2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Merhaba bugün kontrolüm vardı, özellikle sordum tetanoz aşısını, boşver olma dedi bu kadar net, aile hekimi ve ebe de bana bıraktı ama şöyle ben iki gebeliğim dede vurulmuştum, belki ondan dedi ama bilmiyorum zaten bende olmayı düşünmüyordum

Aynen benim doktorum da çok net olmayacaksın dedi sanırım olmam o nedenle diye düşünüyorum

canım ben balık etli biriyim benim de hamile olduğumu kimse anlamıyor bence çok normal eskisi gibi neredeyse ama aksamları kocaman oluyor o da gaz sabah yine minnacık :) moralini bozma

Ben de çok görüyorum. Geçen en son eşimin beni aldattığını gördüm. Bir de çok gerçekçi görüyorum. Ama genelde hep bebekle ilgili görüyorum rüyalar Allah korusun
Bende geçen gün aynı rüyayı gördüm oğlanla uzanırken uyuyakalmisiz eşimde oğlumun yatağına yatmış o kadar sinirli ve ağlamaklı uyandım ki anlatamam kalktım gidip vurucaktim eşime ama uyanıktı cesaret edemedim dedimki dua et uyaniksin seni boğmaya gelmistim öyle bir etkilenmisim ki tekrar uyuyana kadar kafamda bisuru plan yaptım yemeğine uyku ilacı koyar ellerini bağlar keserim orasını falan gaahajjaha valla psikopata döndüm nasil etkilendiysem sabahta diyorki noldu sana gece anlattım baya güldük

Canım benim ilk oğlumda 2 doz hamileyken bir doz hamilelikten sonra vuruldum bu gebeliğimde bir tane hatırlatma dozu yeterli dedi hemşire 20-21 haftalarda gel dedi

canım çok alan da misal 20 kg alan da var ama kimse 20 kg yağ 5 ayda hiç durmadan yese yine alamaz bazılarının ödemi fazla oluyor 20 kg alanda doğumdan 15 gün sonra 12-13 kg su gidiyor o da 7 kg almış 7 kg alan da onu hemen vermiş gibi oluyor herkes aslında eski kilosunu çok yaklaşıyor emzirdikçe de 4-5 kg altına iniyor alanında çok takıntı yapmasına gerek yok tuzu azaltacak vs şeker için bile vücut ile alakalı çok aşırı zayıf bir insanın gebelik şekeri olabilir çok iri bir annenin olmayabilir deniyor :)

Kuzum 5 aya geçtim bu kadarmı geniş karnım hiç rahat diğilim hiç yani sanki hiç büyümüyor Allah korusun
Canım benim eltimde öyle iki hamilelik geçirdi ikisinde de karnı 6.aydan sonra çıkmaya başladı doktor bile sasirirdi karnın nerde sen nasıl hamilesin derdi endişe etme hic buarada oda Azeri

Hamile olunca neden rüya görüyoruz ya bir de aşırı gerçekçi oluyor rüyalar

bence bebeğin gramı da çok önemli değil esas daha olusurken ki dna kromozom eşleşmesi önemli Allah hastalıklardan korusun genetik yapısı düzgün oluşmuş olsun inşallah 3 kg doğdun hayatın boyunca sağlıklı olacaksın 2.5 doğdun hayata yenik başladın gibi değil o ilk baştaki dna yapılanması inşallah iyi olsun bebeklerimiz sağlıklı uzun ömürlü olsunlar anane dede olsunlar

Kızlar gün içinde ya da uyurken ne tarafa yatıyorsunuz ben sola yatmaya özen gösteriyorum ama bazen düz de yatıyorum belim ağrımasın diye çok düz yatarsam da belim ağrıyor çok sola yatarsam bel bağlarım acıyor hissediyorum. Çok sola yatınca keseler solda toplanıyor sağ tarafım düz oluyor çok komiğime gidiyor da bir zararı oluyor mudur bilmiyorum ne tarafa yatacağımı şaşırdım

Bende sağ sol karışık yatıyorum düz yatmamaya çalışıyorum ama uyurken elimde olmadan düzde yatıyorum onu nasıl cozucem bilmiyorum yaa geçen benimde oldu soluma yatıyordum sonra karnıma bı baktım sol taraf tepecik olmuş sağ taraf boş resmini çektim eşime gönderdim çok komikti

Moralim yalan söylemicem baya bozulmuş bir şeyi kafaya takınca tek kalmayı seviyorum ama mesela bebişim tekmeliyor arada bazende diyorum yok ya bir şey yok abartma
O ki kaldı kiloya haklısın bende çok okudum çok kilo alanlar gebelikte doğumdan sonra çok hızlıca veriyorlar tabi vermeyenlerde var ama.Şekerde aynı mesela ben zayıf olsam bile şeker yüklemesi yapıcam çünkü hiç dikkat etmiyorum yani aç olursam tatlıda olsa yiyerim karbohidratda yiyorum hele karnım küçük ya ondan tamamen boş vermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…