı çok aşırı zayıf bir insanın gebelik şekeri olabilir çok iri bir annenin olmayabilir deniyor :)
Nasıl gerçekçi geldiyse bana adamın geleceğiyle oynayacaktımHamile olunca neden rüya görüyoruz yabir de aşırı gerçekçi oluyor rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?